Şimdi Ara

Green Card (göçmenlik başvurusu) yapanlar burada toplanalım [SON GÜN 3 KASIM] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
80
Favori
59.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımın babası bunu kazandı 4 sene önce darısı bizim başımıza haydi bakalım

Edit:Fotoğrafımın her şeyi uygun(kafa oranı,göz oranı,pikseli,vs.) ancak arka plan düz mavi acaba elenmeme sebep olur mu? Eğer olursa çok koyar bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 3 Kasım 2014; 19:24:33 >
  • Merhaba,
    Her yıl aynı tarihlerde mi alınıyor başvurular?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

Merhaba,
    Her yıl aynı tarihlerde mi alınıyor başvurular?

Evet.Her yıl 1 Ekim de başvurular başlıyor ve Kasım ayının başında bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Bir arkadaşımın babası bunu kazandı 4 sene önce darısı bizim başımıza haydi bakalım

Edit:Fotoğrafımın her şeyi uygun(kafa oranı,göz oranı,pikseli,vs.) ancak arka plan düz mavi acaba elenmeme sebep olur mu? Eğer olursa çok koyar bana

Hocam benim aile komple beyaz çektirdi...

Kurallardada beyaz yazıyor örnek fotolardada beyaz falan
  • Çıkarsa son başvuru tarihi ne zaman oluyor? Şubat'ta askere gidiyorum yedek subaylık çıkarsa 2015 şubat'a kadar işlemleri halletmem zor olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4RKY

quote:

Bir arkadaşımın babası bunu kazandı 4 sene önce darısı bizim başımıza haydi bakalım

Ozaman patladım geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

Üzüldüm hocam ya...

Hani seni rahatlatmak adına olur molur diycem ama inan hiç biyerde mavi çektiren görmedim ...

Ayrıca yapılan uyarı doğruymuş valla... Yeşilkart deyip fotoğrafçılara güvememek lazımmış..

Ben inan sitesinden ölçüleri arka beyazlığı herşeyine kadar not aldım adama gösterdim

adam " abi hep yaptığımız iş " vs diye trip atmasına rağmen genede bastıra bastıra söyledim...

Yeşil kart deyince bazı fotocular fakirlik kartı mı ne anlıyomuş ona göre çekiyomuş bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üzüldüm hocam ya...

Hani seni rahatlatmak adına olur molur diycem ama inan hiç biyerde mavi çektiren görmedim ...

Ayrıca yapılan uyarı doğruymuş valla... Yeşilkart deyip fotoğrafçılara güvememek lazımmış..

Ben inan sitesinden ölçüleri arka beyazlığı herşeyine kadar not aldım adama gösterdim

adam " abi hep yaptığımız iş " vs diye trip atmasına rağmen genede bastıra bastıra söyledim...

Yeşil kart deyince bazı fotocular fakirlik kartı mı ne anlıyomuş ona göre çekiyomuş bildiğim kadarıyla.

fakirlik karti ha

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

quote:

quote:

quote:

Üzüldüm hocam ya...

fakirlik karti ha

Aynen

http://sgkyesilkart.blogspot.com.tr/

Karıştıran fotoğrafçılar varmış

• arkadaşlar green kart başvuru şartları ne? İnternetten araştırdım parasız şartı bile söylemiyorlar :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar formu okudumda benim sormak istediğim şey ; başvuruyu kendimiz yaptık diyelim ve sonuçlar açıklandı kazandık hiç bir aracı firma yada danışmanlık hizmeti almadan tamamen kendi başımıza ingilizce seviyemizde beginner olduğunu varsayarsak sonraki süreçte neler bekliyor bizi konuya vakıf bilgili arkadaşlar lütfen aydınlatırmı yani sonuçlara baktık kazanmışız ondan sonra nereye ne kadar para yatırıcaz nereye gidip mülakata giricez ve masraflarımız ne kadar olacak ayrıca herhangi bir şehir seçebiliyormuyuz? göçmenlik vizesi alınca banka hesabında para falan istiyorlarmı ? abd ye giriş yaptık diyelim mutlaka tanıdık birileri olmak zorundamı ? tr de aldığımız sertifika mesleki eğitim programları diploma vs abd de geçerli olurmu bu sayede işimizi seçebilirmiyiz ? lütfen kısada olsa bilen arkadaşlar bu süreci takip eden kişiler yardımcı olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

arkadaşlar green kart başvuru şartları ne? İnternetten araştırdım parasız şartı bile söylemiyorlar :))))

lise mezunu ve 18 yaş üstü şartları var bildiklerim bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Green card, vatandaslik alma gibi ama degil. Eger abd ye gidicek durumunuz yoksa basvurmayin, abd de oturma, calisma izni ve vizesiz giris sagliyor, 5yil sonrada vatandaslik basvurusu yapip vatandas oluyorsunuz veya abd ordusuna girip tahmini 1ay asker olup, hemen abd vatandasi oluyorsunuz. Green carda abd de isiniz yoksa ileride orada yasamayi dusunmuyorsaniz basvurmayin, baskalarinin haklarini bosuna yersiniz cunku 6ay icinde giris cikis yapmaniz lazim, bu giris cikisi yapmazsaniz hakkiniz yanar. Ben turkiyede cok fazla vergi verdigimden, gelir durumu yuzunden vergi dilimimde cok yuksek, yaklasik yuzde 55 i vergi oluyor. Bende abd ye yatirim yapmak hep aklimdaydi ama ailem turkiyeden baska ulkeye yatirim yapmicaz diyince bende, bende simdiden basvuruyum, gerekirse vatandaslik aliyim, elinde sonunda sirket bana kaldiginda ben yatirimi yapicam, yani bi amacim var gezip tozmak icin almiyorum. Zaten gezip tozmak icinde alinmaz, hele bide universiteden sonra abd de mastira gittigimde burs alma ihtimaliniz yukseliyor

dostum peki önerebileceğin bir başvuru merkezi var mı? ben bireysel başvuruyu pek beceremeyeceğim gibi. Her kafadan bir ses çıkıyor çünkü

• önerebileceğiniz bir danışmanlık şirketi var mı?
    herkes üçkağıtçılık yapıyor çünkü
  • bende arıyorum bir site ayrıntıları öğrenebileceğimiz
  • Arkadaşlar başvuru merkezi, şirketi falan paranızı kaptırmayın. Başvuru çok kolay, uygun resim, isim soyisim, doğum bilgileri, adres bilgileri, evli ve çocukluysanız onların bilgileri bu kadar.
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    konsolosluğun sitesinde yazıyor hepsi. yada usaturk e de bakabilirsin
  • Başvuru ücretsiz kendi sitesinden yapıyorsunuz türkçe değil ingilizce.

Sanırım mayıs ayında açıklanıyordu sonuçları
  • Arkadaslar bu senenin basvurulari ne zaman basliyor? Dv2015 yani 2017'de gitmek icin bilen varsa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Green Card kazanma durumunda burdaki üniversite diplomam orda geçerli olur mu? Fizyoterapi ve Rehabilitasyon diplomam ile orada Fizyoterapist olarak çalışmam için ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.