Şimdi Ara

GRİD 2 AÇILMAMA PROBLEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grid 2 yi aldım steamden yükledim fakat oyunu oyna dediğimde açılıyor diyip sohbet tarafındada oyunda yazısı 2 saniyeliğine çıkıp sonra çevimiçi yazıyor tekrar açmıyor hata felanda vermiyor cracksiz oyun gibi. Silip bir kez daha yükledim dosyaları doğruladım bişey indirse bile yine aynı şekilde açılmıyor bilen yazabilirse yada neden olacağı hakkında tahminleriniz varsa yazarsanız sevinirim

• Sistem bileşenleriniz neler acaba sistem gereksinimleri yetmiyor olabilir ekran kartı sürücülerini ve DirectX güncelleyip tekrar deneyin hocam
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    sistemim yetiyor yeni dizdiğim bi sistem ve ekran kartı sürücülerini ve directx i de güncelledim fakat açılmıyor steam de sildim geri yükledim fakat yine aynı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yertinc

sistemim yetiyor yeni dizdiğim bi sistem ve ekran kartı sürücülerini ve directx i de güncelledim fakat açılmıyor steam de sildim geri yükledim fakat yine aynı :(

Son cagre olarak format atıp temiz bir sistem kurup ole denemeniz olabilir daha önce gta 5 te aynı sorunu yasadım format attım duzelmişti.

Yada oyunu steam a iade edebilirsiniz 2 saatten az oynadıysanız ve 15 gunden az kütüphanede kaldıysa paranızı steam cüzdanına iade alabilirsiniz.

İndirim zamanı almıstım bende kurayım bakalım bir sorun olucak mı merak ettim

Güncelleme

Su an itibari ile kurdum sorunsuz oynuyorum. Sıfırdan format atmakta yarar var hocam. Formattan sonra güncel driverları kurup deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 29 Ekim 2015; 5:18:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.