Bu konusmadan önce aradım, bi şey konusacaksan konusalım dedim hayır yüz yüze konuşmamız lazım burdan olmaz dedi, pazar görüsücez. 3 aydır birlikteydik. Sürekli benle olduğu için çok şanslı olduğunu söylerdi. Evlilik planları da yapılıyordu hep. beni dehleyen şirkete 3 haftada 3 4 gün sövdüm diye takıntılı biri olduğumu ve eski sevgilisinin de takıntılı biri olduğunu ve öylesine denk gelmekten korktuğunu bu konuda travması olduğunu vs söylemişti geçen gün. haftabaşından beri aramız kötü sizlere yalvarıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 7 Haziran 2024; 1:52:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesin ayrılacak mı ss’li
-
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalwarırım yardım edin @Leon FR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun sende değil bende derse inanma.
-
Neden?
Klasik kız yalanı.
Doğru söylüyorsun senin kendini toparlaman gerek de konuşmayı kes.
Bak bakalım 1-2 hafta sonra sana nasıl yazıyor.
-
nolur yardım edin
Demiştim sana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
normalde erkeğin kızı eğlendirmesi beklenir ama sen dert anlatmışsın kıza. kız senden soğumuş.
Yüz yüze hiç konusunu yapmadım.
İş probleminden dolayı dehlemiş çok net
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dehlemiş
Tipsizliginin payi var midir? Yoksa sadece malum kurumun sucu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 7 Haziran 2024; 12:15:7 >
Bir kere, böyle bir sebepten soğuduysa eğer, geri dönüşü çok zor oluyor. Bana kalırsa tek şansın, kıza ayrılma konuşması yapmasına fırsat vermeden, "biraz ara verelim, bu ara iş nedeniyle kafam çok dolu, seni kırmak istemiyorum" gibi bir konuşmayla sakinleştirip, 1-2 hafta görüşmemek.
-
iş nedeniyle derken? işsizim şuan. 3.5 aydır tanısıyoruz tanıstıgımızda da işsizdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 7 Haziran 2024; 12:19:11 >
Alıntı
metni:beni dehleyen şirkete 3 haftada 3 4 gün sövdüm diye takıntılı biri olduğumu... Bunu diyorum.
-
En son geçen perşembe görüştük. Kavga bu ptesi akşamı başladı. Salı günü perşembe buluşalım dedi ama dün pazar gününe attı buluşmayı.
Tamam işte, düşünüyordur. Sen yine buluşunca biraz tartmaya çalış, nasıl başta soğuk mu davranıyor vs. Ona göre kendin adım at.
-
yorgun hissediyorum diyip erteledi. Sence aramızı iyice açarak buluştuğumuzda ayrılık konuşması yaptığında hissettiğim acıyı azaltmaya mı çalışıyor hocam? Vicdan mı yapmış?
Bilmiyorum abi. Kızı da tanımıyorum seni de.
Belki ayrılma fikrinden emin değildir, emin olana kadar ertelemek istemiştir. Belki de gerçekten yorgundur... Belki sana kızgın olduğu için ayaklarına kapanıp yalvarmanı bekliyordur, ne bileyim...
Eğer ayrılırsa, kızın nedeni çok güzel. Yapabileceğin hiçbir şey yok. O yüzden senin adım atman gerek diye düşünüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Klasik kız yalanı. Doğru söylüyorsun senin kendini toparlaman gerek de konuşmayı kes. Bak bakalım 1-2 hafta sonra sana nasıl yazıyor. |
Benzer içerikler
- alçılı ayakla nasıl banyo yapılır
- 50 yıllık şarap fiyatı
- valorant silinmiyor
- l-carnitine kullananlar yorumları
- en iyi mentollü sigara
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X