Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
102
Favori
84.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gsc 60 mı 50 mi ?

boru bizdekinde de zor çıkıyor.

Ama çatlama darbesiz nasıl olur ki?

• turuncu8 T kullanıcısına yanıt

Hocam genel olarak ilgililer gibi ama 3 yıldan 5 yıla çıkma olayı kaldırılmış gibi duruyor. Birkaç ay sonra batarya ve filtre satışı başlayacakmış.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Hocam geçikmeli de olsa maillerime dönüş yaptılar. Her ne kadar GSC60 modeli hoşuma gidiyor olsa da garanti konusunda sıkıntı yaşanabilir diye almaktan vazgeçtim. Başka bir süpürge aldım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Bende iade bekliyorum bakalım. Yedek ve arıza parça değişiminde büyük olasılıkla gümrük ve navlun ücreti çıkacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Gümrük iadesini aldınız mı hocam bende kendi sitesinden sipariş vermekte kararsız kaldım bu 2 kere vergi muhabbeti yüzünden...

• Chanser kullanıcısına yanıt
    Firmanın vermiş olduğu cevaba göre 2-3 gün içerinde alışveriş yaptığım karta iade yapacaklar bakalım onun dışında buradan almanın bir espirisi kalmadı bence zira markette hile 3500 tl ye süpürge var dün Karaca marka süpürge 3700 tl idi hiç riske gerek yok ben yaylalık yerde kullanmak için aldım bunu zira Bosch v7 var normal şartlarda

Greenote Süpürge Genel Konu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

gsc60

boru demek ki genel sorun

çok ufak darbeler, mesela duvara yaslarken, veya yere koyarken öyle düşme filan değil

• Amazon üzerinden stoğa girerse GSC50 almak istiyorum ama, bir türlü yakalayamadım stokta. 🙂 Acaba herhangi bir yöntem var mı, stoğa girerse haberimin olacağı?

• Vergi iadesi amazondan yapılan siparişlerde de geçerli mi bilgisi olan var mı?

• AyranMen A kullanıcısına yanıt
    Amazon’da Prime üyesiyseniz kargo ücreti olmadığı için sadece vergi ücreti ödüyorsunuz o da son fiyatlarda 3500 ’a filan gelmiş oluyor

• tRoya06 kullanıcısına yanıt

Bu hesaba göre ürün fiyatının %38 i kadar ithalat ücreti ödüyoruz. Benim bildiğim avrupadan gelen ürünler için %20 Çinden gelenden %30 vergi alınıyordu.

• Ben gsc60’ı 19 ocakta iade ettim işlemleri tamamlamak için uğraşıyoruz diye mail geldi 10 gün önce. Hala bir gelişme yok benzer durumda olan var mı iadesi tamamlanmayan veya süreci uzayan?

• Gsc60 ulaştı 2 gündür kullanıyoruz aslında ürün gayet güzel fakat uzun olan teleskopik başlığı çok zor çıkıyor. Buradaki yorumlarda da birkaç kişinin aynı soruna değindiğini gördüm. Acaba genel bir sorun mudur? Cidden zor çıkıyor yanlış bir şey mi yapıyorum emin olamadım.

• Ürünü birkaç aydır kullanıyoruz ve son derece memnunuz.

Geçen toz haznesi kırıldı. Mesaj gönderdim, yerine yenisini ücretsiz göndereceklerini söylediler. Ve 15 gün içinde parça geldi. 117 tl gümrük ücreti ödedim.

Türkiye garantili olsaydı kullanıcı hatası olduğundan dolayı o parçayı ücretsiz değiştirmeyeceklerdu büyük ihtimalle.

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

İndirime girdi şuan kontrol edin.

• AyranMen A kullanıcısına yanıt

Bizdeki de öyle, çok zor çıkıyor maalesef.

• Pis@gor kullanıcısına yanıt
    Aynen bizdeki de cok zor çıkıyor, takılması nispeten daha iyi ama çıkması kırılacak diye korkutuyor insanı.

• Burada merak eden arkadaşlar var ise PTTyi Ödemiş olduğum 995 TL’lik vergiyi firma geri hesabıma yatırdı

Hocam akşam resmi sitede baktim gsc50 modeli malum satışta ve indirimli 3200 civarına geliyor vergi dahildir yazıyordu acaba siz alırken de vergi dahil yazıyor muydu eğer öyleyse bu fiyat gayet makul

• 01halil kullanıcısına yanıt
    Evet vergi dahil yazıyordu yalnız bizim PTT’ye geldiğinde büyük ihtimal firmanın anlaşması yok PTT tekrardan bir %18 artı %20 ÖTV kdv çıkartıyor benimki de 995 TL tuttu düz hesap ben bunu firmayla görüştüm bu farkın tarafıma geri iadesini istedim onlarda geri iade ettiler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.