[B] [COLOR="red"] ---METİN2---[/COLOR] ---------------------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="red"]Server >>> Grifon Seviye >>> 90 Karakter >>> Savaşçı Atı >>> Asker SkilLer=Hava Kılıcı [P] Öfke [P] Kılıç Çevirme [P] Üç Yönlü[G6] Hamle [M8] [/COLOR] ---------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------ [COLOR="green"] [ İ-T-E-M-L-E-R ] [/COLOR] ------------------------------ ------------------------------ [COLOR="green"] Cennetin Gözü Kolye [+7] Bıçak Savunması %6 Kılıç Savunması %10 Max. Hp 1500 Oka Karşı Dayanıklık %10 Sp Üretimi +8% [/COLOR] ------------------------------- ------------------------------ [COLOR="purple"]Altın Ayakabı [ +8 ] Max Hp 1500 Bıçak Savunması %10 Oka Karşı Dayanıklık %15 Yavaşlama Şansı%2 Çan Savunması%10 [/COLOR] ------------------------------ [COLOR="#ff8c00"]Hayalet Maske Başlık [+7] Zehirleme Şansı %3 1%Hasar Sp İle absorbe edilcek.[/COLOR]
------------------------------ [COLOR="blue"]Abonoz Küpe [+9] Kılıç Savunması %6 Bıçak Savunması %15 Hayvanlara Karşı Güçlü %10 Mistiklere Karşı Güçlü %20 Şeytanlara Karşı Güçlü +10 [/COLOR] ------------------------------ [COLOR="#8b0000"] Gümüş Bilezik [+9] 20% 2 kat eşya düşme şansı[/COLOR] ----------------------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="red"] Zırh Silah Kalkan Yoktur.[/COLOR]
[COLOR="green"]!Yorum! = 81 Seviye İken Bu Char [GM]FaTuM İle Düello Atmıştır. Sonuç [GM]FaTuM ' u 2 Skilde Kritik YardımıyLa da oLsa İndirmiş.Düelloyu Kazanmıştır. Charın Bütün GörevLer Bitmiştir. [/COLOR]
----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="red"] İletişim - MSN = >>> [email]destek-yrd@hotmail.com[/email] <<< - Telefon = >> 0554 837 74 73 - Bu Arada Ticaret Yapılcağı Zaman İzmir İçi Yapıyorum Şehir Dışı Olursa Kendileri - İzmire Yolculuk Yapacak Zorunlu Satılcağı Zaman. -Char Fiyatı Msn De Açıklancaktır. -Ciddi Alıcılar Lütfen Eklesinler...[/COLOR] -----------------------------------------------------------------------------------------------[/B]
Kendisi charın resimlerini koyamamış :)
Charın fiyatını MSN'den açıklıyıcam demişsin de burdan açıklaman bana daha mantıklı geliyor. Hayırlı satışlar.