Şimdi Ara

gravesi napmışlar ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün rakipte vardı, stream de falan gosu da oynadı. İzlediğim ve karşısında oynadığım kadarıyla şampiyon bayaa bir enteresan olmuş. Sizce ne yapmak lazım bu arkadaşı ?

Kimisi midde oynuyor şu sıra, jungle deneyen var ( neden ? ) yani herkes bir şeyler deniyor üstünde sizce ne yapmak lazım beyler ? Bot lane de çok beğenmedim ben açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pexagon

2 kere vuruyor sarjor deistiriyor bune cs mi bu bide arkadaki minyona vurmuyo onunde minyon varsa yazik etmisler gravese kite yapilmiyor o meshur 6 lvl combosu w e q r teqlemek varken o q su nedir oyle goruntu olarak bi kere berbat duvara felan takiliyo abi yazik olmus ya oynadim kazandim fakat zevk alamadim

q sunun gidisi 150 vuruyorsa gelirken 500 vuruyor. ultisi geriye ittiriyor cok buyuk arti. hasari inanilmaz fazla gelene gecene tek atiyor. yeterlimi daha sayayimmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Dün rakipte vardı, stream de falan gosu da oynadı. İzlediğim ve karşısında oynadığım kadarıyla şampiyon bayaa bir enteresan olmuş. Sizce ne yapmak lazım bu arkadaşı ?

Kimisi midde oynuyor şu sıra, jungle deneyen var ( neden ? ) yani herkes bir şeyler deniyor üstünde sizce ne yapmak lazım beyler ? Bot lane de çok beğenmedim ben açıkcası.

Jung oynanmasinin sebebi duz vuruslari geri ittiriyor camplari sana vuramiyorlar hic. sabir barlari da azalmadigi icin can gitmeden orman donuyorsun.

• oyundaki en op herolardan biri şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

oyundaki en op herolardan biri şuan

açıklasana oynamadım hiç
  • Forum olarak her zaman olduğu gibi çok erken yargılıyoruz gibime geldi. Çünkü genelde yeni gelen bir şampiyon olduğu zaman veya bir şampiyonun skill seti değiştiği zaman genelde kötü, çöp, oynanmaz tarzı yorumlar yapılabiliyor. Sonra bir bakıyoruz metaya giriyor. Ben açıkcası arada kaldım diyebilirim Graves konusunda.
    1. Eskiden Q attığımız zaman minyon wave ini ya direk temizleyebiliyordu (tek Q ile) ya da minyon wave inin çok az bir canı kalıyordu. Şimdi Q attığımız zaman Q'nun gidişi daha az hasar verip (hatta bazen bayağı az hasar veriyor gibi) dönüşü bayağı fazla hasar veriyor ve minyon wave anca Q'nun dönüşünde temizleyebiliyor.
    2. Şarjör değiştirme olayında ben de sıkıntı yaşadığımı söyleyebilirim. Bazen gereksiz yere cs kaçırdığım oldu. Veya early gamede rakiple takasa girdiğimde AA çıkartamadığım oldu. Ama attack speed e göre şarjör değiştirme olayı da hızlanıyor sanırım.
    3. Minyon wave inde arkadaki minyonlara vurulamaması garip olmuş.
    Şimdi benim düşüncem şu yönde: Artık AD Carry'lerde çok farklı buildler göreceğimizi düşünüyorum. Bunu da yeni kabiliyetler ve rünler sağlayacak bana kalırsa. Mesela Riot Phreak'ın kabiliyetler ile ilgili videosunu izlemiştim. Orada AD Carry için kritik ile ilgili bir kabiliyet sayfası yapmıştı. Malum Graves'in de E skillindeki attack speed kalktığı için bence attack speed dışında kritik buildi veya tamamen farklı olan bir build izlenebilir. Bunu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Dün rakipte vardı, stream de falan gosu da oynadı. İzlediğim ve karşısında oynadığım kadarıyla şampiyon bayaa bir enteresan olmuş. Sizce ne yapmak lazım bu arkadaşı ?

Jung oynanmasinin sebebi duz vuruslari geri ittiriyor camplari sana vuramiyorlar hic. sabir barlari da azalmadigi icin can gitmeden orman donuyorsun.

Teşekkürler cevap için. Lakin nasıl gank atıcaz graves ile onu da bir dersen

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Zaten artık adc olarak oynanmaz.Jungle oynanır.

dün aksam twitchde izledim bence de adc yi jungle a cevirmişler.
  • çöpdü iyice çöp olmuşşş
  • Gerektiğinden fazla vuruyor şuan

• Oyunun açık ara en op herosu. Q'su çok aşırı op olmuş. AP caster sanki mübarek. Ha oynayamadıysan laf atma.
  • oynamasını bile graves güçlü oynamasını bilmeyene güçsüz gelecek adc range i tüm adclerden düşük olmuş riotta avantajı eline vermek için q sunun hasarı ıle anımasyonunu düzenlemiş.Ben beğendim yalnız bilene çok güçlü gelecek melee karakterler kadar güçlü oluyor 1vs1 lerde.E skillinin verdiği büyü direnci ve zırh baya gücünü artıyırıyor.R si ile caitin e skilli gibi belli başlı duvarlardan geçiş mümkün.kaçmak için güzel olmuş kanaatindeyim.karşınıza geldiğinde q sunun 2. animasyonunu yemeyen biri graves e karşı rahat oynar diye tahmin ediyorum.
  • Ben nerf bekliyorum millet çöp diyor.

Adc oynanmaz ama mid ve jung için harika.

• hakkaten çok sağlam koyuyor. biraz abartmışlar. zaten rank yok bişe yok. takılın kafanıza göre. 5.23de düzeltilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.