Şimdi Ara

Greenify Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar greenify diye bi uygulama var bilenler bilir arkaplandaki uygulamaları uyutmak için kullanılır.Bu uygulamada bi seçenek var onu açarsak ekran kapaninda kendi kendine kapatacak arkaplandakiler hemde rootsuz rootlu olmasi gerekmiyor telefonun fakat onu açınca telefon uyari veriyor buna izin verirseniz bu uygulama şifresiz hariç tüm kişisel bilgilerinize erisebilir diye hiç bu özelliği rootsuz açıp kullananiniz oldumu önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben denedim.bi ara ama cihaz isiniyo surekli kapatmaya calistigindan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xhakan23 X kullanıcısına yanıt
    Bana saçma geldi onları kapatacam derken bence bu uygulama onların 2 katı enerji yiyo
  • Yani kullanmamak daha mi mantıklı aç kapa yapınca banada çok sarj yer gibi geldi ama bilmiyorum tam

• Otomatik kapatma özelliğini kullanmıyorum ben. Telefonla işim bittiğinde, bir süre kullanmayacaksam ne kadar açık program varsa uyutuyorum.
    Atıyorum 20 tane uygulama yüklü diyelim. Kullanırken bunların 5'ini uyandırdım. İşim bittiğinde hepsini tekrar uyutuyorum. Uygulamalara şifre koyduğum bir program var, o hariç. Whatsapp'ı bile uyutuyorum bazen. Özellikle telefonla uğraşırken mesaj almak ve konuşmak istemediğim zamanlarda iyi oluyor.

• Ana ekrana şimdi uyut widgeti ekledim ben isim bitince ne var ne yok uyutuyorum

• xposed versiyonunda çok stabil çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone İnternetsiz radyo tweaki
    13 yıl önce açıldı
    ios güncellemelerini kapatma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Otomatik kapatma özelliğini kullanmıyorum ben. Telefonla işim bittiğinde, bir süre kullanmayacaksam ne kadar açık program varsa uyutuyorum.
    Atıyorum 20 tane uygulama yüklü diyelim. Kullanırken bunların 5'ini uyandırdım. İşim bittiğinde hepsini tekrar uyutuyorum. Uygulamalara şifre koyduğum bir program var, o hariç. Whatsapp'ı bile uyutuyorum bazen. Özellikle telefonla uğraşırken mesaj almak ve konuşmak istemediğim zamanlarda iyi oluyor.

Aynı şekilde yapıyorum, çok memnunum.

• Benim cihaz fazla ısındı kullanmıyorum artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanmıyorum da bir şey anlamadım.

Ne zaman "şimdi uyut" rozetine tıklasam uyutulacak uygulama yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M e h m e t

Ben kullanmıyorum da bir şey anlamadım.

Ne zaman "şimdi uyut" rozetine tıklasam uyutulacak uygulama yok diyor.

Öncelikle uygulama içinden hangi uygulamaların uyutulacagini seçin belki ondandir.

• xhakan23 X kullanıcısına yanıt
    Şu an salaklığıma gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M e h m e t

Şu an salaklığıma gülüyorum

Estağfurullah dalgınlıktandır ilk defa kullanıyorsanız.

• Uygulamayı uzun zamandır kullanıyorum hem robot lu hem de bağış paketli . bu sayede sistem uygulamalarında uyutabiliyorum. Bağış paketinin fiyatı 2.45 TL kesinlikle değer. Uygulama pil tasarrufunda android de KESİNLİKLE en iyisi. Su ana kadar hiç ısınma sorunu yasamadım. Ne ise yariyor arka planda çalışan facebook,messenger vb uygulamaları uyutuyor ve çok buyuk RAM ve pil tasarrufu yapıyor. Eğer uygulamaları uyutursaniz mesela whatsapp i bildirim ve mesaj gelmez ama ayarlardan bildirimleri sakla özelliğini açarsak bildirimleri görebilirz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greenify uygulamasını uzun zamandır kullanmış biri olarak şunu diyebilirim ki,Eğer Ram miktarınız ve işlemciniz düşük ise kullanın daha fazla etki görürsünüz.Örnek olarak ben s7 edge kullanıyorum ve aman aman bir etkisi yok.burada mesele Android işletim sisteminin çalışmasını anlamak. Bilgisayarlar gibi çalışmaz android.bilgisayarda mesela tarayıcıyı kapadığınızda arka planda çalışmaz uygulama.ancak andriod sistem de işletim sisteminiz ve bununla beraber çalışan uygulamalar RAM de yer kaplar.Ram de yer kalmaması durumunda işlemci yer açmak için daha hızlı çalışıp yer açmaya çalışır.diğer uygulamalar vs tıkanma yüzünden telefon ısınır donar geç cevap verir.sizin yer açmak yapmanız gereken elle gidip sisteminizi şişiren kaynakları durdurmak olmalıdır.Greenify burada tek tıkla bunu sizin için yapıyor olay bu.Ram ve işlemci hızınız yeterli ise buna gerek yok.ben denemelerimde gördüm ki hızlı ve ramı bol cihazlarda teliniz çok yüklü değilse elzem birşey değil....
    Bir facebook'un Ram de 150 Mb tan fazla yer tuttuğu göz önüne alınmalı.. takdir size kalmış.
    Saygılarımla.

Düzenleme: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkana -- 27 Kasım 2016; 22:19:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.