Şimdi Ara

Greenmate 2.1 A Araç şarjı çeksiz puansız 12 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
4.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Greenmate araç şarj cihazı. Linki :http://greenmate.com/AracCakmakSarji.html

benim internette en ucuz bulduğum fiyat 19tl + kargo şeklinde almayı düşündüğüm bir üründü.

Tesadüfen migrosta 20 tlye gördüm alayım kargoyla uğraşmayayım dedim. Kasada %40 indirimi varmış 12 liraya satın aldım.

Harika kaliteli ve şık bir ürün 2.1 A sayesinde çok hızlı şarj ediyor. Normal çakmaktan şarjlardan 3-4 misli hızlı. Normalde ev şarjları bile genelde 1A yada 1.5A veriyor.

• tüm migroslarda geçerli midir ki?
  • Hangi migrostan almistin, hepsinde var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben trabzon forum migrostan aldım diğer migroslardaki durumdan haberim yok. N11 de bile en ucuz 24 lira.
  • takip
  • iyi fiyat tam olarak Samsung Galaxy serisi ve Note serisi için bu ürün çünkü orjinal şarj aletleride 2A çıkış veriyo
    Iphone'u olanlar tercih etmesin bence orjinal şarj aletleri 1A çıkış olduğu için zararı olabilir

edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fertile -- 2 Aralık 2013; 23:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertile

iyi fiyat tam olarak Samsung Galaxy serisi ve Note serisi için bu ürün çünkü orjinal şarj aletleride 2A çıkış veriyo
    Iphone'u olanlar tercih etmesin bence orjinal şarj aletleri 1A çıkış olduğu için zararı olabilir

S4 un orjinal sarj aleti 5v 2.1A , Bilginize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iyi fiyat tam olarak Samsung Galaxy serisi ve Note serisi için bu ürün çünkü orjinal şarj aletleride 2A çıkış veriyo

akım değerinin düşük veya yüksek olmasının bir zararı yok, düşük olursa daha uzun sürede şarj eder, o kadar. gereğinden yüksek olmasının ise bir zararı veya faydası olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

akım değerinin düşük veya yüksek olmasının bir zararı yok, düşük olursa daha uzun sürede şarj eder, o kadar. gereğinden yüksek olmasının ise bir zararı veya faydası olmaz.

1A'lık telefonu 2A ile şarj ettik bir süre şirkette, sonuç olarak telefonun pili şişti :) belki olacağı vardı ama hızlı şarj edecek diye bu risk göze alınmaz bence :)

• Money Club kart indirimi: 11,94 TLhttps://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/29129031-32412-greenmate-cakmak-sarj-adaptor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer %40 indirimli greenmate ürünleri:https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/searchInShop.do?searchKeyword=greenm&shopId=1&storeId=767&kangurumMigrosSearch=true

• Discovery için bu alınabilir mi?https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/29129749-32342-greenmate-tablet-sarj-adaptor

• İphone 4 için ARaç şarjı önerebilecek var mıdır ? Telefonu bozmayacak.

Geçen kuzenim taktı araç şarjına telefon bozuldu korkuyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbjk

quote:

S4 un orjinal sarj aleti 5v 2.1A , Bilginize...

doğrudur hocam yaklaşık olarak yazacaktım atlamışım onu 2A civarında mesela note3 ünde çıkışı 5.3V 2A kendi içlerinde de değişkenlik gösteriyo
    ama en azından orjinalden yüksek değil 2A

@qzwxec valla hocam volt değerinin fazla olmasının zararı olduğunu biliyorum da akımı tam bilmiyorum ama genede benzer değerlerde kullanmanın faydalı olduğunu düşünüyorum bilgi için teşekkürler

• biri açıklasa iyi olur bu mah değerlerin bir önemi varmı ona göre telefonun bataryasını patlatmayalım, benimki 700mah ama 1000mah olan adaptor aldım sorun yaşamadım şimdiye kadar ama bu cok yüksek.
  • quote:

Discıvery de 2a zaten bendeki şarj aaleti grenmate

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Discovery için bu alınabilir mi?https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/29129749-32342-greenmate-tablet-sarj-adaptor

Evet zaten ilk 3-4 partide bu şarj aleti verildi bendede var kullanıyorum sırun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

biri açıklasa iyi olur bu mah değerlerin bir önemi varmı ona göre telefonun bataryasını patlatmayalım, benimki 700mah ama 1000mah olan adaptor aldım sorun yaşamadım şimdiye kadar ama bu cok yüksek.

Pek olmaz diye düşünüyorum mesela 1800 mah lık telefona 2000mah pil takarsan birşey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Discıvery de 2a zaten bendeki şarj aaleti grenmate

Discovery 1a nerede 2a ?

• ben note 2 yi a101 den aldığım bi çakmak girişli şarj aletiyle şarj etmeye çalışmıştım da şarj edememişti garibim. o yüzden şu anda arabada 900mah lık samsung yedek şarj ı buulnduruyoprum azalınca onu takıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.