Şimdi Ara

Kesin ayrılacak mı ss’li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konusmadan önce aradım, bi şey konusacaksan konusalım dedim hayır yüz yüze konuşmamız lazım burdan olmaz dedi, pazar görüsücez. 3 aydır birlikteydik. Sürekli benle olduğu için çok şanslı olduğunu söylerdi. Evlilik planları da yapılıyordu hep.

beni dehleyen şirkete 3 haftada 3 4 gün sövdüm diye takıntılı biri olduğumu ve eski sevgilisinin de takıntılı biri olduğunu ve öylesine denk gelmekten korktuğunu bu konuda travması olduğunu vs söylemişti geçen gün. haftabaşından beri aramız kötü

sizlere yalvarıyorum

Kesin ayrılacak mı ss’li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 7 Haziran 2024; 1:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yalwarırım yardım edin @Leon FR

• Sorun sende değil bende derse inanma.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Neden?

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

Klasik kız yalanı.

Doğru söylüyorsun senin kendini toparlaman gerek de konuşmayı kes.Kesin ayrılacak mı ss’li 

Bak bakalım 1-2 hafta sonra sana nasıl yazıyor.

• nolur yardım edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasıl (tabiki de ss li )
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demiştim sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde erkeğin kızı eğlendirmesi beklenir ama sen dert anlatmışsın kıza. kız senden soğumuş.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Yüz yüze hiç konusunu yapmadım.

• İş probleminden dolayı dehlemiş çok net

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dehlemiş

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Tipsizliginin payi var midir? Yoksa sadece malum kurumun sucu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 7 Haziran 2024; 12:15:7 >
  • Bir kere, böyle bir sebepten soğuduysa eğer, geri dönüşü çok zor oluyor. Bana kalırsa tek şansın, kıza ayrılma konuşması yapmasına fırsat vermeden, "biraz ara verelim, bu ara iş nedeniyle kafam çok dolu, seni kırmak istemiyorum" gibi bir konuşmayla sakinleştirip, 1-2 hafta görüşmemek.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

iş nedeniyle derken? işsizim şuan. 3.5 aydır tanısıyoruz tanıstıgımızda da işsizdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 7 Haziran 2024; 12:19:11 >

Alıntı

metni:
    beni dehleyen şirkete 3 haftada 3 4 gün sövdüm diye takıntılı biri olduğumu...

Bunu diyorum.

En son geçen perşembe görüştük. Kavga bu ptesi akşamı başladı. Salı günü perşembe buluşalım dedi ama dün pazar gününe attı buluşmayı.

Tamam işte, düşünüyordur. Sen yine buluşunca biraz tartmaya çalış, nasıl başta soğuk mu davranıyor vs. Ona göre kendin adım at.

yorgun hissediyorum diyip erteledi. Sence aramızı iyice açarak buluştuğumuzda ayrılık konuşması yaptığında hissettiğim acıyı azaltmaya mı çalışıyor hocam? Vicdan mı yapmış?

Bilmiyorum abi. Kızı da tanımıyorum seni de.

Belki ayrılma fikrinden emin değildir, emin olana kadar ertelemek istemiştir. Belki de gerçekten yorgundur... Belki sana kızgın olduğu için ayaklarına kapanıp yalvarmanı bekliyordur, ne bileyim...

Eğer ayrılırsa, kızın nedeni çok güzel. Yapabileceğin hiçbir şey yok. O yüzden senin adım atman gerek diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.