Şimdi Ara

GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
179
Favori
161.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laf olsun diye katılmak isterim. Çıkarsa da giderim bakarım miss gibi amerika, gtanın mekanlarına bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fotograf kosullarini anlamadim? Vesikalik falan mi olmasi gerekiyor ya da telefondan cektigim fotograf kabul olur mu ?

• Hocam basvuru tarihlerini tam olarak yazarmisin son gun ne zaman mesela?

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Arkana amerikan bayrağı alıp selfie çek hemen kabul ediyolarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 5 Ekim 2016; 11:00:19 >
  • başvuruda bulunduk. fotoğraf işi sorun olursa eğer çeltiğin fotoyu düzenleyeceğin sayfa da mevcut sitede. oradan düzelterek devam edebilirsin.

Çıkarsa güzel olur. zaten kasım ayına doğru başvuruda bulunacaktım vize için. üstüne birde bu geldi
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Zaten en az 600x600 ya da en fazla 1200x1200 boyutlarında olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Yalan arkadaslar para gostermek falan rahat olun, rakip eliyolar sadece. Ben giden cok gordum, zengin olan hic gormedim.

İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
    Başvurusu kabul edilen ve konsolosluğa görüşmeye giden biri, sizin dediğinize uyarak herhangi bir meblağ göstermezse veya cüzi bir rakam gösterir de kazandığı halde red yerse, yaptığınız hayal hırsızlığına girer.
    Mezun forumlarından tutun da Usa-Turk forumlarına kadar bu konu ile alakalı hangi siteye girerseniz, bahsettiğim şeyin gerçek olduğunu teyit edebilirsiniz.
    Bu yolu tercih etmeyi hiç sevmem kendimi ifşa etmeyi de ama söylemek zorundayım, son birkaç senedir yurtdışındaydım ve bu işlerin Türkiye'den göründüğü gibi olmadığını size açıkça söyleyebilirim.
    Bizzat şahit olduğum ve yakın çevremde örneklerine sıklıkla rastladığım bir olayı anlatıyorum.
    İnanmak veya inanmamak sizin elinizde.

Bu arada; zengin adamın zaten ABD ile işi olmaz. İlla yurtdışına gidecekse de gider Singapur'da yaşar. ABD orta gelirli ve fakirlerin mutlu olabileceği bir yerdir.
    Hiç giden zengin görmemişsiniz, evet doğru ben de görmedim. O meblağı gösterip deveye hendek atlatmak için insanlar sağdan soldan borç alıyorlar veya birikim yapıp o paraya hiç dokunmuyorlar ki sonra herhangi bir sıkıntı olmasın.

Keşke ben yalan söylüyor olsam da olay sadece çekilişi kazanıp bir uçak biletine bakıyor olsa. Ama maalesef öyle değil.

Ekim'de başladı, Kasım'da biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lost Man

quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Yalan arkadaslar para gostermek falan rahat olun, rakip eliyolar sadece. Ben giden cok gordum, zengin olan hic gormedim.

Haklısın, hic bir aciklamada boyle bir meblağdam bahsedilmemis, aramazda mi bazı uyaniklar rakip eleme derdinde sadece.

Green card'i kazandiginiz takdirde, konsolosluk icin randevu tarihinden tutun da hangi evraklari istedigine kadar detayli bir liste ile karsilasacaksiniz. Google'dan bunu arastirarak bulabilir, ayrica konsolosluk yetkililerinin banka hesabinizda para gormek istedigini teyit edebilirsiniz.

• Üniversite ögrencisi olan biri oraya gittigi zaman ögrenimine devam edebiliyor mu? Ücretli mi egitim görmeye devam eder bilgisi olan var mı?

• MegasAlexandros kullanıcısına yanıt
    Örneğin, İsmet yerine Ismet ya daISMET olarak yazın, dilerseniz tüm formu büyük harfleele doldurun en garantisi olur.

Not: Last name kısmına dikkat edin arkadaşlar bir çok kişi orayı yanlış gönderiyor bir sıktıntı olmasın o kısma soyad yazilacak onfan sonraki kutuya isim yazilacak yani soyad-isim şeklinde istiyorlar.
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Hayır, neden olsu. İstediğiniz zaman katılabilirsiniz.

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Kazansanız dahi (bu yıl başvuranlar için) 2 yıl süre geçmeden yeşil kart vizesini talep edemiyorsunuz bu da ne demek oluyor 2016'da başvuranlar en erken 2018'de abd vatandaşı olma yolundaki ilk adımı atıyor.
    (sonuçlar 1 sene sonra açıklanıyor mayıs ayında)

• O yüzden demedim Türkiye'de bir sıkıntı olur mu? Memuriyet vs işler için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    En az 600x600, en fazla 1200x1200 boyutlarında çekilmiş bir adet biyometrik fotoğrafınızın olması gerekiyor. Bir profesyonel bir fotoğrafçıda çektirmenizi öneririm.

• sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı olması ihtimali %0 . Neden 0
    çünkü Türkiye'deki vatandaşların bu çekilişe katılması Türkiye Dışişleri Bakanlığı onayı ve izni ile gerçekleşiyor. Gönül rahatlığıyla katılabilirsiniz. Türkiye kabul edilen ülkeler arasında, yani bütün yasal işlemlerden geçmiş bir ülke.

• sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Boyutlarıyla oynanmış fotoğrafları kabul etmiyorlar diye biliyorum. 600x600 - 1200x1200 boyutları arasında bir biyometrik fotoğraf çektirmenizi tavsiye ederim. Aksi taktirde ileride başınızı ağrıtabilir.

• Razer kullanıcısına yanıt
    Arkadas 20bin dolar trde kazanan biriktiren adamin niye amerika hayali olsun? Para lazim tabi ki para herkese lazim. Ama ne icin mesela orda is bulana kadar bi oda kiralayip acliktan olmeyecek sekilde yetecek kadar paran olmali tabi ki. Cebinde 50 lirayla gitme bir zahmet de oraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler başvuralım yaş sınırı ile ilgili birşey görmedim var mı öyle birşey?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Kazadığınız takdirde artık emin ellerde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Eğitim alanında kendi vatandaşına sağlamadığı burs ve imkanları, greencardlıya sağlıyor Amerika.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.