Şimdi Ara

gravür aleti (el matkabı + dremel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dekopaj ile daha iyi sonuçlar alınamazmı?Kullanımı bu alete göre biraz daha zor tabi ama belirli ölçü yok önce çizip sonrada dekopajın öndeki yörüngesini takip edip gayet güzel delik açılabilir bence?
  • Dekopaj testeresinin gireceği boşluğu nasıl açmayı düşünüyorsun? ayrıca o makina ahşapta çalışmak üzere tasarlanmış bir testere, metalde istenmeyen pürüzler çıkarabilir.
    Benim başka bir sorum var bu dremel bir marka, aletin adı nedir acaba?
    Kalıpçı taşlama makinası gibi birşey mi acaba?
    El motoru olarakda geçiyor fakat doğrusunu bilipte derdimizi anlatabilsek
  • Hayır ben kendim kasa değilde bir kere bir metale dekopajla açtım delik matkapla yuvarlak açacağım yerin orta kısmına bir matkapla delik açtım ve dekopaj testeresini sokup muntazamca kesim üstelik kullandığım dekopajın testeris çok sık aralıklıydı yani jilet gibiydi o yüzden pek pürüz kalmamıştı elimde birkaç kasa var ve baya oc ürünü var tt nin pahalı kasalarından almak yerine kendim yapayım diye düşünüyordum hem hoşuma gidiyor o tarz işler hemde kendim üretimim olsun istiyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Ham-Solo</i>
    <br />Benim başka bir sorum var bu dremel bir marka, aletin adı nedir acaba?<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Senırım aleti "bilmemne dremel" diye biri bulmuş. Ve yine sanırım bosch'da ismin patentini almıştır.

Can dekupajla kasayı kesersin tabii ki. Daha da kolay olur ama bu aletle daha bir sürü şey yapabilirsin. Multi tool da deniyor bu nedenle. Zaten her şeyin bir yeri var.

gravür aleti (el matkabı + dremel)

Bunu dekupajla yapmak çok zor olur...

gravür aleti (el matkabı + dremel)

bunu da...

Ha bunlar başka altlerle de yapılabiir. Ama dremel zaman kazandırıyor. Bir de testereden eğlenceli

• bu aletleri uzun zamandır kullanıyorum....hem dremel hemde ucuzunu7 kullandım...kalite olarak fark var ama ozellikle dremelin dijital olanı var onunla arasında fark var...ucuz olanı alsanızda olur ama suna dikkat edin kullanacagınız uclar kaliteli olsun...ozellikle dremelin ucları cok kaliteli ve iyi işler yapabiliyor...ben bakır ve aliminyumu rahatca işleyebiliyorum fakat biraz uzun sürüyor...sonucta her eve lazım bu aletten...ucuzuda olur...biraz kalitesiz ve yuksek devirde sesi fazla o kadar...muhakkak kaliteli uc kullanın...ve deviri kullandıgınız uca gore ayarlayın yoksa sakatlık cıkabilir...ozellikle kesme uclarında devire dikkat edin patlayıp parcalanabilir...
  • gittim aldım praktikerden dremeli gayet memnunum acaip iyi iş yapıyo
  • hadi hayırlı olsun

hangisinden aldın ?
  • sağol gargoyle
    dremelin kampanyadaki ürününü aldım 40 parçalı olan
  • - Sakın ola sakın özellikle cut-offları gözlüksüz kullanmayın. Kırdığım 10'a yakın cut-off'un 2si direkman gözlüğe çarptı. Eldiven de önerilir. Cut-off'larla keserken de gereksiz bastırmayın direk kırılır, en yüksek hızda aletin kendi ağırlığıyla kesin.

- Askere gitmeden önce yedek parçalar Bauhaus'ta Praktikere göre daha ucuzdu.

- Benim gibi gaza gelip elmas uçlu cut-off'u almayın, normal cut-offlara göre daha kötü.

- Delme işlerini matkapla yapın.

Çok sık kullanmayağınız bir alet almayı düşünüyorsanız, Dremel yerine ucuz benzerlerini alın. Ancak ucuz modellerde aksesuar uyumsuzluğu olabilir. Orijinal Dremel alacaksanız setlere de pek kanmayın, kutu içinden çıkan aksesuarları hayatınız boyunca kullanmayabilirsiniz, ya da kullanmak için evdeki gümüşleri parlatma içgüdünüze kulak verin. [byes]

(Şafak 34 felam, geliyorum)

• hocam ben uyumsuzluk yaşamamak için 5-er milyona 2 tane değişik ebatlarda mandren aldım .
  • Ben dremelle direk sıfır bakır bloktan wb işlediğimden baya bir cut-off harcıyorum, sorun olmasın diye Dremel almıştım. Ucuz modelleri de inceledim, iş görür gibi gelmişti.
  • konu güdeme gelmişken eklemek istiyorum dişçi aletinin dremel için orjinal olanı 154mil. muş ben polonya pazarından gayet güzel bi dişçi aletini 10mil.a adım düşünen varsa fyat çok ucuz
  • Orjinal Dremel'e sorunsuz uyuyor mu bu yan sanayi? Uyuyorsa isterim ben de bir tane. Dişlerde tartar oldu, malum askerlik hali..
  • Ben de praktikerden globus marka olan 27.5 milyonluktan aldim.
    Cihaz az iş görenler için ideal yalnız: uçlari gerçekten çok kalitesiz.Bunu almadan önce amcamdan aldığım dremel marka[afro] dremeli
    kullaniyordum; arada uçlari dişinda kalite farki yok yalnız dremel biraz daha az titiriyor.
    bilgisayar Kasasıni çok rahat delebiliyorum.
    Ankarada kaliteli ve ucuz uç nerden bulabilirim?
  • ulus konya sokaktan alabilirsin sanırım. Ben praktikerden orjinal dremel uçları almıştım...
    bir kutu cut-off 15 milyondu... iyi kesiyor ama çabuk bitiyorlar.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoL--E</i>
    <br />Orjinal Dremel'e sorunsuz uyuyor mu bu yan sanayi? Uyuyorsa isterim ben de bir tane. Dişlerde tartar oldu, malum askerlik hali..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    uyuyor benimki dremel zaten sorunsuz kullanıyorum
  • Selamlar, topic'in yeniden canlanmasının ardından bugün yolum karaköy perşembe pazarına düştü, önce orjinal Dremel aradım ve buldum, işportacıların olduğu sokakta kocaman bi dükkan var adıda AL NALBURİYE, fiyatları sorduğumda ise 90€ ile 180€ arasında değiştiğini öğrendim, neyse sonra tezgahları dolaştım ve GLOBUSlara minimum 35 milyon fiyat çektiler, bi tezgahta gri kutu içinde globustan daha küçük olan BAN-CO marka bişey buldum ve sıkı pazarlıkla(gelen ingilizlere tercumanlık yapmamında payı var:) 25 milyona aldım, içinden 8 adet taş uç, 5 adet metal uç, 1 adet matkap ucu, 1 adet fırça uç, bol miktarda zımpara uç, 4 adet uç adaptörü, 2 adet yedek motor kömürü son olarakta uçları sıkıştırmak için 10mm anahtar çıktı. Alet 125 watt ve 8000-28000 arası devir ayarlı fena değil, kullanınca izlenimlerimi yazarım see u...
  • praktikerden globus alsaydın senin için daha iyi olurdu en azından garantili ve 30000 devir neyse güle güle kullan kullanırken gözlük takmayıda ihmal etme saygılar...
  • praktikerde kaliteli uç varmı? bide cut-off derken hangi uçları kastediyorsunuz?
  • cut-off dene kesme halkaları.ilk resimde yuvarlak deliği açan uç bunlar. taşlama makinesi uşları gibi sıkıştırılmış sert taşlardan oluşuyor ve zımpara gibi zamanla bu taşlar dökülüp taş yok oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.