Şimdi Ara

Greenpois0n 4.2.1 Untethered Jailbreak - çok yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• şu çok yakında az kaldı haberlerinden bıktık ama bu sefer adamlar sağlam hazırlamış. kaynak pod2g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 21 Ocak 2011; 22:35:38 >

• Sonunda çıkıcak yani
  • Hadi bakalim.. Darisi unlock'a. Ben de bi zamanlar unlocktan cok cekenlerdenim. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakbay

Hadi bakalim.. Darisi unlock'a. Ben de bi zamanlar unlocktan cok cekenlerdenim. :))
    4.1 den memnunum, galiba 4.2.1 e yukselipde düşemeyenler ıcın cıkarttılar
  • Yada 4.3'e geçmeyi düşünmeyenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Yada 4.3'e geçmeyi düşünmeyenler için.

ne gibi bi eksikleri var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Yada 4.3'e geçmeyi düşünmeyenler için.

ne gibi bi eksikleri var ?

Alıntıları Göster
    redsnowla şu an Untethered Jailbreak yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXeNT

redsnow ile yapabilmen için mac'e, 4.2b3 shsh'a gerek var. greenpois0n shsh gerektirmeden yapıyor bu işi, aynı zamanda windows sürümü ile beraber çıkacaktır. yalnız unlock sorunu olanlar redsnow'u tercih etmek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

quote:

Orijinalden alıntı: aXeNT

redsnow ile yapabilmen için mac'e, 4.2b3 shsh'a gerek var. greenpois0n shsh gerektirmeden yapıyor bu işi, aynı zamanda windows sürümü ile beraber çıkacaktır. yalnız unlock sorunu olanlar redsnow'u tercih etmek zorunda.

Alıntıları Göster
    ne zaman cıkıcağıyla ilgili kesin bi tarih varmı acaba heycanla bekliyoruzz :)
    darısı unclockculara

• quote:

Orijinalden alıntı: mobil_kirpi

ne zaman cıkıcağıyla ilgili kesin bi tarih varmı acaba heycanla bekliyoruzz :)
    darısı unclockculara

Alıntıları Göster
    4.4(çıkarsa) e yada 5.x e saklasalardı daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 22 Ocak 2011; 1:31:39 >
  • 4.3 çıkmadan gelse bari en azından bir versiyon geriden takip ederiz ;-)
  • quote:

4.3 çıkmadan gelse bari en azından bir versiyon geriden takip ederiz ;-)
    ne çıkmaz jb miş yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

ne çıkmaz jb miş yaw

Alıntıları Göster
    Apple resmen suyunu çıkardı artık bu işin! Bundan böyle Jb ve unlock cıların yazılımı bir geriden takip etmesini istiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Apple resmen suyunu çıkardı artık bu işin! Bundan böyle Jb ve unlock cıların yazılımı bir geriden takip etmesini istiyor sanırım.

Alıntıları Göster
    beyler ne fark var 4.1 ile 4.2.1 arasında ? bi link varmı incelesek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Alıntıları Göster
    Eski zamanlarda yeni bir sürüm çıktıktan sonra en geç 1 hafta 10 gün sonra jailbreak/unlock alternatifli olarak çıkardı, hangisiyle kıralım diye seçim yapmakta zorlanırdık. Şimdi işe yarar bir jailbreak gelecek diye beklemekten yaşlanacağız yani... breh breh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metaone

Eski zamanlarda yeni bir sürüm çıktıktan sonra en geç 1 hafta 10 gün sonra jailbreak/unlock alternatifli olarak çıkardı, hangisiyle kıralım diye seçim yapmakta zorlanırdık. Şimdi işe yarar bir jailbreak gelecek diye beklemekten yaşlanacağız yani... breh breh...

Alıntıları Göster
    Şu 4.2 de anten sorunlarında gelişmeler var.Geçilmesi gerekir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 30 Ocak 2011; 4:44:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

beyler ne fark var 4.1 ile 4.2.1 arasında ? bi link varmı incelesek ?

Arasında kullanımda neredeyse hiçbir fark yok. Yalnızca bana daha stabil geldi.
  • iPhone 4 kullanıcıları için 4.1 versiyonu tam bir rezalet. Sensöz sorunu ve anten sorunu tam cözülmemiş bir yazılımdı. Ama 4.2.1 de sensör ve anten sorunu hiç yok ayrıca yeni mesaj sesleride çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

iPhone 4 kullanıcıları için 4.1 versiyonu tam bir rezalet. Sensöz sorunu ve anten sorunu tam cözülmemiş bir yazılımdı. Ama 4.2.1 de sensör ve anten sorunu hiç yok ayrıca yeni mesaj sesleride çok hoş.
    Dört gözle untethered jb'nin gelmesini bekliyorum ama hala gelmeyince redsn0w'un tethered jb'sini denemeye kadar verdim. İlk jb'im olacak, açıkçası telefonun jb'li olmasının nasıl olacağını merak ediyorum.

En kısa zamanda da untethered jb'nin çıkmasını umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Dört gözle untethered jb'nin gelmesini bekliyorum ama hala gelmeyince redsn0w'un tethered jb'sini denemeye kadar verdim. İlk jb'im olacak, açıkçası telefonun jb'li olmasının nasıl olacağını merak ediyorum.

En kısa zamanda da untethered jb'nin çıkmasını umuyorum.

Alıntıları Göster
    umudu kesmisdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.