Şimdi Ara

GRANDHİNGH AUDİO(Grand-FI AV 778)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende iyi sistem almayı düşünüyorum.
    Bu modeli buldum sizlerle paylaşamak istiyorum,araştiran varsa yada bilği sahibi olan bilğisini paylaşirsa sevinirim.

GRAND-FI AV 778

#5.1 CHANNEL KARAOKE POWER AMPLİFİER.
    #DSP Voice Field Result
    #Full Funcition Remeto Control
    #Bass/Treble tone Control
    #Output Power:Front L/R 70W+70W
    center:20W
    Surround:20W+20W
    #Dimensions:HxWxD 150x430x330
    #optical ınput
    #net weight:9 kg

Evet arkadaşllar fikirleriniz nelerdir.

• Arkadaşım ben bi ara izlenimlerimi yazmıştım gerçekten kaliteli bi sesi vardı fiyatına göre hem kolonlarının hemde amplinin yalnız elimde test cdm yoktu olsaydı daha güzel olurda kadıköyde yazıcı oğlu hanını biraz geçince kantarcılarmı bi dükkan var orda satılıyo bunun bayisi
  • EVET bende orda baktım asıl kolanlar 1 hafta sonra gelecekmiş.Anfı vardı başka kolanlarla denedım orda sadece on kolanlar vardı ve ses gerçekten güzeldi fiyatıda makul geldı bana ama arkadaşlasr hiç araştırnaolmadımı bilği versenizde alsak bu seti:))
  • Sesi gerçekten iyi geldi tabi test cdlerim yoktu yanım da sen yap bi cd setler gelince dinle mesela tizli midli baslı müzikleri koy ayrı ayrı öyle bi test et sonra hepsinin bi arada bulunduğu bi şarkı koy öyle dene
  • Başka yorumu olan yokmu arkadaşlar fiyat uygun geldi.
    Anfi 150$
    kolanlarda bir o kadr tutuyor makulmu.
    Fikirlerinizi bekliyorum kullanan yokmu ilk defa bir sistem kuracağim için o kadar bilği sahibi değilim.
    Yardımlarınız beklıyorum.
  • 150 $'a satılan anfiden ne beklenebilir ki?

Bu anfilerin %99'u çin malı. İçlerinde biraz daha iyi olanlar var. Ama sonuçta hepsi birbirine yakın anfiler. Daha doğrusu A/V anfiler. Digital çıkışları olmayan, Ac3 ten başka ses formatını desteklemeyen. DTS Ready, Dolby Digital Ready gibi sahte ibarelerle ve gösterişli büyük kabinlerle ve renkli ışıklı panelleri ile alıcının dikkatini çekmek için ve yapıştırma rastgele markalarla piyasa da satışa sunulan anfiler. Çinden 30-40 Usd ye getitilerek burada 150-180 Usd gibi rakamlara satılıyorlar.

Çok fazla bir şey beklememek lazım. Ancak zaten o fiyatlara da doğru düzgün bir şey almak mümkün değil. Belki 2. el kaliteli markalardan bazılarını bulabilirsin o fiyata. Ama zaten o da bayağı eski bir model olur.

Amaç yine de bir yerden başlamak ve kısıtlı bütçe ile başlamaksa hayırlı olsun.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: samzey

Başka yorumu olan yokmu arkadaşlar fiyat uygun geldi.
    Anfi 150$
    kolanlarda bir o kadr tutuyor makulmu.
    Fikirlerinizi bekliyorum kullanan yokmu ilk defa bir sistem kuracağim için o kadar bilği sahibi değilim.
    Yardımlarınız beklıyorum.

• Benim sana tavsiyem. Hiç olmazsa anfin biraz iyi olsun.

350-450 Ytl arası bilindik markaların son derece cici ve en azından kalite adına başlangıç seviyesindeki anfilerini alabilirsin. Üstelik de kredi kartına 12 - 18 aya kadar taksit yapıyorlar.

Öbür alacağın çin malı anfilerin ne doğru dürüst garantisi, ne adam gibi sesi ve özellikler, ne standartı ne de faturası bile olmayacak. Bunu unutma. 150 Usd yaklaşık 230 Ytl yapar. 150 -200 Ytl daha ver, gerekirse taksitle al ama adam gibi bir anfi al.

Çin malı kolonlara gelince!

Hadi bütçen yoksa, o kolonlardan alabilirsin. En azından kabin ebatlarından dolayı dolgun ses veriyorlar. Çok kaliteli değiller ama çok küçük bütçeyle başlayanlara giriş seviyesinde hem göz dolgunluğu, hem de ses olarak yeterli kalabilirler.

Saygılar...
  • Teknika kardeş yorumların için teşekkürler.Bnede zaten iyi birşey almak için gitmiştim fakat bunlar cın malı değil,amerikan.Sen bu anfi ve kolanları dinleme firsatı buldunmu?
    Ondanmi bu kadar kesin konuşuyorsun,bu markayı baya oven forumlar gördum.
    Ben sadece akaliteli ses ve dvd seyrederken 5.1 özelliğini kullanab,leceğim bir set arıyorum.
    Bunlara alternatif olarak önereceğin varsa alabilirim.

saygılar.
  • Merhaba @samzey

Ben aynı zamanda işim gereği de mağazalara ucuz anfi ile hat empedans trafolu veya anfi türüne göre hat trafolu dediğimiz ses sistemleri kuruyorum. Aynı zamanda da bu tür ucuz fiyatlı anfileri çok kullanyoruz. Ama en büyük nedenlerinden biri de ucuz olmasının yanında mikrofon girişinden anons için yararlanmamız. Hani mağazamıza hoş geldiniz misali. Ancak evler için bu tür anfileri hiç tavsiye etmem. En ucuz marka anfiyi bile bu tür anfilerin en iyisine tercih ederim. Bir kaç tanesi kapalı iken bile bazen kendiliğinden çatır çatır yanan anfiler oldu. Kaliteleri kalite değil. Ama mağazalar için kullanımı uygun oluyor. Çünkü Çok sayıdak, tavan hoparlörü, tesisatı, mikrofonu, anfisi, Dvd mp2 playeri ve montaj işçiliği derken mağazalar için bu tür anfileri kullanmak zorunda kalıyorsun. Çünkü öbür türlü rakam çok şişiyor.

Kaldı ki kar'ı da içinde 150 Usd'ye amerikan malı elektrik fişi bile vermezler adama.

Bu tür anfilerin hepsi çin malı. Ama karıştırma sakın büyük markaların çinde kurdukları ve kendi fabrikalarındaki ürettikleri ürünlerle. Sadece adı amerikan bahsettiğin anfinin. Amerikan malı ile alakası bile yok. Adamlar orada böyle anfileri üreteni içeri bile atarlar.

Çoğu frma şunu yapıyor. Açıyor Amerika da, Almanya da, Fransa da, İngiltere de falan bir büro ve marka tesçili yaptırıyor. Ondan sonra çinden getirdiği ürünlere basıyor markasını. İşte bu Amerikan bu Alman diye. Kanma sakın.

Sen iyisi mi en azından 400-500 Ytl'ye sık dişini biraz da doğru düzgün bilindik marka anfilerden al. Hem de iler de değiştirmen gerektiğinde fazla da değer kaybetmeden bir kaç üst modele geçebilirsin. Hatta takasa bile verebilirsin. O anfiyi ise 50 Usd'ye bile satamazsın ileride.

Ben bu görüşteyim. Ama illa almak istersen daha ben bir şey diyemem.

Bu arada interneti bir araştır. Almak istediğin o anfinin sitesini bile bulamayacaksın. Hatta bırak sitesini Hakkında en ufak bir yazı bile bulamayacaksın. Böyle şeylere pek kanma.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: samzey

Teknika kardeş yorumların için teşekkürler.Bnede zaten iyi birşey almak için gitmiştim fakat bunlar cın malı değil,amerikan.Sen bu anfi ve kolanları dinleme firsatı buldunmu?
    Ondanmi bu kadar kesin konuşuyorsun,bu markayı baya oven forumlar gördum.
    Ben sadece akaliteli ses ve dvd seyrederken 5.1 özelliğini kullanab,leceğim bir set arıyorum.
    Bunlara alternatif olarak önereceğin varsa alabilirim.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 14 Mart 2007; 1:37:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.