Bildirim
Grande Punto 1.3 Multijet mi yoksa Opel Corsa 1.3 CDTI mı
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
KIOXIA TransMemory U301 64 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX6P1MT
10 ay önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.3 mj grande punto'nun 75'liğini 2,5 sene kullandım hiç sıkıntı yaşatmadı.
kedinlikle tvsiye ederim.. -
gp -
1 senedir gp 75 lik kullanıyorum hatta şuanda ilana bile verdim . daha 1 kere masraf açmadı. sorun yaşamadım. -
Tipini begendigini al derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de hemen hemen aynı araçlar kaporta ve iç aksam dışında.Hangisi içinize sinerse onu alın.GP'larda 2006 ve 2007 modellerde kronik city arızası vardır, çoğu yetkili serviste halledildi buna dikkat edersiniz alırken.Bunun dışında hiç bir sıkıntı çıkarmaz temiz bir araba ise.Bir sene kadar kullandım 90'lığını, 90'lık tavsiye ederim. -
0 km Punto mu Corsa mı diye sorsanız, hemen hemen aynı olan fiyatlardan dolayı detaylara girilir, karşılaştırılır.
Ancak özünde 2 araç da hemen hemen aynı. Motorları aynı, yürüyen aksamı aynı, şasisi aynı. Güvenliği, yol tutuşu, yol konforu aynı.
Ancak marka algısından dolayı 2. elde Corsa fiyatları bir çıt yukarıda. Bu sebeple Punto daha mantıklı.. Ayrıca bu görecelidir ama bana göre Punto tasarımı (Giugiaro imzalı..) daha başarılı.
Tek dikkat edilecek konu, yukarda arkadaşlar da yazmış, 2006-2007 model Punto'larda elektrikli direksiyon sistemi kronik problemliydi. Servis kayıtlarını kontrol edin, eğer direksiyon değişimi yapıldıysa gözünüz kapalı alabilirsiniz. -
5 aydır gp 2006 1.3 75 hp kullanıyorum tavsiye ederim. -
Multijet motor az yakar, çok kaçar, sorun çıkarmaz.
Ama 2. elde aracın temiz olması önemli tabii. İyice araştırmadan multijet motor alınmamalı. Gerçi bu sadece multijet için geçerli değil. -
Teşekkürler arkadaşlar, peki temiz araba olup olmadığını nasıl anlarım, nelere dikkat etmeliyim -
Corsa sahibi olarak G. Punto'dan 1-2 üstün özellik söyleyebilirim. Corsa Enjoy'da hız sabitleyici standart ama G. P'da en üst donanım seviyesinde Hız sabitleyici var. Corsa; Uzunluk ve genişlik bakımından G. Punto'dan büyük. Bu ölçüler iç mekana yansıyor. -
GP alırsanız aynı paraya daha fazla donanıma sahip olursunuz. -
kesinlikle punto, 2. el alırken nelere dikkat edilir diye arat google'da şimdi uzun uzun yazmayalım bitmez -
+1quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
GP alırsanız aynı paraya daha fazla donanıma sahip olursunuz.
-
bu gp nin 75 ligi ile 90 lıgı hangi modelleri oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin
bu gp nin 75 ligi ile 90 lıgı hangi modelleri oluyor
Dizellerde var bu iki motor seçeneği. -
Son durum nedir beyler. Corsa mı Punto mu? -
Motor olarak iki araç aynı zaten, bakımları özelde yaptırdığınız takdirde yürütme maliyetiniz de benzer seviyede olacaktır. Eskiden tofaş-fiatın bakımı ucuzdu ancak artık öyle değil.
İç hacim olarak corsa daha geniş.
Alım-satım konusunda ikisi de hızlı el değiştiren araçlar.
Aynı fiyata grande puntonun biraz daha donanımlısı/temizi bulunabilir.
Ben alacak olsam önceliği corsaya verirdim, ancak temiz araç bulmak zor olduğundan puntoyu da takip ederdim. Arama esnasında -corsa öncelikli olmak üzere- hangisinin güzelini bulursam onu alırdım. -
ikiside bana göre güzel araba ama punto daha alınabilir geliyor. piyasa corsa dolu =)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X