Şimdi Ara

Gravesen veya Vogel 1 hafta içinde Kesin...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Galatasaray'da oynamak istiyorum" diyen, Gravesen için atağa kalkan Galatasaray yönetimi, bir hafta içinde Gravesen'i alamazsa Vogel'e imza attıracak

G.Saray yönetimi, Gravesen'e sarı-kırmızılı formayı giydirmeye kararlı... R.Madrid'in Danimarkalı yıldızı satış listesine koyması üzerine bir kez daha herekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli ön liberonun bonservisi için 3 milyon euro önerdi. Gravesen'e teklif edilen rakam da yıllık 1.2 milyon euro'dan
    1.5 milyon euro'ya çıkarıldı.

"GELİN GÖRÜŞELİM"

G.Saray'ın Devler Ligi kapısını ardına kadar açması nedeniyle Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Gravesen'in, sarı-kırmızılı idarecilere, "Gelin görüşelim" şeklinde haber gönderdiği ve bu talebin ardından başkan Özhan Canaydın'ın "1 hafta içinde bu işi bitirin" talimatını verdiği de sızan bilgiler arasında.

VOGEL BEKLETİLİYOR

Danimarkalı'nın menajeri ile dün bir telefon görüşmesi daha yapan sarıkırmızılı yöneticilerin, Gravesen'i İstanbul'a davet ettiği bildirildi. Önümüzdeki hafta içi Türkiye'ye gelmesi beklenen tecrübeli futbolcu ile anlaşılamaması durumunda Milan'ın Devler Ligi ön elemesinde kadroya alınmayan İsviçreli Vogel ile bir kez daha temasa geçilecek.

KAYNAK :www.webaslan.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 13 Ağustos 2006; 2:39:48 >

• almak isteselerdi alırdık bu adamı. dünkü sonuçtan sonra bu adamı alacaklarını sanmam. ancak clde bişeyler yapmak istiyorsak gravesen alınmalı.
  • benim yeğemde az önce "mammaa" dedi
  • rfecep nerdesin len gel.....grov geliyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

benim yeğemde az önce "mammaa" dedi

benim Dayımda daha yeni aradı beni... Davids dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: doors

rfecep nerdesin len gel.....grov geliyomuş

hemşerisimi
  • Şaka maka heryerde bu haber var Gravesen süper olur Sorun çıkarmassa tabi burada.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kesin ayrılacak mı ss’li
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş büyük ihtimal yalan bu haber.adam newcastle a gidecek.

ama gelirsede ii olur
  • haberin doğru olduğuna inanmıyorum ama doğruysa bile bizim yönetimin elini çabuk tutması lazım. Bizim yönetimde o çabukluk nerdeeee Gelirse süper olur tabii o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

benim yeğemde az önce "mammaa" dedi

• gelirse süper olur valla saşa ve gravesen
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade77

gelirse süper olur valla saşa ve gravesen

koy bi kafese yesinler birbirlerini
  • şaka bi yana gravesen hep arzuladığım bir futbolcu oldu.orta sahada çok iyi olur beee. ama gelmez o ayrı bişey.

arzularken futbolu yönünden yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41
  • quote:

şaka bi yana gravesen hep arzuladığım bir futbolcu oldu.orta sahada çok iyi olur beee. ama gelmez o ayrı bişey.

bu transfere en çok recep sevindi
    adnan polatta herşey recepin arzu ve istekleri doğrultusunda dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 11 Ağustos 2006; 3:03:36 >

• Bu gazeteler neden kendilerini yalancı cıkarırlar hep
    bu arada GRAVESEN "Tekrar ediyorum. Eğer beni transfer etmek istiyorlarsa Real Madrid'le temasa geçsinler" demiş yalan bak yalana: TEKRAR EDİYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

Real Madrid'in kadro dışı bırakarak satış listesine koyduğu Danimarkalı yıldız futbolcu Türkiye'ye ve Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini, ancak bunun sadece kendi isteği doğrultusunda gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Gravesen, ayrıca "Galatasaray beni almak istiyorsa bir an önce Real Madrid le ve menajerimle temasa geçsin" dedi.
    Gravesen, Galatasaray'in daha önce kendisini transfer etmek için Real Madrid'le görüşmelerde bulunduğu yönündeki haberleri ise yalanlayarak, "Galatasaray, bu ana kadar kesinlikle kulübümle temas kurmamıştır. Tekrar ediyorum. Eğer beni transfer etmek istiyorlarsa Real Madrid'le temasa geçsinler" diye konuştu.

Kaynak: İHA

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Bu gazeteler neden kendilerini yalancı cıkarırlar hep
    bu arada GRAVESEN "Tekrar ediyorum. Eğer beni transfer etmek istiyorlarsa Real Madrid'le temasa geçsinler" demiş yalan bak yalana: TEKRAR EDİYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

Real Madrid'in kadro dışı bırakarak satış listesine koyduğu Danimarkalı yıldız futbolcu Türkiye'ye ve Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini, ancak bunun sadece kendi isteği doğrultusunda gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Gravesen, ayrıca "Galatasaray beni almak istiyorsa bir an önce Real Madrid le ve menajerimle temasa geçsin" dedi.
    Gravesen, Galatasaray'in daha önce kendisini transfer etmek için Real Madrid'le görüşmelerde bulunduğu yönündeki haberleri ise yalanlayarak, "Galatasaray, bu ana kadar kesinlikle kulübümle temas kurmamıştır. Tekrar ediyorum. Eğer beni transfer etmek istiyorlarsa Real Madrid'le temasa geçsinler" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Rezil olmak için elinden geleni yapan başka bir ülke basını var mıdır acaba..

40 kere rezil kepaze oldular hala akıllanmıyorlar..

Bizim alacağımız en ünlü isim Arjantili DMC Torres olur bu saatten sonra.

• Galatasaray'ın parası yetmez bu adama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

Galatasaray'ın parası yetmez bu adama...

eee sen varsın ya takviye yaparsın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

Galatasaray'ın parası yetmez bu adama...

eee sen varsın ya takviye yaparsın.

Bende para varmı da takviye yapayım?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.