Şimdi Ara

Gri Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımla ilgili iğrenç bir hatayla karşı karşıyayım, artık oyun oynayamaz oldum. Hatanın adı Gray Screen of Death (kısaca GSOD)
    Oyunlara girdikten bir müddet sonra ekranda gri çizgiler oluşuyor ve kilitleniyor, yeniden kapatmadan düzeltilmiyor.
    Aylardır bu sorunla ilgili araştırma yapıyorum ama hala elde var 0.
    Düşük grafik ayarlarında bu sorun olmuyor veya yüksek ayarlara nazaran daha geç oluyor.
    İlgili resimleri ekleyeceğim, benim bilgisayarımdan değil fakat oluşan görüntü aynısı.
    Bugünhttp://www.hepsiburada.com/arctic-mx-2-4-gram-termal-macun-or-mx2-ac-01-pm-HB0000032064 bu macundan satın aldım GPU'dan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için ve GPU'ya sürmek için. Her türlü desteğe açığım. BIOS sürümü veya ayarlarından kaynaklı olduğunu düşünen varsa seve seve resimlerini çekip ekleyebilirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler artık katlanılmaz duruma geldi.
    Sistem Bilgisi:
    İşlemci: AMD Phenom II x4-955 Black Edition
    Ramler: 2x Kingston 2 GB DDR3, 2x Corsair 2 GB DDR3
    Ekran Kartı: AMD HD 4670
    Anakart: Gigabyte GA-MA785GMT
    Gri Ekran HatasıGri Ekran HatasıGri Ekran Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassmania -- 9 Mayıs 2017; 12:21:1 >

• Up
  • Yardımcı olabilecek yok mu?
  • Düşük ayarlarda az oluyor demişsin. Ekran kartı oyun için yetersiz olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetersiz olsa fps kaybı yaşarım, oyunları kare kare oynarım fakat FPS açısından hiç bir sorunum yok. Overclock gibi işlere de hiç girişmedim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bassmania

Yetersiz olsa fps kaybı yaşarım, oyunları kare kare oynarım fakat FPS açısından hiç bir sorunum yok. Overclock gibi işlere de hiç girişmedim hocam.

Ben nerden yürüdüm ; yüksek ayarlarda sık sık olurken düşük ayarlarda az veya hiç şeklindeyse, bu akla, kartın zayıf olduğu sorusunu getiriyor.?

Peki ısı değerleri ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Yetersiz olsa fps kaybı yaşarım, oyunları kare kare oynarım fakat FPS açısından hiç bir sorunum yok. Overclock gibi işlere de hiç girişmedim hocam.

Ben nerden yürüdüm ; yüksek ayarlarda sık sık olurken düşük ayarlarda az veya hiç şeklindeyse, bu akla, kartın zayıf olduğu sorusunu getiriyor.?

Hocam CPU yük altında 60-70 arası, GPU 45-50 arası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi ekran hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Hocam CPU yük altında 60-70 arası, GPU 45-50 arası

Değerler normal, hatta ekran kartı iyi bile yük altında..

Sürücüler güncel mi? Bazen sürücüler de bu hataya neden olabiliyor.

• Hocam driverla ilgili bir sorun olmaması için dün updateledim ATI nin sitesinden fakat sonuç hala aynı
  • quote:

Hocam driverla ilgili bir sorun olmaması için dün updateledim ATI nin sitesinden fakat sonuç hala aynı

Bi de düşük grafik gerektiren oyunlarda dene. Onlarda da aynısı olursa sorun farklı dediğin gibi. Yok onlarda sorun olmazsa ekran kartı değişmesi gerekiyor

• Hocam CS:GO yu 1280x720 low ayarlarda 2 saat kadar oynadım herhangi bir sorun arz etmedi
  • quote:

Hocam CS:GO yu 1280x720 low ayarlarda 2 saat kadar oynadım herhangi bir sorun arz etmedi
    Hocam sorunu çözebildin mi ? Bende en ufak video'yu bile izlerken ekran kri veya bzen mavi şekilde ka kalıyor. Hiçbir hata yazısıda yok. Komple bilgisayar kilitleniyor.
  • Ben de aynı sorunu yaşıyorum hemen hemen her çözümü denedim olmadı. Siz çözebildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.