Şimdi Ara

Grande Punto 1.3 Mjet vs Peugeot 206+ 1.4 Hdi (2.El 2010-2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kısmetse bu haftasonu ilk arabamı alacağım.(Dizel/ 2.El 2010-2011 / 5binle-20 bin km arası )

2 araç arasında kaldım, ikisininde forumlarını okudum ancak tabi ki kendi kullanıcılar kendi arabalarının modellerini övüyor genelde ve objektif olarak değerlendirme imkanı pek bulamadım.

Grande Punto 1.3 Mjet 75 hp/90 hp 2010-2011 model 10-20 bin km arası 26-27 milyara buldum.

Peugeot 206 + 1.4 HDI 70 Hp 2010-2011 model 5-20 bin km arası 25 milyar civarına buldum.

Benimde maksimum bütçem 26-27 milyar.

İkisi arasında kısaca 1-2 milyar oynuyor. Dizel olarak iki model arasında yakıt tüketimi açısından baktığımda seçmemi gerektiren çok belirgin bir fark yok.
    Görünüş olarakta beni direk birisini seçtirecek bir farkta yok.

Peki bu 2 arabadan birisini seçeceksem, bakım/servis ücretleri , parça fiyatları, iç donanım ve bunun gibi diğer özelliklerden bakımından ayırt edici özellikleri paylaşırsanıza sevinirim. Kesinlikle bir karara varamıyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler :) .

• Ben grande punto derim servis bakım ücretleri pejoya göre cok daha makuldür.İc donanım olarak da hersey yerli yerindedeir pejo gibi cam açma dügmeleri el freninin orada değildir..
  • Merhaba Hocam . İlk Önce Sunu Belirtmek İsterim ki İki Aracada bindim Punto Triptonikdii 206 hdi Arkadasım Kullanıyordu Punto Nedense hic hosuma gitmedi Ama 206+ 70 hp yazdıgına bakılmamlı bence sehir ici cok pratik ve konforlu bir arac ve yakıt cimrisi seni cok mutlu edecektir emin olabilirsin
  • @asii_krall - @alcnern teşekkürler arkadaşlar.

--

servis/bakım/parça masrafları ile dayanıklılık ve güvenlik açısından karşılaştırma yapabilecek olanların fikirleri nelerdir ? bizden sonrada karşılaştırma yapacakların işine yaramış olur hem :)
  • servis yedek parça olayında fiat daha üstün bence bu en belırgın ayırt edici özellık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN7773

servis yedek parça olayında fiat daha üstün bence bu en belırgın ayırt edici özellık .

+1
  • linea 10000 bakim 120 tl civari tutmustu. Komsunun 206 si benzinli ilk bakiminda 400 tl yapistirmislardi :D
    Ben punto diyorum.
  • GP her bakımdan doğru seçim olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.