Şimdi Ara

Kesin ayrılacak mı ss’li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam haklısınız lakin çocukça davrandım. Beni kovan şirkete küfürler hakaretler ettim. Yüz yüze sadece 1 kez yaptım ancak mesajlaşırken 3 haftada aralıklarla toplam 3 4 gün yaptım bunu. Travması da önceki ilişkisinde takıntılı birine denk gelmesinden kaynaklanıyor. Benim de takıntılı biri olduğumu düşünüyor artık. Bu arada eski şirketime sövme sebebim de bi bakıma o kızdı çünkü evlilik planları yapılırken hala işsiz olmam sinirlerimi bozuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen ortada hala daha büyütülecek birşey görmüyorum bir gün çocukça davranırsın bir gün olgun davranırsın bu anormal birşey değil ki. Benim bile bazen bir günüm yarını tutmuyor insanız sürekli değişiyoruz. Tamam hatamı anladım diyorsan bu bir artı hiç anlamayadabilirdin. Belki takıntılı olmak kötü bir şey ama daha kötüsü aşırı takıntılı olmak. Aşırı takıntılı olursan o içinde büyür büyür çıkınca geri dönülemez sonuçlara yol açabilir. Onunda yapması gereken bence sana nazikçe ben takıntıyı fazla sevmiyorum unut gitsin diyip birazda senin unutmanı sağlaması bence. Gel sinemaya gidelim gel bowlinge gidelim gel deniz kenarında oturalım vb şeyler diyip senin unutmanı sağlaması gerekir. Günü gelir oda çalıştığı yerde sana yaşadığı birşeyi anlatır sende onun unutmasını sağlarsın. Yani içinde sevgi olan ilişkiler bunu gerektirir. Hep bana hep bana olmaz yani bir yerde mutlaka patlar.

• Ben zaten kızı da iş arama sürecinde destekledim, işinden memnun değil aylardır iş arıyor. her şey yoluna girecek vs. diyordum. Başarısızım vs diyordu öyle olmadığına dair dil döktüm ben de birden fazla. O genelde “tedirgin ediyorsun” “aradan zaman geçmiş unut artık” vs diyordu. Ama benimki sinirlenme şeklindeydi. Sinirlenince gözün hiçbir şey görmüyor tedirgin oluyorum diyordu ama tek sinirlendiğim konu buydu.

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

Tamam işte bak sen ona yardımcı olmaya çalışıyorsun ama o sana yardımcı olmak istemiyor. İşte bence tam olarak burda bir sorun var. Sorun varsa yol yakınken dön kardeşim. Seni anlayan sana yardımcı olan yardımcı olmaktan çekinmeyen birini bulmaya çalış. Umarım oda değişir umarım istediğin şey olur. Bazen zorlamamak gerekir.

• Hocam ama ben hatalıyım. Ptesi akşamı yani kavganın başladığı akşamdan 2 hafta önce de tedirgin oluyorum vs demişti. Ben de daha dikkatli olucam falan demiştim. Ama ptesi akşamına kadar sövmemiştim pek. 2 3 msjda o şirkete laf atıp konuyu değiştirdim max bu 2 haftalık sürede. Salı sabahı evet takıntı olmuş diye kabul ettim. Takıntı olduğu için de yanlış düşündüğümü ve bunun farkına vardığım için artık takıntım olmadığını, bu takıntının oluşmasında da işsizlik sürecimin etkili olduğunu vs dil döktüm. Kız haksız deyil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 7 Haziran 2024; 19:11:18 >
  • Haklı olmuş olsa bile eğer seni gerçekten sevip sana değer veriyorsa bir şekilde sana katlanır veya alttan alır kardeşim. Günü gelecek sende haklı olacaksın veya haksız her zaman ortada bir sevgi varsa konuşulacak çözüm yolu bulunmaya çalışılacak müzakere edilecek anlatabiliyor muyum ? Sen üzerine düşeni yapmışsın. Kendini affettirmeye çalışmışsın. Bir buluşun oturup konuşun. Bakalım ne olacak ? Belkide ayrılmazsınız. Bu tartışmalarınız belki sizi birbirinize daha çok bağlayacak.

• Sanmıyorum hocam. Bu olay bazı şeyleri fark etmemi sağladı demesi bile ayrılacağını gösteriyor. Ben de yavaştan kabullendim.

• Sen peki ayrılmak istiyor musun ? Ayrılmak istemiyorsan biraz daha kendimi düzelteceğim veya biraz zaman tanı bana hatalarımın farkına vardım vs sözler söylemeye çalış.

• istemiyorum da daha napayım hocam? önceki ilişkisinde kötü şeyler yaşamış annesi bile etkilenmiş. o da takıntılıydı falan dedi işte pazartesi-salı tartışırken. önceki yaşadığı kötü tecrübeyi baz alarak beni değerlendiriyor, hatalı bir yaklaşım bence. ben kabul ettim zaten evet bu takıntıymış ve yanlış düşünüyormuşum dedim. daha ne diyim. kaldı ki takıntım da ona dair değil, sonuçta kariyere dair bi şeydi.

• Valla hocam söylenecek ne kaldı bilmiyorum. Benimde hayatımda bir tane sevgilim oldu onunlada düzgün bir iletişimimiz olamadı maalesef. Ben kendimi senin yerine koyarak ve yazdıklarına istinaden yorum yapmaya çalıştım böyle davranırdım böyle söylerdim diye empati yaptım. Herşey olacağına varır bunu sakın unutma. Ama ayrılsan bile emin ol unutuyorsun. Sana yemin ederim ki unutuyorsun. İlk günkü kadar acıtmıyor. Gelişmelerden bizi haberdar et. Belki sana bir yardımımız dokunur. Dilersen mesajda atabilirsin. Yardım istersen buradayız her zaman.

• Avm’ye gidicem dilersen gel kahve içip konuşuruz yazdı. Sanırım pazara kalmasın bitireyim artık diye düşündü. Kendimi hazırlıyordum ayrılığa, pazar olsa daha iyiydi. Yoldayım şu an yanına gidiyorum.

İyi düşün iyi olsun.

• Bence asıl sorun işsizlik, ocak ortasından beri çalışmıyorum. Takıntı vs bahane. Sence?

Dostum inan artık kızlar hakkında yorum yapamıyorum. Hayal gücümde yetmiyor. O mudur bu mudur bilmiyorum ama hiçbirinin sağı solu belli olmuyor. Çevremde bazı arkadaşlarımdan görüyorum da gerçekten zorlar. Ne yapsanda yaranamıyorsun bazen.

• Kız bu hayatı istemiyor artık zengin oğlan istiyor

• Konuştunuz mu ne oldu?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Ayrıldık. Baya dil döktüm de fikrim değişmeyecek dedi. Ara verelimi öne sürdüm onu da istemedi.

Gerekçe ne gösteriyor

• sal gitsin değmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Bu nicki nasıl onayladılar 😂

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.