Şimdi Ara

gravür aleti (el matkabı + dremel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • praktikerde orjinal dremel ve proxxton uçları var cut-off lar kesmek için kullanılan uçlardır..
  • Beylikdüzü Bauhaus'da var midir acaba ya ?Orda olan arkadaslar cevap verirlerse sevinirim.[^]
  • istanbula gittiğimde 30-40 mil civarıydı bide o dişçi aleti gibi bi aparatı vardı. onada 5-10 mil demişti . almadığıma pişman oldum. babam mobilyacı dükkanda evin altında bi işim oldumu inip hallediyom yapamıyacağım bişi olursa esnafa gidiyom. delme kesme işlerimde sıkıntım yok.
    bende bi teraz var çatı altı olayları oraya ufak bi mod atelye yapmayı düşünüyom belki o zaman gerekebilir...
  • konuyla doğrudan ilgili değil ama eğer sanayi sitelerinde tanıdığınız bir sac atelyesi varsa lazer tezgahı var mı diye sorun. ben kasayı lazer ile kestirdim ne çapak ne deformasyon var. Herkes için mümkün değil ama ihtimal varsa şansınızı deneyin.
  • Hangi pratikerden aldınız ümraniyedkine gitmistim 1 hafta once sordugumda bitti dediler
  • disci aleti dediginizi 1 ay once ebay'den aldim ben, bende dremel var, orjinal olsun istedim,acilmamis kutusunda $15 idi :)
  • bayağı ucuza almışın yaw ..
  • Yeminle harbidrn hortlaticam konuyu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.