Şimdi Ara

Grid 2 Garajdaki Işık Porblemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar, uzun zamandır oynamıyordum. Pc ye format atınca bir heves tekrar yükliyeyim dedim.
    Grafik ayarlarını da ultraya getirdim, herşey çok güzel lakin oyunun menü kısmında geçiş yaparken mesela araç için görsel modifikasyona geldiğim anda dışarıdan vuran ışık pasparlak bir mor-kırmızı gibi olup görüntü bozukluğu oluyor. Araç net bir şekilde görünüyor ama sanki ekran kartında bir problem varmış gibi dışarının ışığı bu şekilde yapıyor.
    Çözüm olarak ne önerirsiniz? Bunun haricinde oyunda hiçbir problem yok. Ha bir de resim yüklemek için tekrar girdim aynı şekildeyken windows tuşuna basınca görüntü düzeliyor ama tuşlar aktif olmuyor; tekrar basınca yine bozuk görüntü ile tuşlar aktifleşiyor.

Grid 2 Garajdaki Işık Porblemi

• Yok mu arkadaşlar bir fikir? Gerçi bu durumdan kurtaramadığım için sildim oyunu..
    Çare olarak bikaç bişeyler de denedim ama bir çözüm bulamadım malesef.
    -Uyumluluk kısmından windows un önceki sürümlerini de denedim
    -Ekran kartı driverım, directx falan da güncel.
    -Oyun içi optiontan da tüm ayarları denememe rağmen bir değişiklik olmadı.
    Başına öncesinde böyle bir problem gelen ya da çözüm için bir öneri sunabilirseniz sevinirim.
  • oyun korsanmı
  • Oyun korsan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Oyun korsan mı?

Hayır orjinal, daha önceden 4850 ekran kartta sıkıntısız oynamıştım. Şimdi 950 Strix var ve sadece garaj içinde böyle bir problem var. Haliyle araç ile ilgili yaptığım hiçbir değişiklik anlaşılmıyor. Onun haricinde yarış içi görüntüler vs. herşey çok güzel...
    Yabancı bir forumda böyle bir ışık problemi yaşayan da olmuş ama net bir çözüm göremedim açıkçası. Aklıma da başka bir şey gelmiyor, ben de sildim oyunu tadım kaçtı açıkçası.
  • Yok mu arkadaşlar çözüm yolu bilen?
  • Konunun üstünden pek geçmemiş buraya yazayım dedim. Daha önce sorunsuz bir şekilde oynuyorken windows10dan sonra bu halde geldi yükledikten sonra. Acaba konuyu açan arkadaş bir çözüm bulabildi mi ? Yabancı forumlarda da işe yarar birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Konunun üstünden pek geçmemiş buraya yazayım dedim. Daha önce sorunsuz bir şekilde oynuyorken windows10dan sonra bu halde geldi yükledikten sonra. Acaba konuyu açan arkadaş bir çözüm bulabildi mi ? Yabancı forumlarda da işe yarar birşey yok

Yok hocam malesef herhangi bir çözüm bulamadım bu süre zarfında. Evet oyun ilk çıktığı zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam pc de win7 vardı, ekran kartım da 4850 2gb ICEQ modeldi. Ekran kartım bozulduğu için Asus 950 Strix aldım, bu süre içinde de windows 10 kurdum işletim sistemimde bir problem yok. Başka oyunlarda da bir problem yaşamadım.
    Dediğiniz gibi bu tip yabancı forumların bir ikisinde bu tip bir sıkıntı yaşayan gördüm ama onlar da bir çözüm bulamamış anladığım kadarıyla. Oyun güzeldi ama çözüm üretemeyince silmek durumunda kaldım. Şimdi The Crew ile idare ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

quote:

Konunun üstünden pek geçmemiş buraya yazayım dedim. Daha önce sorunsuz bir şekilde oynuyorken windows10dan sonra bu halde geldi yükledikten sonra. Acaba konuyu açan arkadaş bir çözüm bulabildi mi ? Yabancı forumlarda da işe yarar birşey yok

Yok hocam malesef herhangi bir çözüm bulamadım bu süre zarfında. Evet oyun ilk çıktığı zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam pc de win7 vardı, ekran kartım da 4850 2gb ICEQ modeldi. Ekran kartım bozulduğu için Asus 950 Strix aldım, bu süre içinde de windows 10 kurdum işletim sistemimde bir problem yok. Başka oyunlarda da bir problem yaşamadım.
    Dediğiniz gibi bu tip yabancı forumların bir ikisinde bu tip bir sıkıntı yaşayan gördüm ama onlar da bir çözüm bulamamış anladığım kadarıyla. Oyun güzeldi ama çözüm üretemeyince silmek durumunda kaldım. Şimdi The Crew ile idare ediyorum :)

Hocam bende dün çözünürlüğü 1600x900e çektim sürekli olan o kırmızı parlama geçti ama araç seçerken yine flash gibi yanıp sönüyor Bi yarış oyununa ihtiyacım var idi crew'in boyutu çok yüksek olduğu için bunla idare edeyim dedim flashlı falan bi süre oynuycam artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

quote:

Hocam bende dün çözünürlüğü 1600x900e çektim sürekli olan o kırmızı parlama geçti ama araç seçerken yine flash gibi yanıp sönüyor Bi yarış oyununa ihtiyacım var idi crew'in boyutu çok yüksek olduğu için bunla idare edeyim dedim flashlı falan bi süre oynuycam artık.

Ya ben de çözünürlüğü denemedim, monitörün elverdiği en yüksek ayarda oynamak istedim olmadı. Dediğim gibi yarış içinde herhangi bir problem yok ama garajda arabaya ne yaptığım gözükmüyor sinir oldum :D Crew da evet 21 küsür gb download yapıyor, bulunduğum yerde mecburen 8mb internet kullanıyorum bir gün içinde indirdi. Fena da değil hoşuma gitti benim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.