Şimdi Ara

Greenmate 2.1 A Araç şarjı çeksiz puansız 12 lira (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
4.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün 3 tane migros gezmeme rağmen ürün yok. hiç kimsenin haberi de yok.
  • Ben Adana Optimum Migros'tan aldım. Elektronik bölümüne bakan arkadaşla uzun bir araştırma yaptık. Stoklara felan baktı bulamadı. Resmini gösterince bu ürün var diye hatırlıyorum depoya bakıp geleyim dedi. Standlarda hiç bu üründen yok. Depodan çıkarmamışlar sanırım. Adana'da olup almaya gidenler olursa elektronik bölümüne bakan arkadaşa depoda bu üründen var desinler. Depodan getirirler. Ayrıca Greenmate markası Telpa'nın markasıymış ve ürün gerçekten kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jusqua -- 5 Aralık 2013; 16:31:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flort

2 amperlik adaptör 1 amperlik bataryayı 1 amper hızında şarj eder. Yani bataryanın kendi adaptörü ile aynı sürede şarj eder. Adaptörün yüksek amperli olması sıkıntı yararmaz. Buradaki hızdan kasıt sanırım normal çakmak adaptörlerine oran olarak söylenmiş. Çakmak adaptörleri genelde 0,5 amper oluyor. O yüzden de 1 amperle şarj olan telefonu (örneğin s3) normal şarj süresinden 2 kat yavaş şarj ediyor. Adaptör alırken asıl önemli olan volt değeri ve kalitesi. Markasız çin malı adaptörlerden uzak durmak lazım.

söylediklerinizin sadece voltaj le ilgili olan kısmı doğru.gerisi sallamasyon
    @qzwxec'ın yukardaki mesajınızı okursanız doğru olan odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

2 amperlik adaptör 1 amperlik bataryayı 1 amper hızında şarj eder. Yani bataryanın kendi adaptörü ile aynı sürede şarj eder. Adaptörün yüksek amperli olması sıkıntı yararmaz. Buradaki hızdan kasıt sanırım normal çakmak adaptörlerine oran olarak söylenmiş. Çakmak adaptörleri genelde 0,5 amper oluyor. O yüzden de 1 amperle şarj olan telefonu (örneğin s3) normal şarj süresinden 2 kat yavaş şarj ediyor. Adaptör alırken asıl önemli olan volt değeri ve kalitesi. Markasız çin malı adaptörlerden uzak durmak lazım.

Nerden vardın o sonuca açıklarsan ben de öğrenmiş olurum. Zira referans verdiğin arkadaşın yazdıkları benim yazdıklarımla aynı. İkimizden biri okuduğunu anlamıyor ama hangimiz acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler ben bu greenmatenin araç adaptörünü aldım

bir haftada bozuldu

hiç tavsiye etmiyorum ....
  • Her migrosta yok, az önce gittim 10 liraya sadece çakmaklık girişi vardı, kablo dahil değildi. Yine iyi fiyat kendi şarjının kablosunu kullanırsın ama elim gitmedi almaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

Söylediklerinin voltaj kismi da yanlış komplee sallamasyon. Volt degeri cok yukse yada düşük olmamalı. Standart neyse o olmalı . Amper Cok fazla okursa bataryanin dolumunu cihaz engelleyebilir. Yada yapamazsa erken pil ölümü gerçekleşir. 1A sarj yerine rahatlıkla 1.5 1.8 kullanılabilir. Buyuk telefonlar yada bataryasinin mah i yuksek olanlar 2A yada 2.1 kullanılmasinda sakınca yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

beyler ben bu greenmatenin araç adaptörünü aldım

bir haftada bozuldu

Garantisi var. Üşenmezsen gönder. Telpanın ürünü
  • bende ankarada 2 yere baktım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Ben Ebay'dan belkin çift şarj girişi olan Araç Şarj cihazını 11$'a aldım. Kargo bedava. Satıcıya sordum orjinal dediyse de bakalım gelince belli olur.
    Cihazda her bir port 2.1 Amper. Benim S4'ün orjinal şarj cihazında 2000ma yazıyor. Umarım sorun yaratmaz.(satıcı yaratmaz dedi)

EBAY LİNK

Cihazın 1000ma'lık eski Dual şarj ciahzı Türkiye'de 40-50TL.

Bilginize

Arkadaşım ebay daki bu şarj cihazı elinize geçti mi? Eğer orjinal ise almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

beyler ben bu greenmatenin araç adaptörünü aldım

bir haftada bozuldu

Gonder telpaya.direk yenisini veriyorlar

• Nikola Tesla kullanıcısına yanıt
    discovery başta 2A lık lardan verdi daha sonra 1A ya çevirdi bendekide 2A
  • quote:

Orijinalden alıntı: razid

quote:

Ben Ebay'dan belkin çift şarj girişi olan Araç Şarj cihazını 11$'a aldım. Kargo bedava. Satıcıya sordum orjinal dediyse de bakalım gelince belli olur.
    Cihazda her bir port 2.1 Amper. Benim S4'ün orjinal şarj cihazında 2000ma yazıyor. Umarım sorun yaratmaz.(satıcı yaratmaz dedi)

EBAY LİNK

Bilginize

Arkadaşım ebay daki bu şarj cihazı elinize geçti mi? Eğer orjinal ise almayı düşünüyorum.

Evet geldi. 15 gün sürdü. Ürün orjiinal. Kaliteli bir izlenim veriyor zaten. Hem kutuda orjinal.
    Yani bana göre orjinal . Yine de sen bilirsin.

• fktanik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sipariş geçtim.
  • flort kullanıcısına yanıt
    mA ile mAh farklı birimlerdir, batarya şarj edilirken akacak akım bataryanın eşdeğer direncine bağlıdır: Bu da (adaptör çıkış gerilimi)/(bataryanın eşdeğer direnci) olarak hesaplanır. Batarya şarj edilirken akacak akım sabit değildir. Batarya boşken daha yüksek, batarya (nispeten) daha doluyken daha azdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

EBAY LİNK

Bilginize

Evet geldi. 15 gün sürdü. Ürün orjiinal. Kaliteli bir izlenim veriyor zaten. Hem kutuda orjinal.

şimdi sonuç
    2,1 ampermi
    1 ampermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

quote:

quote:

quote:

EBAY LİNK

Bilginize

şimdi sonuç
    2,1 ampermi
    1 ampermi acaba

Her bir port 2.1 Amper, 10Watt.

Toplam 20Watt, 4.2 Amper yazıyor kutuda.

Kutusu bu:

Greenmate 2.1 A Araç şarjı çeksiz puansız 12 lira

• Bu greenmate nexus 4ü şarj eder mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.