|
Bildirim
|
GRID 2019 - Codemasters
Beklediğimden daha hızlı yalan yok değişik bir kafayla yapılmış normalde Gamepad'e göre yapıldı ama gamepad de zor bir oyun olmuş neden çünkü Dirt Rally 2.0'ı yapan ekip yaptı :) Touring Sınıfı yarışları dışındakiler Simcade ++ diyebilirim. Direkt Arcade demem ama Simcade'ten de bi tık arcade'e yakın. Cümle garip oldu ama 2011'deki Grid Autoban daha sime yakındı. Velhasıl işin eğlence kısmı çok iyi :) Yarışırken temas eden kişi direkt Nemesis oluyor bu sayede size zor anlar yaşatmak için yapmadığı kirli hareket kalmıyor yani oyunda siz ne kadar temiz yarışırsanız, yapay zeka da size öyle yaklaşıyor. Direksiyon ayarlarını yaptım GT den Touring e geçerken en az farkın olacağı şekilde tatlı bir ayar yakaladım ilk günden. Onla çok keyifli oldu özellikle WRC - Dirt Rally Mekaniğinde etkili bir unsur olan El freni çok işe yarıyor. Kokpit ve kamera açıları muazzam. Bir tek Güneş ışığı ve güneş biraz fazla abartmışlar. HDR olan bir 4k bir tv de güzel ama HDR'li 4k bir monitörde oyun içindeki parlaklığı düşürseniz dahi çok aşırı parlıyor,bazen yolu görmekte zorlanıyorsunuz. (Bu muhtemelen benim donanımımla ilgili) Genel anlamda Asistleri azaltıp sürüldüğünde çok eğlenceli bir yapısı var. Forza'dan daha çok eğlendiğimi söyleyebilirim sanırım bunda etkili olan yapay zeka sistemi. Online da çok basit yarış öncesi sıralama özel oda kurma herşey var. Dirt Rally 2.0 kadar setup yapabiliyorsunuz oyunda. Ciddi beklentisi olmayan ve eğlenmek isteyenler için güzel bir oyun. GTR 3 gelene değin WRC ve Forzalarla çok güzel idare edilir bu geçiş dönemi. Kendi aranızdaki Forza Horizon yarışlarından daha eğlenceli olur ama GT Sport ya da Forza Motorsports, Asetto Corsa,F12019 daki ciddiyeti de çok aramayın işin o kısmı oyuncuların davranışlarına kalıyor zaten. Bu arada Ceza Sistemi çok iyi :) Yarışta cezanız anında kesilip sürenizden düştüğü için sürekli derece geliştirmeniz gerekebiliyor. Bazı simlerde bile bu kadarı yok :) |
Türkçe yamayı biraz daha ilerlettim. Oyunun %10 civarını çevirdim. İsteyenler indirebilir:http://www.mediafire.com/file/bscb4dvgv9xi91d/language_eng.lng/file
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 22 Mayıs 2019; 1:0:42 > |
|
|
|
|
|
|
|
|