Şimdi Ara

GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.730
Cevap
179
Favori
161.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Covid olmayan normal bir yılda bunun olasılığı nedir ? Hem seçilip hem de sıra gelmemesi çok kötü koyar adama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

30-40 arası riskli 40k sonrası çok riskli.

ilk 20k da isen garanti gibi gibi.

Geçen sene olduğu gibi hiç sıra gelmemesi mümkün maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Green kartın çıkması demek %100 Amerikaya gideceksiniz demek değil hocam konsolosluk görüşmesin'de sizi kabul etmeye bilirler adamların belirlemiş olduğu asgari şartları bile karşılayamayan insanlar var sıralama'da çok önemli 1 ekim ile 30 eylül arası mülakatlar oluyor eylül 30'dan bir gün sonra bile vize vermiyorlar o yüzden green kartın çıkması ve sıra numaranızın düşük olması ve aradıkları asgari şartları yerine getiriyor olmanız lazım aksi halde boşuna sevinmiş oluyorsunuz

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

16 binlerde. 3 sene önce olsa kesin gidiyordum ama şu an bir belirsizlik var. Okan Serbes de 16 binlerde kazanmış mesela.

• İnşallah sıkıntı olmadan gidersin bro, inşallah bana da nasip olur da çıkar bu sene, birlikte gideriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 16 Ekim 2021; 17:17:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Eğer sorunsuz bir şekilde gidebilirsem gelecek herkese elimden gelen yardımı yapacağım.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Bu sene size çıktığında kesin gözüyle bakıyordum hala beklemenize şaşırdım hocam.Bu sene başvurumu yaptım bende artık randomly selected yazısını görürsem yardımcı olursunuz. GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] 

• Pasaport çıkartan arkadaşlar ellerine kaç günde ulaştıklarını yazabilirler mi?

Biraz geç kaldım ve 1-2 gün içinde başvurmayı düşünüyorum yetişir mi acaba

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Ben pasaporta başvuralı neredeyse 1 hafta oldu hala onay aşamasında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

28 eylülde başvuru yapmıştım 9 ekimde elime ulaştı.

• 2 sene önce başvuruda kullandığım fotoğrafı kullanabilir miyim ?

• Kullanamazsın son 6 aylık fotonuz olması lazım

• Arkadaşlar bugün pasaport başvurusu yaptım.

Tahminin pasaport ne zaman eve gelir ?

Yakın zamanda alan var mı ?

• Bir sorun olmaz ise 5 ile 7 gün içerisinde ptt ile elinize geçer eğer Ankara'da oturuyorsanız gidip daha erken alma şansınız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 19 Ekim 2021; 10:29:4 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocamGreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] 

Bi bakmışsın ikimize de çıkmış , birlikte gym e gideriz.GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] 

• İnşallah sürekli aklımda adamların 7/24 açık spor salonları var içerisi cennet gibi cihazlar vs. keşke öyle birşey olsada gitsek

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam, dilerim çıkar ve sorunsuz gidersiniz.

• beyler yalvarırım yardım edin nasıl başvuru yapacağım ? Hangi belgeler gerekiyor ve bunları nereye yükleyeceğim lütfen bilgilendirin beni pasaport var

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    hocam başvuru için ne gerekli çekilişe pasaport var biyometrik foto da fotoğrafçıda duruyo çekiliş için hazırlar zaten desem başka bir şey gerekiyor mu nüfus belgesi ikamet belgesi mezuniyet belgesi felan diyorlar o evrakları nereye yükleyeceğiz hiçbir şey anlamadım nolur bana yardım edin

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.