Dün ilk konuşmadan 1 saat sonra aradım pazar günü ne konuşacağımızı tahmin edebiliyorumla söze başlayıp hatamın farkında oldugumu düzeltmeye calıstıgımı düzelttigimi baska bi konuda takıntım olmadıgını vs anlattım. İlk aradığımda sinemaya gideceğimi söylemiştim. Cümlelerimi bitirince dediği ilk şey şu:senin 9’da filmin başlamıyo muydu. Reklam fln var dedim. Tamam dedi. Otobüsteyim bilgin olsun demişti 2.ye aradığımda ama, bu cevapları bile her şeyi gösteriyor sanırım ne yapsam boş artık değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesin ayrılacak mı ss’li (2. sayfa)
-
-
başkasıyla tanışmış senin işi bahane etmiş.
-
Sanmıyorum. Beni en yakın arkadaşlarıyla tanıştırmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söyleyeceğini söylemişsin o zaman. Bu kadar pasif olmana gerek yoktu bence ama, olan olmuş. Bakalım buluşunca ne diyecek.
-
umut yok dimi hocam? devam edeceğine dair hiç bir şey göremiyorum.
Dehlemeye hazırlanıyor kafada bitirmiş arayı açıp en son dehler
-
Eğer umut arıyorsan, kızın buluşmayı ertelemesini pozitif olarak görebilirsin. Mesajla bitirmek yerine, buluşmak istemesini de pozitif olarak görebilirsin.
-
Üzgünüm, ayrılacaksınız.
Kızlar karşısında olgun erkek ister. Belli ki kızın travmasını tetiklemişsin (farkında olmayarak). Şu da var ki, kız isterse her türlü devam edersiniz. İlişkide bir taraf çekildi mi diğer taraf zorlayınca olmuyor.
Senin yapacağın şey şu:
Kendini eziklemeden, ilişkin el verdiğince rolünü iyi oynaman. Yarın bir gün vicdanın rahat olur, ben üzerime düşeni yaptım, diyebilirsin. Kız seni istemezse de yapacak bir şey yok.
Şunu unutma, ayrılacak olan her türlü ayrılır, yürütecek olan her türlü yürütür. Bunu düşünüp yoluna bakabilecek güçte olmalısın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
La maraz kıza ne yaptin gene? Sana dediğim gibi kıza gereksiz şeyleri çok fazla yansitma bu senden sogumasina neden olur. Aşırı takıntılı oluyorsun bunuda karşındakine birşekilde iletiyorsun. Ayrılır mı bilemem ama bunu dediğinde "ne gerek vardi" sen ne cevap verdin? Sanki herşey bitmiş gibi geldi....
-
çıkıyorken de gidiyordu belki
-
ikinizi de tanımam mümkün değil ama 3.tekil ile baktığımda pek de samimi gelmedi açıkçası,kendini kaptırmadan bağlamadan sıyrıl derim tecrübeyle sabit.
-
Soğuk yapıyor zaten.
Ver yolu gitsin reis zaten 3 ay olmuş kaybedecegin hiçbirşey yok ilişkinin ilk 1 yılı düşünme yılıdır olmuyosa zorlamaya gerek yok bak keyfine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu benim hatamdan kaynaklanıyor ama. Kız haklı. Ve hatamın farkına vardım.
Ben olsam şöyle düşünürdüm. Sen şirkete yağlamışsın orayı anladım kızda bunu dinlemek istememiş bu konuda travması varmış doğru anladım umarım. Aynı olay kızın başına gelmiş olsaydı senden daha çok yağlayacaktı belkide. Sende onu dinleyip sabredecektin unutması için zihnini boşaltması için ona destek olacaktın. (En azından çok seviyorsan). Sen ona sabredip o sana sabretmiyorsa bir sorun var demektir. Çünkü hayat her zaman toz pembe gitmez ama sürekli karanlıkta geçmez. Evlilik planları yapılan bir ilişkide iki tarafta birbirinin dertlerini sıkılmadan dinlemelidir birbirine destek olmalıdır diye düşünüyorum ben.
Ayrılır mısınız orayı pek bilemem ama sen ona sabredip o sana sabretmiyorsa yol yakınken dönmek en iyisidir. Ama inanır mısın hayat gerçekten sürprizlerle dolu. Belki seni senden daha iyi tanıyan bu tarz travmaları olmayıp senin dertlerini sıkılmadan dinleyen birini bulursun ve dersinki iyiki öbürü olmamış.
Umarım faydalı olmuşumdur. Hiçbir şeyi kafana takma. Herşeyin hayırlısı olsun. Ama inan bana bir gün mutlaka unutuyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X