Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
107.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarına alpha başlıyor .Bu hafta belki olmaz da öbür hafta resimlere belki de videolara bogarım sizi :D
  • tıtan quest kadar ıyı olsun yeterde artar bıle..yıllarca sıkılmadan oynamıstım..
  • Şahsen eğer düşündüklerini gerçekleştrebilriseler en içerik zengini arpg olabilir bu da yıllarca sıkılmadan usanmadan oynamak demek :)
  • utku191, vidyoları ve güncellemeleri 4 gözle bekliyoruz. Atmosferi için sırf beklemeye değer.
  • Oynamadığın zamanlarda hesabına göz kulak olabiliriz istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Oynamadığın zamanlarda hesabına göz kulak olabiliriz istersen

ikimiz için yap bir kıyak :P
  • Tamamdır.Yarına 2 sunumum var ondan sonra fazla bişeyim kalmıyor boğarım sizi oynayıp sıkılmış kadar olursunuz.Aslında setup(DRM) şeklinde çıkçaktı ama korsanı önlemek için steam bazlı alpha yaptılar belki yine bile oynama şansınız olaiblir kırılabilir diye düşünüyorum tabi oynayıp oynamamak size bağlı :) (ayrıca bu demek değil oyunda sırf steam seçenekli olcak çıktığında sadece alpha ve beta için söz konusu ,çıktığında 2 tercihte birini ypacaz ya da iksi olcak heralde ?)
  • GD bildiğim kadarıyla, offline ve online oynama seçeneği sunuyor ? Offline modda yapılacak hileleri nasıl önleme metodu düşünüyorlar ? Genel olarak hileyle başa çıkmada uğraş verilecek midir ?
  • Online da bile dağ yüküyle hile/bot kullanılıyor bu tip oyunlarda, offline da hiç önleyemezler. Online kısmına etkisi olmasın diye karakterleri farklı yapabilirler sadece, D2 böyleydi biraz battlenet karakterleri farklıydı.

Şimdi alfa kısmını D3, POE gibi server kaynaklı yaparlar gibi geliyor bana diğer türlü ilk günden kopyaları dolaşmaya başlar etrafta alfanın. Oyun çıkınca nasıl istersek öyle oynayabileceğiz, ister steamden, ister kendi sitelerinden indirebileceğiz. (goga gelecek mi bilmiyorum) bir kısıtlama olmaz.
  • maalesef öyle online serverlarda bile hile 100% önlenemiyor. Ama bu tabi oyunun "kazıma" yönünden ötürü etki etmesinden kaynaklı, yani H&S olduğundan. Nitekim Sui Generis bu grinding olayı olmayacağı için hileciler çok daha az olacaktır.

Hile ve suistimalin olması normalde umrumda değil normalde fakat can sıkıcı yanı ekonomiyi etkilediği için (PoE) çabalamak zamanla dejenerasyona dönüyor ve tatmin edici olmamaya başlıyor, budur endişem :)
  • Bu tür oyunlarda auction gibi bi sistemde yok yani bildigin ççevre yine senin arkadaşlarınla sınırlı olcak bu yüzden hile ypaılıp kendini ezildin hisettiğin yer yine arkadaş çevren olcağı için eğer oynadığın çevreyi de iyi seçersen bence bi sorun olcağını zannetmiyorum. Multiplayer srverin(dedicated-güvenilir) şu an için çok gider yaratacağını söylemişlerdi ancak bunu uygun olması durumunda ilerde daha sonra oyun içine yerleştirirz demişlerdi . Benim için fazla önemli değil açıkçası sonuç olarak isteyen yine ShopMI , temus gibi ,Defiler gibi programı kullanbilir kendince offline şeklinde ama benim serverima böyle girerse ve anlaşılırsa zaten kicki yiyeceği bellidir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 15 Mayıs 2013; 13:10:26 >
  • nedir çıkış tarihi felan belli mi pek okuyamadım da konuyu?
  • bu postu editlerim oynadıkça

hikaye:

İlk baş bana kalsa seni keserdim biçerdim diyen bir amca karşılıyor bizi oyunda.Peki bizi insanlar niçin öldürmek istiyor ?Taken denilen aetherial lar insanların içine ruh kaçar gibi kaçıyorlar .Biz de bundan nasibimiz ialmışız ki tam insanlar bizi ascakken bu yaratık vücudumuzu terk etmiş.Bizi karşılayan adam bana kalsa seni bütün gün asılı tutardım diyor ama şehir reisinin bizi kastederek , güçte bir dalgalanma hissetmesi üzerine , bize hayatımızı bağışlayıp, onun buyruklarını yerine getirmek için yola çıkıyoruz "Şeytan'ın Kavşağı'nda"

portal sistemi riftgate diye geçiyor artık:

resim işini nasıl yapıyım kolay bi yer varmıdır ?forum 3 tane destekliyor post başına heralde

Şu ana kadar dedikleri regenaration sistemi yeni geldi işte.Savaş sırasında değilken regeneration fırlıyor direk full health oluyorsunuz .Yapımcılar zaten akıcı bir oynanış istiyorlardıbence iyi bir sistem .Health regen var tabiki de savaş sırasında olan .Ayrıca auto potion pickup vardı ama onu daha yüklememisşler.

Şu ana kadar tek şeyi garipliği zombilere bi metre öteden vurmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 15 Mayıs 2013; 18:07:16 >

• Nasıl oynayabiliyorsunuz arkadaşlar ne yapmak lazım? Gerekirse şimdiden pre order falan yaparım yani deli gibi oynamak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Nasıl oynayabiliyorsunuz arkadaşlar ne yapmak lazım? Gerekirse şimdiden pre order falan yaparım yani deli gibi oynamak istiyorum :)

Kickstarter da belli bir miktarın üzerinde bağış yapmak gerekiyordu sanırsam. Oyunun kendi sitesinde ön sipariş ile alabiliyorsun ama alpha-beta şansı tanırlar mı bilemiyorum.

RPG codexteki elemanlardan birisi de oynuyor, onun resimleri de bu liknte;

http://imgur.com/a/6YbQh

Forumlarında da atmosfer bomba olmuş diyorlar genel olarak. Mekanlar, ses efektleri, müzikler ve hava durumu değişikliklerni çok iyi kullanmışlar.
    Utku191 den yeni mesaj gelmemesinide buna bağlayabiliriz :) Bırakamadı oyunu galiba

• Web sitelerinde yazdığına göre 50 dolarlık sürümü alınca alpha veriyorlarmış ama geç mi kaldık acaba? Hala satın alınabiliyor. Eğer öyleyse gözümü karartıp alacağım çok merak ediyorum Titan Quest harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Mayıs 2013; 9:33:34 >
  • Forumlarına göz gezdirdim, bizzat yapımcılar onaylıyor şu an alırsan o sürümü gelecek steam keyin.

Buradan streamlerde izlenebilir;

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=7157

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Mayıs 2013; 10:00:38 >
  • Oyun bildiğin olmuş.Alpha versiyon ve çok iyi görünüyor

• Alfa sürecini kesmeyeceklermiş hiç, betaya kadar devam edecekmiş haberiniz ola.
    Birinci bölümün tamamı ve 3 tane sınıf varmış şu an için oynanabilir olarak.

Eklenti: Aşağıdaki linkte demolitionist streami var canlı olarak;

http://tr.twitch.tv/archonthewizard

Eklenti: Oyunun müzikleri gayet sağlam, zaman ayırıp dinleyin derim mutlaka.

http://www.grimdawn.com/media_music.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Mayıs 2013; 14:50:55 >

• suanda da yayin yapan 2 kisi var
    cidden guzel olmus oyun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.