< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teyfik Sikret -- 16 Ekim 2020; 0:7:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teyfik Sikret -- 16 Ekim 2020; 0:7:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O çekiliş dhden birine çıksın,Çanağa OBAMA yazmassam adam değilim
Edit: Ulan ![]() |
Gidecek gitmeyecek herkes başvursun tamam mı?
Gerçekten gitmeye ihtiyacı olanlara çıkma şansı düşsün yani. Bizim millet sever böyle şeyleri. |
Çekilişe katılmak istiyorum yazsak yeterli olmazmı?
|
5000 tl maaşla çalışan bir memur olarak başvurumu yaptım. Çıkarsa gitmem ülkemi bırakamam. Enflasyon var diyoruz ama onlar da meyveyi taneyle alıyor. Şaka şaka çıkarsa ertesi biletimi alır giderim.
![]() |
Bence İngilizce bilme şartı konulmalı, en azından bir seviyede bilmeli, böyle iş mi olur?
![]() |
O bu degilde ulke gundeminde takilan bazi aktrol diye tabir ettiğimiz tiplerde takiliyor bu konuda oglum hani memleket mükemmeldi ne oldu green card peşinemi düştünüz ulan siz az çakal değilsiniz ele verirsiniz tâlkını kendiz yersiniz salkımı....
|
Profilindeki sensen geliyorum
![]() |
Greencard çekilişini kazananların %60'ı ABD'e gitmiyormuş.
Lütfen gitmeyecek olanlar başvurup başkalarının haklarını da gasp etmesinler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 17 Ağustos 2016; 21:09:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 6 Ekim 2016; 19:55:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 17 Ağustos 2016; 21:33:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 17 Ağustos 2016; 21:40:27 > |
|