Hocam siz de ne şans var ya :d |
GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] (137. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çıkmadı yine :(
-
Hükümet değişmediğine göre seneye başvuru 3 katına çıkacaktır. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle
Şimdi kızın işlemleri için uğraşıyorum, bana çıksa bile gidermiydim bilmiyorum ama kıza çıkması çok iyi oldu, gitsin kurtarsin kendini
Valla hocam her zaman söyledim ülkemiz parası olana iyi hatta bazı güzellikler bile mümkün daha yaşanılabilir yer kalıyor. bence yeriniz maddi durumunuz iyiyse kalmanızı tavsiye ederim yoksa her türlü gitmek lazım buradan çünkü seçimden sonra daha da kötü olacak.
-
Yengeyi boşa evin temizlikçi kızı ile evlen sende git Amerika'ya kardeşim biraz şansınızı kendiniz yaratın
-
Zaten Türkiye'de değilim ki, Turkmenistan'da yaşıyorum
Türkiye'de nerede ev'e temizlikçi tutacaksın, en az 7-8k vermen gerek
Burada 1k 😉
Belirtmeyi unutmuşum
Zaten Türkiye'de yaşamıyorum, Turkmenistan'da yaşıyorum
TR'de olsa zaten nerede tutacaksin temizlikçi kız, kız Türkmen kısaca,
Bana zaten çıksa ikilem de kalırdım şimdi burada kurulu düzeni boz filan ki zaten %80 gitmezdim
Ama bu kızı göndereceğim kısmet olursa, mülakat ücreti, uçak parası ve cebine bir miktar koyup göndereceğiz, orada yaşayan Türkmenler de bulduk, artık top kizda ve mülakat sonucunda.
Yarın öbür gün olur da bize de çıkar, çocuklar için gidelim deriz, tanıdık olsun orada, kiza vereceğim 3k $ ile ben batmam, onun yaşı genç, kurtarsın kendini
Çok şükür burada aldığımız maaşa göre yaşam kalitemiz iyi şu anda
Et kg fiyatı 50 TL (koyun), ciğer 40 tl
Benzin söylemek istemiyorum ama şaka değil gerçek Su'dan ucuz (1,5 lt şişe su 3 tl, 1,5 lt benzin 2 tl )
Bugün burada tatil'di
Pazara gittik yengen ile
Mesela kayısı kg fiyatı 5-7 tl
Domates 3 TL
O yüzden gittiği yere kadar 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Green kart çıkınca bir de mülakat mı var?
-
Başvurular başlayınca buraya yazarsanız unutmamış oluruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X