Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
107.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında 10$ iken almadım oyunu şimdi olmuş 35$.Dolar zaten 2TL ohoo.Malum yerlerden indirdim onda da Kyyzog the Reanimator isimli boss spawn olmuyor, var mıdır bi çözümü?Veya steam hesabını paylaşmak isteyen birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

TQ yu seviyorsanız direkt atlayın derim zaten, tek farkları geçen mekanlar farklı. Baya bir karanlık Grim Dawn, mekanlar iç karartıcı (iyi yönden :)) Atmosferi çok iyi.
    Oyun stili aynı ufak tefek değişliklerin dışında.

sevdim o zaman şimdiden. Steam de bulunuyor mu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Zamanında 10$ iken almadım oyunu şimdi olmuş 35$.Dolar zaten 2TL ohoo.Malum yerlerden indirdim onda da Kyyzog the Reanimator isimli boss spawn olmuyor, var mıdır bi çözümü?Veya steam hesabını paylaşmak isteyen birisi.

20 dalarlık tier acilcak yakın zamanda beklemede olun .Millet 20 doalrı alıp habire Ne zman cıkcak bu oyun ,20 dolar verdik oyun nerde tarzı sorularla gelince forumlarda kapattılar o tieri .

2.cisi steamde görünmez oalrka var yani .Asıl sitesinden humbşle store aracılıgıyla alıyorsun.O sana beta süreci icin steam codeu veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: utku191

quote:

Zamanında 10$ iken almadım oyunu şimdi olmuş 35$.Dolar zaten 2TL ohoo.Malum yerlerden indirdim onda da Kyyzog the Reanimator isimli boss spawn olmuyor, var mıdır bi çözümü?Veya steam hesabını paylaşmak isteyen birisi.

20 dalarlık tier acilcak yakın zamanda beklemede olun .Millet 20 doalrı alıp habire Ne zman cıkcak bu oyun ,20 dolar verdik oyun nerde tarzı sorularla gelince forumlarda kapattılar o tieri .

2.cisi steamde görünmez oalrka var yani .Asıl sitesinden humbşle store aracılıgıyla alıyorsun.O sana beta süreci icin steam codeu veriyor.

10$'lık istiyorum ben banane.Neyse açılsında 20$'da veririm bu oyun için ama 35'e bütçe el vermiyor.Daha Fifa 14 alacağım peeh.

• Oyun şu anda Steam'de 26.99'a satılıyor ve erken erişim hakkı ile oyunu alanlar oynayabiliyor...

Ben önce bir denerim malum yollarla, beğenirsem almayı düşünüyorum.

http://store.steampowered.com/app/219990/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 6 Kasım 2013; 16:07:11 >
  • Oyun torrente düştü ama görevlerde hata varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyun torrente düştü ama görevlerde hata varmış.

Aynen görevler yok malum yerlerdeki versiyonlarda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyun torrente düştü ama görevlerde hata varmış.

Aynen görevler yok malum yerlerdeki versiyonlarda.

o düşen versiyonlar muhtemelen erken erişim versiyonlarıdır, oyunun tamamlanmasına daha çok var..
  • Steamda var mı bu oyun?Ya da kutulu gelecek mi mağazalara?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Steamda var mı bu oyun?Ya da kutulu gelecek mi mağazalara?

Steamda 26 dolardan satista .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan betadamı beyler ? Cevaplarsanız sevinirim.
  • Evet kapalı beta tarzında, ön sipariş verenler deneyebiliyor bildiğim kadarıyla.
  • Eve su an alphada hala ama alphanın belirtilen tarihlerde betaya gecememsi yuzunden betasını alnalra da actılar subat gibi de oyunu 20 dolarlık alıp normalde çıkısında elde etceklere önceden açacaklar.
  • arkadaşlar torrentten 3 tane indirdim fakat hep hata verdi bi türlü kuramadı. sağlam bir yer biliyormusunuz
  • bütlerden dolayı çok fazla oynamadım ama 30dklık oynamama göre değerlendirirsem oyunun alpha da olduğu bariz belli ediyor item açıklamaları çok sığ biraz amatör işi gibi duruyor. mekan tasarımları güzel karanlık atmosferi var. skill efektlerini beğendim. ama oyunun daha gitmesi gereken uzun bir yol var. yanlış okumadıysam kendileri de yazmışlar 2014 ün sonunda tam anlamıyla oyun tamamlanır. Umarım oyunu tamamladıktan sonra uzun bir süre desteklenir zaten kimse diablo 3gibi bir ortam olmasını beklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gereğinen fazla Alpha ve Close Beta sürümünde kaldı. Milleti oyundan soğutuyorlar bu Early Access dalgasına.

Mümkünse uzak durun Early Access olayından.
  • 2014 sonu mu? çok fazla uzattılar yaw... bu arada open beta ya ne zmn geçeceğine dair bilgisi olan var mı?
  • Open beta olmucak hiç bir zaman . zaten Beta Access versiyonun alanlar oyun şuanda alphada olmasına rağmen oynayabiliyor .Neden derseniz.Yukardaki sebepten ötürü; normalde şu an oyun betada olması gerekirken yapımcıların "ÖZVERİLİ" çalışması ve piyasaya, maliyetine oranla daha kaliteli ve uzun yıllar boyu tüketebileceğimiz bir oyun sunmak istemesi sebebiyle planladıkları tarihlere yetişemediklerinden ötürü. Yapımcılar herhangi bir tarih vermek istemiyor şayet verdikleri bir tarihte yakasına yapışacak oyuncular çünkü oyuncular bir şeyi gözden kaçırıyor. Zaten önceden verilen tarihler de aslında genel anlamda -OYUNCULARın anlamadığı bir şekilde- bir tahminden öte değildir .Oyunlar da proje olduğundan baştan bütçe ayarlamaları,örgütleme çalışmaları,süreç analizi yapılır bunlar gerçek nedenlere dayandırılmaya çalışılır ki sonuç da gerçekçi çıksın ama istemeden de olsa bu tahmini tarihler de kayabiliyor sarkabiliyor. Yapımcıların herhangi bir şekilde 2014 sonu gibi çıkçak dediklerini görmedim; benim tahminim en geç temmuza kadar çıkması. Geçen haftalarda multiplayerin kodlaması icin 2 tane programcı aldılar.

O yüzden sakin olun ve bilin ki CRATE küçük bir firma ama ellerinden geleni en iyi şekilde yapıyorlar. Yüzümüzü kara çıkarmayacaklarına eminim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 25 Ocak 2014; 22:46:14 >

• valla uzun yıllar oynayabileceğimiz bir oyun yapsınlar beklenir her türlü.
  • Geç olsun, güç olmasın :)
    Uzun zamandır çalışıyor firma oyun üzerinde ve detaylı çalışıyorlar. Sığ ve niteliksiz bir oyun koymak istemiyorlar önümüze, bu yüzden adım adım ve sağlam ilerlemeye çalışıyorlar. Oyun aslında şu an bile çok iyi durumda gerek atmosfer, gerek oynanış olarak. Şu haliyle bütün haritayı koysalar oynanır rahatça.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.