Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utku191

Bende de loyalist var, summoner manyağı biri olarak işe yaramz da olsa wispi merak ediyorum :D. Açıkçası ben tam ritmini 2. dlcye bulacak diye umuyorum 2 yıldan fazladır takip eden biri olarak. Şu an çünkü yapımcıların napabileceklerini bilmiyorum titan questin motorunun belli başlı kısıtlamaları var onları napcaklar yeni şeyler nasıl üretcekler merak konusu. Ha buradan şu anlaşılmasın, hiç bir yenilik yok, aksine şu ana kadar yaptıkları bile bence yeter; çok fazla build kombinasyonu şimdi bile var. 2.dlcye bunlara eklenecek 3 farklı sınıf olacak yapımcıalrın ağzından duyulan ama resmi olmayan. two handed masterysi, necromancer, gunslinger. Onun dışında paso item classları affix suffixler ekliyolar iyice curcuna farmda istediğimiz denk gelsin diye hayatımızı bir kenara koyacaz gibi duruyor.

Bu arada 1.5 hafta önce en son sınıfı bitirdiler yayına sundular. Büyücü sevdalılarını bi nebze tatmin edecek gibi. Genel olarak aether fire cold elemental ağırlıklı bir mastery. Transmuterlarla chaos'a da geçiş yapıyor aetherlari bırakıp. Çeşitlilik üst düzey.

verdiğimiz paraya değsin usta. verdiğin bilgiler umutlandırıyor beni. dediğim gibi uzun bir müddet oynayalım.

• Oyun şu anki haliyle bile gayet güzel..
  • Ben de bugün satın aldım. Var mı oyun hakkında ufak tüyolar verebilecek ?
  • Tamamlasınlar arkadaş şu oyunu artık 4 yıl oldu. Bitmeden de oynamak istemiyorum, daha act 3 gelecek, beta gelecek...
  • Son update'de act 3 mart gibi ve ya biraz önce biter dediler ben yaz başına bekliyorum. Daha Devotion sistemini açıklıcaklar spoiler vermiyor geliştiriciler baya dalga konusu oldu :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 21 Aralık 2014; 22:24:18 >
  • Act 3 ün ilk kısmı dün kaldı, kalanı da bitmek üzereymiş Mart gibi tamamlanır diyorlar.

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=18214

Ayrıca %50 indirimdeymiş şu an yılbaşı ayağına haberiniz ola.
  • Beyler oyunun multiplayer modu geldi mi? geldiyse hazır yılbaşı indirimi varken almak istiyorum
  • oyuna tam olarak baslamis bulunuyorum. kafama takilan oyunda pvp modu nasil olacak? singleplayer ve multiplayer karakterlerimiz ayri mi olacak? mesela singleplayer da oynadigim ve sağlam item dizdiğim karakterimle pvp moduna girebilecek miyim? veya itemlerimi diğer oyunculara satabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Beyler oyunun multiplayer modu geldi mi? geldiyse hazır yılbaşı indirimi varken almak istiyorum

multiplayer çoktan geldi, ama birkaç ayarlama ypamak gerekiyordu porttur fln öyle kuruluyor ve giriliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

oyuna tam olarak baslamis bulunuyorum. kafama takilan oyunda pvp modu nasil olacak? singleplayer ve multiplayer karakterlerimiz ayri mi olacak? mesela singleplayer da oynadigim ve sağlam item dizdiğim karakterimle pvp moduna girebilecek miyim? veya itemlerimi diğer oyunculara satabilecek miyim?

singlela multi karakterlerin aynı, pvp haritaları olacak, oyun bittikten sonra survival haritası da gelecek warcraftın survival mapleri vardı wave wave gelirdi canavarlar onlar gibi ilk şehri savunacaz. item trade var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 24 Aralık 2014; 11:25:55 >

• quote:

quote:

Beyler oyunun multiplayer modu geldi mi? geldiyse hazır yılbaşı indirimi varken almak istiyorum

multiplayer çoktan geldi, ama birkaç ayarlama ypamak gerekiyordu porttur fln öyle kuruluyor ve giriliyor.

quote:

oyuna tam olarak baslamis bulunuyorum. kafama takilan oyunda pvp modu nasil olacak? singleplayer ve multiplayer karakterlerimiz ayri mi olacak? mesela singleplayer da oynadigim ve sağlam item dizdiğim karakterimle pvp moduna girebilecek miyim? veya itemlerimi diğer oyunculara satabilecek miyim?

singlela multi karakterlerin aynı, pvp haritaları olacak, oyun bittikten sonra survival haritası da gelecek warcraftın survival mapleri vardı wave wave gelirdi canavarlar onlar gibi ilk şehri savunacaz. item trade var zaten.

Hocam multiplayer hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? single ve multi karakterlerin aynı olmasına sevindim.Belki alabilirim niyet ettim :D hazır da indirimde

• oyunun oynanış süresi kaç saat sürüyor ? indirimde varken alıyım diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam multiplayer hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? single ve multi karakterlerin aynı olmasına sevindim.Belki alabilirim niyet ettim :D hazır da indirimde

Şimdi böyle diyince aklıma birşey gelemdi birebir aynı singleplayer ile çünkü ayı harita, evde olmadğımdan bakamıyorum 4 kişiye kadar destek var heralde. titan questin aynısı.

TEK ve EN BÜYÜK FARKI, kullanıcılar tarafından istenen bir özellik eklendi "Instanced Loot" adı altında; bu server kurulurken açık/kapalı olacak şekilde ayarlanıyor. Neyi açıp kapatıyor? Açıkken= Ekrandaki Lootların hepsi senin, başkası bu lootları görmüyor sadece drop ve ya trade ile verişiyor5sunuz büyük ihtimal ama uzun zmandır oynamadım ben de test etmedim.

Oyun süresi derken bu oyunları arpg isterseniz yıllarca oynarsınız. hikaye rush yaprsan, herşeyi bildiğin takdirde 10 15 saatte biter easysi(bu tahmini bir değer, act 3 daha çıkmadı, alphada oyun), ama eğer here yeri tarıycam her questi yapacam diyorsanız ilk act bile 15 saat sürüyordu. Şu an bana göre piyasada gelecek olan en iddialı arpglerden. Diablo,sacred, titan,torchlighttan baydıysanız başka bir opsiyonunuz yok gibi varsa söyleyin bakıyım:) ( Van Helsing'i fln geçin :) )

Edit: Sacred yapımcılarından çok da ümit beslemediğim bir yapım olan Unbended var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 24 Aralık 2014; 14:15:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi böyle diyince aklıma birşey gelemdi birebir aynı singleplayer ile çünkü ayı harita, evde olmadğımdan bakamıyorum 4 kişiye kadar destek var heralde. titan questin aynısı.

TEK ve EN BÜYÜK FARKI, kullanıcılar tarafından istenen bir özellik eklendi "Instanced Loot" adı altında; bu server kurulurken açık/kapalı olacak şekilde ayarlanıyor. Neyi açıp kapatıyor? Açıkken= Ekrandaki Lootların hepsi senin, başkası bu lootları görmüyor sadece drop ve ya trade ile verişiyor5sunuz büyük ihtimal ama uzun zmandır oynamadım ben de test etmedim.

Oyun süresi derken bu oyunları arpg isterseniz yıllarca oynarsınız. hikaye rush yaprsan, herşeyi bildiğin takdirde 10 15 saatte biter easysi(bu tahmini bir değer, act 3 daha çıkmadı, alphada oyun), ama eğer here yeri tarıycam her questi yapacam diyorsanız ilk act bile 15 saat sürüyordu. Şu an bana göre piyasada gelecek olan en iddialı arpglerden. Diablo,sacred, titan,torchlighttan baydıysanız başka bir opsiyonunuz yok gibi varsa söyleyin bakıyım:) ( Van Helsing'i fln geçin :) )

Edit: Sacred yapımcılarından çok da ümit beslemediğim bir yapım olan Unbended var.

Cevap için teşekkürler oyun hazır indirimdeyken aldım ben de az önce indiriyorum şuan2gb mış oyun şaşırdım en azından bi 5 6 gb bekliyordum

• quote:

quote:

quote:

eyvallah usta 15 level oldum her yeri atlamadan geçmeye calisiyorum. bir ara steame girersen oynayalim

bu arada oyun pek zor değil gibi. veteran da oynuyorum rahat kesilebiliyor bosslar falan. diğer zorluk seviyeleri acik degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 24 Aralık 2014; 22:48:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah usta 15 level oldum her yeri atlamadan geçmeye calisiyorum. bir ara steame girersen oynayalim

bu arada oyun pek zor değil gibi. veteran da oynuyorum rahat kesilebiliyor bosslar falan. diğer zorluk seviyeleri acik degil

yani hikayeyi yapacaksan şu anlık zor gelmez :) ama oyunun act 2'nin sonlarına doğru resistansları düşünmeye başlıcan:) hatta gizli dungeonlar var 2 3 tane farm yapması için oyuncuların. Normalde canavarların levalları sizin levalınızla aynı olacak şekilde gidiyor ama bu dungeonlarda 5 ve 10üstünüze kadar çıkıyor o yüzden biraz daha zor:).

Sizlere tavsiyem yeni başlıyorsunuz. save dosyası içinde trasnfer.gt dosyası var. O sizin karakterler arası ortak kasanız. Onu boş haliye yine save dosyası içinde farklı farklı klasörlere yapıştırın sonra o klasörlere ne bileyim head armor/green head armor/unique diye yapın. sonra oyun içinde unique bi head armoru mu buldunuz o klasor içindeki transfer gt dosyasını oyunu kaptmadan ama bankayı da açmadan gerçek transffer dosyası ile değitirin, ortak stashinize koyun, artık içinde head armor olan trasfer.gt'niz olacak oınu bu sefer kopyalayın, head armor/unique kalsorunun içindeki transfer gt ile değiştirin. Biraz karışık oldu ama bunu ypamzsanız ilerde çok karışacak işler benden söylemesi :) Bunu ayrıca eşya dupelemek için de kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 25 Aralık 2014; 9:52:45 >

• isteyen steamden eklesin birlikte oynayalim
  • Oyunla ilgili yenilik var mı? tam sürüm çıkmadan oynamak istemiyorum,fakat bir yandan da bu türde oynayacak oyun bulamıyorum. Lineage Eternal ve Lost Ark bir kaç yıl daha çıkmaz. Bu da o yolda ilerliyor gibi
  • Steam de %50 indirim var arkadaşlar tavsiye edermisiniz oyunu?
  • Aynen arkadaşlar değer mi oyunu almaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo ve Titan Quest seviyorsanız kaçırmayın derim. Henüz tam olarak çıkmadı gerçi ve tam bir tarih yok çıkışıyla ilgili. Yaz sonu diye tahmin ediliyor, en kötü yıl sonu.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.