Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27002701270227032704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dynasty menüsü olması lazım internette. Oralardan alıyorsunuz evleri normalde. Haritada belirttiğiniz noktada ev ikonu olması lazım internet sitesinde.

Bazı tabelalar story modedan kaldığı için alınamıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sigaraböreği

Arkadaşla sağda solda gezerken foreclousure tabelalı evler görüyorum onları nasıl alabilirim. Maze bank sitesindeki yerlerden bahsetmiyorum bildiğiniz evler var satılık yazıyo ancak almak için bir ibare çıkmıyor. Venice beach tarafların, Great Ocean Highway yolu üzerinde sanırım. Yardımcı olabiliecek var mı  

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

Fotoğrafını da ekleyeyim bahsettiğim yerin

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Hocam ss attım yukarda

• sigaraböreği kullanıcısına yanıt

Tam yerini bilmiyorum ama telefondan internete girin. Orada Apartmanları satın alabildiğiniz bir site var. O site dışında alım yapamıyorsunuz. Attığınız ss Story Modedan kalmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Tam yerini bilmiyorum ama telefondan internete girin. Orada Apartmanları satın alabildiğiniz bir site var. O site dışında alım yapamıyorsunuz. Attığınız ss Story Modedan kalmış olabilir.

Anladığım kadarıyla alınmıyor hocam, çok teşekkür ederim yardımınız için

• Bunlar oylesıne ılan ,alınmaz,alınabılen evlerın yaklasınca sımgesı cıkıyo zaten + ufak tabela var e ye bas der almak ıstersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Cahilliğimi maruz görün ama bir şey sormak istiyorum. Yarışlarda bazı araçların arkasında rüzgar izi (beyaz bir şerit) oluşuyor. Onu hangi tuş ile yapıyoruz veya kendiliğinden mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: In Vino Veritas

Merhabalar. Cahilliğimi maruz görün ama bir şey sormak istiyorum. Yarışlarda bazı araçların arkasında rüzgar izi (beyaz bir şerit) oluşuyor. Onu hangi tuş ile yapıyoruz veya kendiliğinden mi oluyor?

Hızlı gidince oluyor hocam. Arkandaki araçlara da hız veriyor. Hava boşluğu o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • In Vino Veritas kullanıcısına yanıt

Kendiliğinden çıkıyor. Host olan kişi onu oda ayarlarından açıp kapatabilir. Artısı şu, önünüzde olan araçtan hızı alıp önüne geçmeye yarıyor. Kapalı olduğunda pek bi zevki kalmıyor bence.

• teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uçak uçurmak aşırı zor geldi bu oyunda bana. Hele ilk başta trevorla sürdüğümüz uçakta klavyenin en sağındaki numaralara basmak gerekiyor abartmıyorum öğrenesiye kadar 10 kere düşmüşümdür herhalde.yanlış bir tuşa bastın mı ters dönüveriyor uçak. Millet onlarla akrobası hareketleri yapıyor nasıl yapıyorsunuz ya.ama helikopter daha kolay en azından temkinli gidilebiliyor olduğun yerde durabiliyorsun uçak öyle değil bir kere kalktın mı deli gibi gidiyor enlemesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pykecan Cımbızoğlu

Gta online criminal mastermind başarımları için ekip kurmak istiyorum birlikte oynamak isteyenler yazabilir. Oyunu bilip bilmemeniz hiç önemli değil isterseniz sıfırdan başlayın yardımcı olurum. İnsan olun yeter, benim gibi yalnız arkadaşlar yazmaktan çekinmeyin.

Gelmek isterim kardeş,

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiderwitch

Uçak uçurmak aşırı zor geldi bu oyunda bana. Hele ilk başta trevorla sürdüğümüz uçakta klavyenin en sağındaki numaralara basmak gerekiyor abartmıyorum öğrenesiye kadar 10 kere düşmüşümdür herhalde.yanlış bir tuşa bastın mı ters dönüveriyor uçak. Millet onlarla akrobası hareketleri yapıyor nasıl yapıyorsunuz ya.ama helikopter daha kolay en azından temkinli gidilebiliyor olduğun yerde durabiliyorsun uçak öyle değil bir kere kalktın mı deli gibi gidiyor enlemesine.

Gamepad ile gayet güzel uçuyor eğer denemediysen tavsiye ederim. :D

• Bu oyunun resmi boyutu 80 GB ama bende 30 GB fazla. Mod falan da yok hâlbuki. Sebebi nedir?

• Arkadaşlar en hızlı para kazanma yöntemi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Bu oyunun resmi boyutu 80 GB ama bende 30 GB fazla. Mod falan da yok hâlbuki. Sebebi nedir?
    bende 98.1 gb gozukuyor.

• Sanırım bunca yıldır aldığı güncellemelerle şişti oyun.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Gamepad yok hocam ya maalesef.

• Spiderwitch S kullanıcısına yanıt
    Wasd 4568 kullan iste,

• Arkadaşlar bi soru soracam online kısmına yeni girdim seviye 4 eski gta oyunlarında resmi polis hırsız modu vardı online da bu gta 5 de seviye atlayıncamı çıkıyor yoksa yokmu? Cvp verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 27002701270227032704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.