Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
102
Favori
78.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gsc50 bu kadar ilgi görüp beğenilirken gsc60 daha üst özelliklere sahip. Çekiş gücünü mü beğenmediniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 2 kullanıcısına yanıt

Bana ayıplı mal mı geldi anlamadım hocam. Çekiş gücünden memnun kalmadım evet ayrıca başlığı sürekli yukarı kalkıyor parkeleri süpürürken hiç ergonomik gelmedi

• Bendeki Philips 7043 1 senede pert oldu, uygun fiyatlı ve kaliteli en mantikli greenote geliyor ama şu an gsc60 stokta yok sanirim, kararsızım

• delascuevas20 D kullanıcısına yanıt
    Hocam yukari kalkma konusu bizde de var ama kesinlikle rahatsiz edici degil, sürekli olmuyor. Cekis gucu icin sizin makine de bir sıkıntı olabilir. Söyle diyeyim, geldiğinden bu yana en düşük modda, orta ayara bile almadık henüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hoover h100 5250₺
    Maximum ile 500₺ indirim oluyor 4750’ye geliyor.
    Yoksa greenote mu alayım vergi dahil 3900 küsür oluyor.

• Merhabalar. gsc60 modelini anneme aldım, çok memnun. çekim gücü oldukça iyi halıyı havaya kaldırıyor :) annem her şeyden memnun olmaz, süpürgeyi beğendi

• meier M kullanıcısına yanıt

kişilerin deneyimlerine bakacak olursak bana kusurlu ürün gelmiş hocam şimdi emin oldum. Umarım iadeyi kabul ederler ya da en kötü değişim yaparlar

• meier M kullanıcısına yanıt

bizde aldık ama çekişi aman aman iyi değil....yani bu oldukça göreceli bir kavram.Kablolunun çekişiyle kıyasalanamz bile ama bu fiyata çokta bir şey beklememek lazım

• Eşim istiyordu pratik günlük temizlik için bir süpürge. Bende araştırdım fp olarak gsc60 tercih ettim. 10 günde teslim edildi. İlk şarjlı süpürgesi, 1 haftadır kullanıyor ve her şeyi ile çok beğendi. Çekim gücü, pratikliği olarak o f/p olarak da ben gayet memnunuz. Soran olursa da tavsiye ediyorum ancak sanırım stok yok, gelip gelmeyeceği de mechul galiba.

• Arkadaşlar bu ürünü kendi internet sayfasından satın alan oldu mu? Fiyat Amazon’ göre daha hesaplı çıkıyor. Gümrükte vergi çıkar mı şüphesi var aklımda. Kendilerine mail attım çıkmaz, vergili fiyat diyorlar hatta vergi çıkarsa farkı öderiz diyorlar ama Amazon’la araların da neredeyse vergi kadar fark olduğu için şüpheleniyorum. Birde garanti olayı nasıl oluyor, süpürge arıza yapıpta servis ihtiyacı duyan oldu mu?

• 5.710 TL'ye satın aldığım GSC60 süpürgenin fiyatı eve teslim edilmeden 1 gün önce 4.968 TL'ye düşünce satıcı ile mesajlaşmış, fiyat konusunda yardımcı olamayacaklarını öğrenince de yenisini sipariş edip diğerini iade etmeye karar vermiştim. Yeni sipariş eve teslim edilene kadar ilk geleni kutusunu açmadan aldığım haliyle muhafaza edip, yenisi gelir gelmez 13 Ocak'ta MNG Kargo ile iade sürecini başlattım. 19 Ocak'ta da iade ücreti herhangi bir kesinti yapılmadan hesabıma yattı. İade düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dyson V10 ile bizim cihazı ufak bi karşılaştırma şansım oldu. Dyson'lar fena çekiş gücüne sahipmiş cidden. Turboda halıyı yerinden kaldırıp götürecek. :) Evet aradaki fiyat farkı da malum göz ardı edemeyiz.

• Gsc60 stoğa yakın zamanda girermi ?

• Bende amazodan sene sonu GSC60 almıştım. Süpürge gelince açıp deneme yaptık. Herşey güzeldi. Ertesi gün ne varki döner fırça çalışmamaya ve süpürge E3 hatası vermeye başladı. Ellede döner fırça dönmüyor. Videolu olarak mail adreslerine gönderdim. Önce ellerinde fırçanın stoğunun olmadığını 2 ay sonra geleceğini söyledir. Stoğa geldiğinde bana fırça göndereceklerini ve bu durumdan dolayı 200 tl tazminat ödemek istediklerini söylediler. Bende Tekliflerini kabul ettim. Birgün sonra tekrar mail göndererek 2 ay bekletmemek için ücretsiz olarak bana yeni süpürge göndermek istediklerini söylediler. Bende sadece fırça arızası olduğunu bu hatadan dolayı yeni süpürgeye gerek olmadığını söyledim. Şubat sonu gibi tekrar görüşeceğiz ve fırçayı gönderecekler.

Anladığım oki ileride sorun yaşarsak ürünün arkasında duracaklarını görüyorum. Bu sebeple gönlüm rahat.

• Gsc50 modelini kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Koltuk ve yatak altlarına sığıyor mu, altlarını süpürmek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu8 -- 22 Ocak 2024; 22:19:15 >
  • Gone With The Wind kullanıcısına yanıt

şu anda 2999tl olan model 2599'a düşmüş. Sizin yaptığınızı yapacak olanlar olabilir.

• Arkadaşlar evdeki tek süpürge olarak nasıl bu gsc50 modeli, önerir misiniz?

Fazla halı olmayan ufak bir ev. Robot süpürge alacaktım aslında ama onu alsam bile görünüşe göre normal güçlü bir süpürge daha gerekiyor, o kadar cihaza da gerek yok. O sebeple pratik bir süpürge lazım, dyson'a da o kadar para vermem.

• warrior0commando W kullanıcısına yanıt

şarjlı süpürgeler normal güçlü olmyor düşük güçlü oluyor,haliyle tek süopürge olacaksa kablolu küçük bir süpürge olması lazım.Greenote 2. süpürge olarak alınıyor genelde

• Greenote g50 gümrük dahil 3.299 + 1.253,62 = 4.552,62 olmuş. Yurtiçi alternatifleri değerlendirmek mantıklı olur sanırım artık. Vergi dahil 3.220 almıştım.

Diğer marka yurtdışı süpürgelerde zam yapılmış.

Oysa ki 2-3 gün önce 2.599 + 987,62 = 3.586,62 satılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 29 Ocak 2024; 11:13:43 >
  • GSC60 şuan Amazonda stoğa girmiş vergiler dahil 6200 tiye geliyor fiyat uygun mudur acaba bu fiyata almalı mıyım? Alanlar ne kadara aldı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.