Şimdi Ara

Grande Punto: Cam Tavan Yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2012 model Grande Punto aracıma cam tavan taktırmak istiyorum. Mümkünatı var mı? Varsa sizce nasıl bir süreç izlemek gerek? Tahmini tutar ne kadar olur? Araçta değer düşmesine falan yol açar mı? Cam tavan olmazsa Sunroof da olabilir aslında :)
    Cevaplarınızı bekliyorum, aracına cam tavan taktırmak isteyen çok vardır eminim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• olmasına mutlaka olur da aracı satıp cam tavan/sunrooflu araç almak daha hesaplı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdiki aracım kadar temizi, az kullanılmışı piyasada yok. Bu yüzden değiştirmek istemiyorum :)

• zaten cam tavanlısı var grande punto'nun (evo serisi idi yamulmuyorsam) satın evo serisi alın derim.

sonradan da yapılır ama türkiye'de tavanda işlem olan arabada ikinci el değeri yarı yarıya düşer...
  • cam tavanlısının ruhsatına bakmak lazım, cam tavan konusunda bir bilgi yoksa ve seninkiyle aynıysa yapılır, bir tane tavan alırsın cam tavanlı, onu iyi bir yerde taktırırsın, sadece cam tavan kısmını keserek muhtmelen olmaz komple tavan değişmek gerekebilir, direklerden kesilip yeni tavan koyulacak, bu da aracına pert muamelesi yapılmasına neden olur
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Çok zormuş ya :(
    Portatif bişey gibidir sanıyordum. Tak çıkar olsa olmaz mıydı 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Çok zormuş ya :(
    Portatif bişey gibidir sanıyordum. Tak çıkar olsa olmaz mıydı 😁
    Grande Punto: Cam Tavan Yapılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Sağlam fikir

• Bizim sanayide şahine elektrikli sunroof yapmışlardı araç beyaz ilginç şekilde güzel gözüküyordu ama projelik bir işti cam tavan için tavan kesilecek vs geri dönüşün yok ayar tutmazsa başına iyi bir bela alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu büyük macera, ikinci el değerini de düşürebilir. Araçtan sıkıldıysanız bunun yerine multimedia sistemini yenileme, renk değişimi için kaplatma gibi seçenekleri değerlendirmek daha mantıklı olabilir.
  • Çıkma tavan al kaynak yaptır

• quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Hocam şimdiki aracım kadar temizi, az kullanılmışı piyasada yok. Bu yüzden değiştirmek istemiyorum :)
    Yeterince temiz kaldı diyorsun.

• yapılıyor, ama 4-5 bin tl tutuyor. sızdırma vs olmaz.
  • sunroof yapılır, önceki senelerde punto forumunda yaptıran bir arkadaş vardı. Ancak direklerin konumu sebebiyle sunroof ya önde ya da hafif arkada kalıyordu sanki.

Eğer bütçeniz varsa, direklerden kesilip sağlam skydome(cam tavan) bulunursa birebir orjinal şekilde olur. 2-3 hafta kadar önce bravo grubunda satılık skydome vardı mesela. Fşyatını hatırlamıyorum ama yüksek bir meblağ idi. Punto içinde uğraşılırsa çıkma bulunur ve uğraşacak usta bulunursa takılır.

Grande punto sonrasında skydome punto almıştım, ancak cam tavan mekanizması sebebiyle tavan 8 cm kadar alçalıyor. Benim kafamın değdiği oluyordu mesela :)
  • Nette gezinirken şöyle bir site buldum. İncele istersen
    www.sunroofcenter.com
    Sunroof Center .:.:Aracınızın Gökyüzüne Açılan Penceresi:.:.
    http://www.sunroofcenter.com/sunroofgaleri.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.