Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fıfa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
126
Favori
139.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Mors Mutual Insuranceyoutube
    I'm proud to reveal the GTA VI trailer Discord: https://discord.gg/mmi Twitter: https://twitter.com/morsmutual_ Instagram: https://instagram.com/morsmutual_ Music: GTA VI - Vice Lights 2.0 (FL Studio Remake/Concept) by marc. I'm not affiliated with Rockstar Games or TakeTwo Interactive. This channel is a parody of the insurance company within Grand Theft Auto V and is never intended to do harmful things.
    https://www.youtube.com/watch?si=zMaHMn5Vdwag7Lli&v=dfpPV4W5aPE&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 27 Kasım 2023; 22:29:44 >

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Fake gibi duruyor

• Gta 6 sizdirilan videodan yüksek kaliteli görseller

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

• Bu hafta içinde trailer bekleniyor. Araç mekaniklerini ve pcye önsipariş açılıp açılmayacağını merak ediyorum

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Bu fotolar üstünden yorum yapılmaz ama bana hiç ekstra gelmedi grafikleri. 5 ten farkı yok gibi erken sürüm galiba bunlar.

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt

Bu görüntüler internete düştüğünden beri erken sürüme ait tamamlanmamış görüntüler olduğu bin kere söylendi. Hâlâ bu görüntüler üzerinden grafik yorumu yapıyorsunuz.

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm sızıntılarda bu sahneler yoktu kısa surede de kaldırıldı. Ben de demişim erken sürüm galiba bunlar diye ekstra ne eklemiş oldun dediğime?

Bunlar 2021 alpha versiyonu ama buna rağmen bana göre Gta 5 den daha realistik duruyor grafikler

Bunlarda gta 5 alpha versiyonundan görüntülerdi gta 5 cok daha berbat duruyordu alpha versiyonundayken

https://gta.fandom.com/wiki/Beta_Releases_in_GTA_V?file=JonathanGwynWebsite-GTAV-HighwayStretch2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Kasım 2023; 22:3:12 >
  • Haftaya Perşembeyi Cumaya bağlayan gece Game Awards var. Büyük ihtimal orada yayımlanır videosu.

Rdr 2’den sonra öyle bir beklentim oluştu ki ya olmazsa diye korkuyorum. yıllardır bekliyorum herkes gibi bende ondan bu alpha da bile ekstra bir şeyler olmalı gibi hissediyorum.

Sızan alpha videolarında ekstra şeyler var zaten

Bir videoda araba içini gösteriyordu arabanın koltuk ayarını aynasını camını bile oynatabiliyordun araba içi gta 6 alphada yarış oyunlarından bile daha detaylıydı hiç bir gta oyununda olmayan detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 29 Kasım 2023; 1:37:43 >

Eğer bunlar oyunda kesin olursa ve araba sürüşü, fiziği gta 5 gibi kötü olmazsa. En azından gta 4 ten biraz daha iyi olursa sadece arabaya binip bütün haritayı müzik eşliğinde gezerim.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Game Awards'a özel bir açılış sergilenirse olay olur harbi. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

Rockstar o toplara da girmeyebilir, tek başına takılmayı sever. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Hocam game awards gölgede kalmasın diye 5 Aralık'ta gelecek trailer. Beklentimiz o yönde. Ayrıca R* oyun duyurularını genelde Salı günleri yaptığı için 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

3-5 Aralık'ta geleceği söyleniyor aynen öyle, acaba geri sayım yaparlar mı? yoksa pat diye mi trailer mı salacaklar çok merak ediyorum. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Bence laps diye yüklenmiş olur trailer. İnşallah akıllarda soru işareti bırakmayacak şekilde bir fragman olur. Pc ye gelecek mi hemen, önsiparişe açılacak mı vs vs 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

PC'ye 3-6 ay arasında geleceği de söyleniyor, çok fazla bekletmeyecekler gibi görünüyor. Sadece konsola da gelse her türlü konsola alacağım 3-6 ay veya daha fazla bekleyemem açıkçası. PC'ye gelince de 1 defa daha oynarım zaten. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.