Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
909
Cevap
102
Favori
78.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AyranMen

GSC60 şuan Amazonda stoğa girmiş vergiler dahil 6200 tiye geliyor fiyat uygun mudur acaba bu fiyata almalı mıyım? Alanlar ne kadara aldı?

İndirim yaparlar diye düşünüyorum çünkü daha önce birçok defa indirim yaptılar. İkincisini almayı düşünüyorum, takipteyim. Aralık sonu 4968 TL ye alanlardanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: laumexs

Greenote g50 gümrük dahil 3.299 + 1.253,62 = 4.552,62 olmuş. Yurtiçi alternatifleri değerlendirmek mantıklı olur sanırım artık. Vergi dahil 3.220 almıştım.

Diğer marka yurtdışı süpürgelerde zam yapılmış.

Oysa ki 2-3 gün önce 2.599 + 987,62 = 3.586,62 satılıyordu.

Greenote kendi sitesinde

sevgililer günü indirimine gitmiş GSC50 kargo dahil 3.290 geliyor. GSC60 modeli stokta yok.

• laumexs kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinden alışveriş yapıldığında amazondaki gibi gümrük vergisiödenmiyor sanırım

Sonrasında bizim ödememez gerekecek mi? Bilgisi olan var mı bu konuda

• xxman X kullanıcısına yanıt

Ben kendi sitelerinden alışveriş yapmadım ama kendilerine mail atıp vergi olayını sordum. Sitede ki fiyatın vergi dahil olduğunu eğer gümrükte vergi çıkarsa, vergi alındığına dair kendilerine belge vs. ulaştırıldığında vergi tutarını ödeyeceklerini söylediler.

İçinden yedek filitre çıkıyprmu ? Birde yatak bağlığı yok sanırım.

• xxman X kullanıcısına yanıt

Ben aldım bakalım vergi ve kargo ücreti içinde ödedik. Kim ile gelecek bilmiyorum yalnız

• Garantiyi 3 yıldan 5 yıla çıkarma olayı vardı. Facebook'tan, mail yoluyla ve amazon üzerinden iletişim sağlamaya çalıştım. Forumda bulduğum garantinin 3 yıldan 5 yıla çıkartılacağıyla ilgili ekran görüntüsünü de gönderdim adamlar kabul etmiyor. Bu konuyla ilgili destek alan oldu mu acaba?

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Hocam ürünü satın almadım ama almayı düşünüyorum. Firmaya bir kaç bişey sormak için mail attım dönüş yapmadılar. Ürünü aldıktan sonra sorun yaşarsam yine böyle dönüş yapmazlarsa diye şüphelerim var.

Hocam 8 ocakta cs50 sipariş etmiştim şu anda PTT den teslim alıyorum işlem ücreti vs derken 995 TL ücret ödemesi yaptım PTT şubesine
  • turuncu8 T kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem bu yazışmanın ekran görüntüsünü paylaşabilme şansınız var mı.? zira ben de yol ve vergi ücreti içerisinde dahil diye kendi sitesinden sipariş etmiştim
  • Bende gsc60 a gözümü kestirdim ama amazonda vergi ve kargodan önce 4500 görünüyor 7k gibi fiyatları görüyor bu haliyle almak çok da mantıklı görünmüyor,kendi sitesinde satışa çıkar umarım sadece gsc50 var satışta indirime de girmis ama vergi sürprizi sıkıntı orada da bakalım biraz beklemede kalip uygun zamanda almayi planlıyorum umarım güzel bir kampanya olur
  • 01halil kullanıcısına yanıt

Hocam Amazon Prime üyeliğiniz olursa 6200 civarı çıkıyor. İlk ay üyelik ücretsiz oluyor sanırım bilginiz olsun.

• turuncu8 T kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam bu şekilde daha cazip görünüyor fırsat düşürürsem hemen yapıştıracagim teşekkürler
  • Kullanmaya başlayalı daha bir ay oldu, yavaştan sıkıntı çıkarmaya başladı
    İlk sıkıntı uzun boruyu makineden çok zor çıkarıyorum, bir gün elimde kalacak galiba
    İkinci sorun haznenin alt kapağı çatladı, herhangi bir darbe almadı

Greenote Süpürge Genel Konu
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi için para iadesi istediniz mi?
    Cevap ne verdiler kendi sitesinde alınca herşey vergi yol dahil ödeme yapıyorsunuz sizden ekstra vergi alınması demek ürünün Avrupa Birliği dışında direkt Çin'den geldiği anlamı çıkarır.

Yani gümrük ve navlun parası alınması normal değil. Bende şu şekilde fiyat düşmesi ile gümrük ve yol fiyat artışı ile ilgili cevap yazmışlardı.

Dear Customer.

This is the Greenote Customer Service team.

We feel so sorry for the inconvenience caused. Recently, in order to cope with the customs clearance in Turkey, we have adjusted the price composition of Turkish products, increased the freight, and lowered the product price. The freight for a GSC50 was 600 lire before, but now it is 1,200 lire. Therefore, although the products on our website The list price has dropped, but the transaction price has not.

Please confirm if you still want to cancel the order? Hope for your understanding and looking forward to your reply. Take care and have a great day.

Best wishes.
    Greenote Team
    Sayın Müşteri.

Bu Greenote Müşteri Hizmetleri ekibidir.

Yaşanan rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz. Son dönemde Türkiye'deki gümrükleme sorununu çözebilmek için Türk ürünlerinin fiyat kompozisyonunu ayarladık, navlunu artırdık, ürün fiyatını düşürdük. GSC50'nin navlunu önceden 600 lira iken şimdi 1.200 lira oldu. Bu nedenle web sitemizdeki ürünlerin liste fiyatı düşmesine rağmen işlem fiyatı düşmemiştir.

Siparişi hala iptal etmek istiyorsanız lütfen onaylayın. Anlayışınızı umuyor ve cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Kendinize iyi bakın ve harika bir gün geçirin.

En içten dileklerimle.
    Greenote Ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 4 Şubat 2024; 11:42:24 >

Vala hocam ptt görevlisi ürünün almanyadan geldiğini o yüzden %18 vergi çıkacağını ürün süpürge oldugu için %20 de ötv keseceğini söyledi sonuç olarak 2550 TL lik ürün için 954.50 TL vergi ödedim

Greenote firmasına Instagram ve kendi sitesi üzerinden talepte bulundum makbuz fotosu vs atarak talepte bulundum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 4 Şubat 2024; 21:55:25 >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt

O zaman birde bu adamlara navlun ve gümrük parası ödediniz. Neyse o zaman alacak arkadaşlar bir daha düşünmesi gerekiyor.

Aynen öyle oldu hocam eposta üzerinden konuşuyorum bakalım vergi parasını almak için
  • Bende sitesinden siparişi iptal ettim ama para geri ödenmesi yapılmadı. Firma biraz bu konularda yavaş yada ağırdan alıyor.

Umarım yedek parça konusunda bu şekilde davranmıyordur. Elimde bir adet amazondan hediye aldığım ürün var en azından Amazon bu konuda sıkıntı çıkarmaz muattap olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 5 Şubat 2024; 20:58:58 >
    Hayırlısı inşallah hocam zaten vergi iadesi alamaz isem bu firmadan almanın bir artısı kalmadı zira nette 3 bine awox markası var mesela uyguna veya 8 şubatta homend marka ürün geliyor 3.500 TL’ye marketlere

Güncelleme: Greenoteden dönüş yaptılar ve alışverişi yaptığım karta vergi iadesi yapacaklarını söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 6 Şubat 2024; 9:22:29 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.