Şimdi Ara

GRANDE PUNTO BU FİYAT İYİ Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaşlar yıllardır araba almaya çalışıyorum (Madden ancak imkanım oldu) ve 1.4 FIRE 77 HP ACTIVE 5K almaya karar verdim .Özellikle fiyatı bana uygun olduğu için .Aldığım fiyat 22.900 (yazdığım model için )Sizce iyi mi ? Yok daha iyi fiyat verebilecek biryer biliyorsanız istanbul için tabi yardımcı olursanız sevinirim.

• 1 ay önce fiyat listesine bakmıştım koç ailem indirimli 1.4 fire 77bg active 3k 20bin ytlidi (alıcağımdan deil öylesine bakmıştım.)bugün baktım aynı araba 22bin ytl nasıl bir iş anlamadım.eğer gerçekten o fiyata alıyosan sakın kaçırma.3k %10 indirimli 22 bin sen 5k alıcaksın fiyat çok iyi.
  • bencede çok iyi sakın kaçırma
  • http://www.araba.com/459819.html
    ilandaki aracı vereyim sana sıfır sayılır...Birazda indirim yaparım sana ...
  • BEN FİAT SATICISI OLARAK RAKAM ÇOK İYİ KAÇIRMA DERİM AMA YİNEDE İYİ ARAŞTIRR ARABAYI
  • bence de acele etme.iyi bir araştır derim
    quote:

Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ

BEN FİAT SATICISI OLARAK RAKAM ÇOK İYİ KAÇIRMA DERİM AMA YİNEDE İYİ ARAŞTIRR ARABAYI
  • bence iyi fiyat kaçırma.o paraya era abs siz veriyorlar haberin ola.alacağın araç abs li.
  • http://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=47 bu sitede ki fiyatlar doğru mudur biraz pahalı gibi geçen hafta baktığımda daha ucuzdu ama şimdi alsak en ucuz ne kadardan başlar fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clive -- 28 Ocak 2007; 20:05:23 >
  • Liste fiyatları doğru sitedekiler. Eğer koç personeli değilsen zaten çok fazla indirim olma olasılığı yok .Ben koç personeliyim ama bana bile 10 tane farklı fiyat verdiler.O yüzden sordum zaten sizce iyi mi diye.Aslında bekleyip nisan mayıs aylarında kampanyalar başlar acaba o zaman mı alsam diye de düşünmüyor değilim .Ama bir yandanda daha mı ucuz olur yoksa daha mı pahalı bilemiyorum .Zor karar az para değil kredi çekeceğim bilmem kaç katı geri alacaklar benden parayı vs... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

http://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=47 bu sitede ki fiyatlar doğru mudur biraz pahalı gibi geçen hafta baktığımda daha ucuzdu ama şimdi alsak en ucuz ne kadardan başlar fiyatlar

SİTEDEKİ FİYATLAR DOĞRUDUR.ANCAK SİTEDEKİ FİYATLARA BAKIPTA PAHALI YORUMUNU YAPMA SANA EN YAKIN BİR BAYİYE GİTMENİ ÖNERİRİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Genetrix

Liste fiyatları doğru sitedekiler. Eğer koç personeli değilsen zaten çok fazla indirim olma olasılığı yok .Ben koç personeliyim ama bana bile 10 tane farklı fiyat verdiler.O yüzden sordum zaten sizce iyi mi diye.Aslında bekleyip nisan mayıs aylarında kampanyalar başlar acaba o zaman mı alsam diye de düşünmüyor değilim .Ama bir yandanda daha mı ucuz olur yoksa daha mı pahalı bilemiyorum .Zor karar az para değil kredi çekeceğim bilmem kaç katı geri alacaklar benden parayı vs... :)

BAYİLERDEMİ AYRI FİYAT VERDİLER NE ZAMAN ASLINDA FİYATLAR ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI AYNIDIR NE VERDİLER FİYAT OLARAK SANA MERAK ETTİM.

• Biri 22900 dedi yazdığım gibi biri 23123 dedi biri 23500 dedi yani bu şekilde aldım fiyatları 23500 hele hiç anlamadım neye göre :)
  • 2008 model çıkmadan önce alsak daha ucuza mı gelir yoksa fiyat aynı olur da 2008 modeli mi almak gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

2008 model çıkmadan önce alsak daha ucuza mı gelir yoksa fiyat aynı olur da 2008 modeli mi almak gerekir

İLK BAŞTA ANKARADAYSANIZ SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM.GELİN BİR ÇAYIMI İÇİN.NEYSE KONUMUZA GELELİM SENİNDE BİLDİĞİN GİBİ 2008 GELMEDEN ARACINI ALMANI ÖNERİRİM.HER YIL BAŞI BÜTÜN MODELLERE ZAM GELİR.ONUN İÇİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORSAN HİÇ FIRSATINI GEÇİRME.BEKLERİM
  • ARACI BİR YETKİLİ FİAT SERVİSİNE GÖTÜRÜP MOTOR VE KAPORTA DURUMU (BOYA, DEĞİŞEN) HAKKINDA BİR CHECK-UP YAPTIRMANI ÖNERİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD

ARACI BİR YETKİLİ FİAT SERVİSİNE GÖTÜRÜP MOTOR VE KAPORTA DURUMU (BOYA, DEĞİŞEN) HAKKINDA BİR CHECK-UP YAPTIRMANI ÖNERİRİM

Nasıl yani sıfır arabayımı götürsün servise??
  • PARDON 2.EL SANDIM Bİ ANDA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.