Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
107.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlara destek olmak için ve TQ hayranı biri olarak steam'den aldım oyunu.Zaten bu tarzda oyun yapan yok.Bari işini iyi yapanlara saygımız olsun
  • Keşke steamden almasaydın aynı paraya kendi sitelerinden alırsan, ek exclusive itemlarla birlikte geliyor; steamde de çalışması cabası artı adamlara daha çok para kalırdı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 14 Şubat 2014; 9:24:37 >
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Bilseydim öyle yapardım neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Keşke steamden almasaydın aynı paraya kendi sitelerinden alırsan, ek exclusive itemlarla birlikte geliyor; steamde de çalışması cabası artı adamlara daha çok para kalırdı :)

Oturdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itemlar açıkçası kozmetik amaçlı hiç bir yararı yok o kadar dert edecek bir şey değil:)
  • Bana oturan birşey yok,eğer sana oturduysa adamların sitesinden alıp bana verebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Bana oturan birşey yok,eğer sana oturduysa adamların sitesinden alıp bana verebilirsin

Bana oturdu ben 6 - 7 ay önce almıştım.
  • Uzun zamandır takipteydim. Satın alacağım ama Co-op getirildi mi oyuna, bilgisi olan var mı?
  • yok daha kodlama aşamasında. Büyük updatele gelir tahminen mart ortası sonu gibi bence
  • O zaman biraz daha bekleyeceğim. Cevap için teşekkür ederim.
  • Alpha testlerini bolcana oynadım oyunun.Henüz daha alpha olduğu için konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama gerek classlar gerek skiller gerek oyun dünyasının tarzı ve görüntü kalitesi bana Titan Quest'den daha kötü gibi geliyor ve bunu oynayacağıma tekrardan Titan Quest'i oynasam daha iyi dedirtiyor bana şu an için.Bakalım zaman ne gösterecek.
  • İçerik olarak şu an tabiki gerisinde TQ'nun ama 2. ek paketten sonra büyük ihtimalle istemediğimiz kadar içerik olacak .
  • Yakın zamanda act 2 yi ekleyeceklermiş, şu sıralar bir ön hazırlık indirmesi yapmış olması zaten steam. İlk bölümün iki katı kadar içerik olacakmış ve Uİ, tuş atama, haritalarda geliştirmeler yapmışlar.
    Ufak güncellemelere de devam edeceklermiş, bu büyükten sonra ilk iş çifte tabanca olacakmış, ardından crafting, zindanlar ve multiplayer.
  • beyler oyun STEAM'de mevcut ama bu beta sürüm felan mı? alacam ona göre ama emin değilim hala hazır olmayan versiyonu m satışa sunuyorlar yoksa oyun tamamlandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

beyler oyun STEAM'de mevcut ama bu beta sürüm felan mı? alacam ona göre ama emin değilim hala hazır olmayan versiyonu m satışa sunuyorlar yoksa oyun tamamlandı mı?

beta bile olmayan sadece tamamlanmis bir kismidir oyunun.
    tamamen bitmedi oyunun yapimi.
    act1e kadar olan kismi oynarsin iste.
    guncelleme geldikce indirirsin
  • act 2 çıktı çoktan, 3 act olcak zaten ağır ağır gidiyorlar. Alpha adı altında sürüm hala
  • daha başlamam o zaman ya... (ulan steam'de gördüm baa sevinmiştim heralde bitmiş hali diye... Allah bilir bayadır vardır zaten)
  • Evet şu aralar indirime girmişti ondan
  • Oyun şu an kendi sitesinde 25$ iken Steam'da 30$.İlk duyurulduğunda 10$'dı, almadığıma hala pişmanım.
  • Oyun şuan online oynanabiliyor mu? ileride online oynanabilecek mi? şu tarz karanlık ortamlı oyunlar benı her zaman çok cezbetmiştir hala arada diablo 2 yi kurup battlnet serverlarında oynarım 2 hafta içinde artık başından kalkamaz duruma gelırım dolayısıyla zorla karakterımı sılıp oyunu bırakırım.Diablo 2 den beri o tarz atmosfere sahip sayılı oyun çıktı.Bu da diablo 2 ye yakın tek sıkıntı online oynanabiliyor mu?yıl 2014 artık single oyunlar beni sarmıyo nedense
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.