< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] (136. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
lan son güne gelmişiz erteleye erteleye bi hal oldum unutmadan başvurayım bari
bu umursamamazlıkla bana çıkar gibi
-
Bende son anda ekşi de gezerken gördüm unutmuşum yine, başvurdum şimdi. neredeyse 2 haftadır akşam yatağa koyunca kafamı "lan greencard başvuruyu unuttum. neyse yarın yaparım" diye diye son ana geldik
-
Bekar olduğum için çocuk sayısı bölümünü boş bıraktım. Oraya 0 mı yazmak gerekiyordu ?
-
birader konuyu uplayıp durmayın yaow.
son günde herkes hatırlayıp başvuracak
zaten çıkmıyo şu lanet şey
-
has not been selected hayırlı olsun. ya bişey olmaz korkma bu kadar.
-
Bu sene rekor başvuru oldu. Ülkenin durumu malum. Sebep olanları Allah bildiği gibi yapsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasaport şartının kalkması yüzünden ah bu biden var ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 senedir başvuruyorum, çıkmıyor
-
-
Link nerede arkadaşlar ?
-
başvurular ekim kasım arası oluyor hocam
-
Hayırlı olsun, olan 2020-2022 kazananlarına oldu. Geçen sene Filipinler'e bile gittim mülakat alabileyim diye, elimizde patladı. 16bin ile alamadım, 24bin sıra numarasıyla giden arkadaşlarımın Instagram gönderilerini beğeniyorum şimdi :) 2023 kazananlarında durum nasıl bilmiyorum ama hepsi için hayırlısı.
-
Önümüzdeki yılı takip edeyim o zaman. Nasibin nerden geleceği belli olmaz.
6 mayısta açıklancak
-
Yarın büyük gün
Ayni durumdalar Ankara daha anca 6 binlere mulakat verdi.Ben 24k olarak esim dolayisiyla ikamet aldimda baska ulkeden mulakata girdim o sekilde aldim.Turkiyede kazansaniz bile mulakat almak zor
Gençler ülkeden umudunu kesmiş. Elalemin piyangosundan umut bağlar hale gelmiş. Allah bu milleti bu duruma düsürenleri bildiği gibi yapsın. Halende bizi kıskanan ülke olduğunu sananlara da allah beyin nasip etsin.
Liseden bu yana başvuru yapıyorum
20 yıldan fazla oldu, 9 yıldır evliyim, çifte şans var ama çıkmadı, geçen evin temizlikçi kız var
Onun adına da başvurdum bu son çekiliş
Gitti kıza çıktı 1'de 1 oldu
Hocam siz de ne şans var ya :d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X