Şimdi Ara

Greenmate 2.1 A Araç şarjı çeksiz puansız 12 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
4.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: fertile

iyi fiyat tam olarak Samsung Galaxy serisi ve Note serisi için bu ürün çünkü orjinal şarj aletleride 2A çıkış veriyo
    Iphone'u olanlar tercih etmesin bence orjinal şarj aletleri 1A çıkış olduğu için zararı olabilir

edit: İmla

Discıvery de 2a zaten bendeki şarj aaleti grenmate

Discovery 1a nerede 2a ?

2a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Peki şarj süresi ne kadar?

Ölçmedim

• ben Iphone'u çoğunlukla Ipad şarjı ile şarj ediyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
    Ipad şarj cihazı 2A, ama iphone'ununki 0.8A yada 1A olması lazım.
    2A ile şarj edince şarj süresi çok kısalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Merhaba Arkadaşlar

Belkin markasına ait bir kampanya organize edilecek
    Bu markanın ürünleri çok kalitelidir.
    Android ve iphone 3-4-4s telefonlar için araç çakmak sarjı+usb micro kablosu ( iphone için kendi kablosu )
    10-15TL aralığında bir fiyata satılacak.
    Şu an için bu kampanyayı sağlıklı bir şekilde tüketicilere ulaştıracak iş ortağı aranıyor.Ancak 10 gün içinde gerçekleşmiş olacak
    İlk aday 1v1y.com sitesidir.sizler zaten bu tarz sitelerden birde hediye çeki vs vs ediniyosunuz ucuza getiriyosunuz.

Beklemenizi ve takip etmenizi öneririm

1v1y de ne çek var ne de indirim bi de üstne kargo var. morhipo olsa daha iyi
  • 2 amperlik adaptör 1 amperlik bataryayı 1 amper hızında şarj eder. Yani bataryanın kendi adaptörü ile aynı sürede şarj eder. Adaptörün yüksek amperli olması sıkıntı yararmaz. Buradaki hızdan kasıt sanırım normal çakmak adaptörlerine oran olarak söylenmiş. Çakmak adaptörleri genelde 0,5 amper oluyor. O yüzden de 1 amperle şarj olan telefonu (örneğin s3) normal şarj süresinden 2 kat yavaş şarj ediyor. Adaptör alırken asıl önemli olan volt değeri ve kalitesi. Markasız çin malı adaptörlerden uzak durmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Merhaba Arkadaşlar

Belkin markasına ait bir kampanya organize edilecek
    Bu markanın ürünleri çok kalitelidir.
    Android ve iphone 3-4-4s telefonlar için araç çakmak sarjı+usb micro kablosu ( iphone için kendi kablosu )
    10-15TL aralığında bir fiyata satılacak.
    Şu an için bu kampanyayı sağlıklı bir şekilde tüketicilere ulaştıracak iş ortağı aranıyor.Ancak 10 gün içinde gerçekleşmiş olacak
    İlk aday 1v1y.com sitesidir.sizler zaten bu tarz sitelerden birde hediye çeki vs vs ediniyosunuz ucuza getiriyosunuz.

Beklemenizi ve takip etmenizi öneririm

1v1y de ne çek var ne de indirim bi de üstne kargo var. morhipo olsa daha iyi

İlgin için teşekkür ederim
    değerlendireceğiz

• Telefonların içinde koruyucu bulunmaktadır. örneğin note 2 koruyucusu 2a üzerinde akım geçirmiyor, kullandığım bluetooth kulaklık 400mah üzerinde geçirmiyor.
    yani telefonunuzun şarj aleti 1a gücündeyse telefonda ona göre ayarlıysa, 2a gücündeki şarj cihazıyla da aynı sürede şarj olmaktadır.
    fakat 1a ile şarj olan cihazınıza 500ma takarsanız şarj süresi uzayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

sitede satın al dediğim zaman hata veriyor.kargo dahil 12 tl mi ayrıca ?
    akşam ankamall migros a bakacağım umarım orda vardır.

Ankamall icin haber bekliyorum.

Hocam simdi aldim ankamall den. Elektronik kisminda calisan arkadasdan isteyin depodan getiriyor. 20 kusur lira ama money kartla 12 lira. Money card yoksa 1 tl ye hemen cikariliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam simdi aldim ankamall den. Elektronik kisminda calisan arkadasdan isteyin depodan getiriyor. 20 kusur lira ama money kartla 12 lira. Money card yoksa 1 tl ye hemen cikariliyor.

Hocam teşekkür ederim.Ne zamana kadar sürermiş sordun mu?Yarına biterse gidip alıyım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam teşekkür ederim.Ne zamana kadar sürermiş sordun mu?Yarına biterse gidip alıyım.

Hocam simdi soeabildim kampanya ne zaman kadar surecek bilmiyorum dediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi fiyat tam olarak Samsung Galaxy serisi ve Note serisi için bu ürün çünkü orjinal şarj aletleride 2A çıkış veriyo
    Iphone'u olanlar tercih etmesin bence orjinal şarj aletleri 1A çıkış olduğu için zararı olabilir

Discovery 1a nerede 2a ?

2a

Kendi adaptörünüzün 2A yazan kısmının fotoğrafını çeker misiniz ? Pek imkan veremiyorum 2A olmasına , bu tarz bütün telefonlarda 1A ve benim de öyle. Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.

• İstanbuldaki migroslarda yokmuş, ben gidip stok baktırdım. İki yerde çıktı ama onlar da telefonla doğrulamada 'yok' dediler. Muhtemelen arıza ya da açık paket türü şeylerdir.

Özetle, başka kentlerde var ist de yok dediler bana. Akbatıda var görünüyormuş ama güvenilir mi değil mi bilmiyorlar. Yok diye varsaydım ben de böyle olunca. Yakında başka ürünler çıkar alırız, nema problema.

• Ben Ebay'dan belkin çift şarj girişi olan Araç Şarj cihazını 11$'a aldım. Kargo bedava. Satıcıya sordum orjinal dediyse de bakalım gelince belli olur.
    Cihazda her bir port 2.1 Amper. Benim S4'ün orjinal şarj cihazında 2000ma yazıyor. Umarım sorun yaratmaz.(satıcı yaratmaz dedi)

EBAY LİNK

Cihazın 1000ma'lık eski Dual şarj ciahzı Türkiye'de 40-50TL.

Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Ben Ebay'dan belkin çift şarj girişi olan Araç Şarj cihazını 11$'a aldım. Kargo bedava. Satıcıya sordum orjinal dediyse de bakalım gelince belli olur.
    Cihazda her bir port 2.1 Amper. Benim S4'ün orjinal şarj cihazında 2000ma yazıyor. Umarım sorun yaratmaz.(satıcı yaratmaz dedi)

EBAY LİNK

Cihazın 1000ma'lık eski Dual şarj ciahzı Türkiye'de 40-50TL.

Bilginize

Buda guzelmis de benim arabanin ic ambiyansi kurmizi agirkikli. Mavi pek uymazdi :) ama cift udb olayi guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Discovery 1a nerede 2a ?

2a

Kendi adaptörünüzün 2A yazan kısmının fotoğrafını çeker misiniz ? Pek imkan veremiyorum 2A olmasına , bu tarz bütün telefonlarda 1A ve benim de öyle. Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.

http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v53ys.jpg

İlk 3-4 partide greenmate çıktı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Discovery 1a nerede 2a ?

2a

http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v53ys.jpg

İlk 3-4 partide greenmate çıktı

Tesekkurler hocam benim sarj aleti iphone unkilere benziyor ince bir sey. Demek ki birkac kere degistirmisler modeli.

• arkadaşlar ben kütahyada bulamadım. hatta migrosun müdürünün oıdasında nerde var oraya bile baktırdım . bika. 5 m migroslarda var. şu an hatırlamıyorum

RİCA ETSEM BANADA ALIP GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ ? HEMEN ÖDEMEYİ YAPARIM !!
  • Şarj aletinin garantisi var mı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.