Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
107.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Soldier ile Tanrı gibi oldum yahu dengesizlik var alpha'da :)

Son boss u çok kolay indirdim, üstüne üstlük tanrı gibi item'lar düşürdü. Şimdi haritadaki yaratıklar bana dokununca ölüyorlar. Vurmuyorum bile Üzerimdekiler full yeşil ve mavi item'lar artık.

Diablo 3'ten sonra bu oyunun bonkörlüğü gözlerimi yaşarttı açıkçası. Ama oyunda amaç kalmadı. Neyse umarım tam sürüm bir an önce çıkar. O zamana kadar bir de wizard deneyeyim bakalım coctail güzel görünüyor :)

Nasıl Wizard deneyebiliyorsunuz? Bendeki oyunda sadece Soldier sınıfı var.

• Oynayabilmek için satın almak mı gerekiyor alphayı ?
  • wizard dediği demolotionist
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Amaç kalmadı derken? en az 3 build yapın öyle :D Benim de farm karakterim coctail demolotionist aşırı kolayo luyor daha düşen taşları takmadım karaktere ehep daha iyilerini bulurum diye su anda bile saniyede 400 koyuyo komik bir mana pahasına ustelik cooldownı olmamsı skill spamlamaya izn veriyor ama ilerki levellarda 80 fire resli tiplemeler gelirse görürürm hepimizi :D

Demo nun zarar yetenekleri bir yana asıl ölümcül olan olayı Flashbang, en defansif/hasar almayan düşmanları bile kağıt gibi kesmeye başlıyoruz onu atınca (üstüne confuse şansı var bir de) 11-12. seviye gibi 600 küsür vurdum bu yetenek sağolsun bomba ile.
    Ben en çok demoyu sevdim şahsen, occult ile birleştirip Pyromancer oldum sağı solu patlatarak, yakarak oynuyorum deliler gibi :) Güzel de bir tüfek düşürdüm şansa patlamalardan sağ kalanları kurşuna diziyorum :) (Oyunlar psikolojiyi bölye bozar )

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Amaç kalmadı derken? en az 3 build yapın öyle :D Benim de farm karakterim coctail demolotionist aşırı kolayo luyor daha düşen taşları takmadım karaktere ehep daha iyilerini bulurum diye su anda bile saniyede 400 koyuyo komik bir mana pahasına ustelik cooldownı olmamsı skill spamlamaya izn veriyor ama ilerki levellarda 80 fire resli tiplemeler gelirse görürürm hepimizi :D

Demo nun zarar yetenekleri bir yana asıl ölümcül olan olayı Flashbang, en defansif/hasar almayan düşmanları bile kağıt gibi kesmeye başlıyoruz onu atınca (üstüne confuse şansı var bir de) 11-12. seviye gibi 600 küsür vurdum bu yetenek sağolsun bomba ile.
    Ben en çok demoyu sevdim şahsen, occult ile birleştirip Pyromancer oldum sağı solu patlatarak, yakarak oynuyorum deliler gibi :) Güzel de bir tüfek düşürdüm şansa patlamalardan sağ kalanları kurşuna diziyorum :) (Oyunlar psikolojiyi bölye bozar )

:D ABi flashbang op'luğu fforumda da konuşuluyor ama 5. 6. skillde noluyor bşilmiyom artış hızını şahsen oyle bi build ypamdım daha ama ilk skillde 100 indiriyor 25 25 artsa bile max 300 defensive ability indirir heralde early game 'de canavarların 200 300 DA'sı varken elbet çökertiyor da late game'de Grim dawn'da nasıl hesapnalıyor crit vurma formulu daha cıkmadı ortaya da TQ'da legendary'de 1000+ oluyordu genelikle defensive abilityler diye biliyom ozaman flashbang pek falza ise yaramaz gibime geliyor ama early game'de enfes yani forumda insanlar sırf debuffları sıralyarak en yuksek damage'ini fln gosteriyoalr 7k fln vuran var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Oynayabilmek için satın almak mı gerekiyor alphayı ?

bende sordum fakat cevap bulamadım muhtemelen satın almak gerekiyor ama warez forumlarda veya zorrentlerde bulunabiliyor
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    defansifi fix rakamlarla indiriyor, dediğin gibi ileride etkisini kaybeder ama yan özelliğini güçlendirince ofansif özelliği de indirmeye ve fumble etmeye başlıyor, hem de % olarak. Oyunun başlarında hasar arttırmak için, sonlarında da koruma amaçlı kullanılır çok güzel.

Occultın da var verilen hasarı arttırıcı büyüsü, 7K rahat olur ikisi ile :) Boss falan kalmaz ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

defansifi fix rakamlarla indiriyor, dediğin gibi ileride etkisini kaybeder ama yan özelliğini güçlendirince ofansif özelliği de indirmeye ve fumble etmeye başlıyor, hem de % olarak. Oyunun başlarında hasar arttırmak için, sonlarında da koruma amaçlı kullanılır çok güzel.

Occultın da var verilen hasarı arttırıcı büyüsü, 7K rahat olur ikisi ile :) Boss falan kalmaz ortada.

Gunslinger pure demolotionist buildim bitisn occult/demo yapalım ozman bakalım ya .Bu arada dual melee weapon sitesinde tanıtılan nightbalde mastery'de göründü .AMa herkes kickstarter başarımı olan duall silah kullanımı nerde diye merak ediyor.Adminler nightblade'de olmucak dedi.Acaba supriz bi 6. mastery mi yoksa 2 mastery birlestirince diablo tarzı sinerjiler mi çıkcak ortaya bazıları da herkese açık olacak diyor bakalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 10 Haziran 2013; 13:32:24 >

• oyun beni acayip sardı ya soldier kasıyorum şimdilik 9 level'ım fakat şu hp / enerji potları aşırı pahalı geldi bana o kadar oynuyorum 2k iron oldu sadece zaten gerek duymuyorum da bazen lazım oluyor onda da yok acıyorum 1 pot'a 392 iron vermeye
  • Hele bi 20+ yap da karakterini ondan sonra sattığın şeyler pahalılşaınca eğer güzel farm yparsan saatte 15 k kasabiliyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

oyun beni acayip sardı ya soldier kasıyorum şimdilik 9 level'ım fakat şu hp / enerji potları aşırı pahalı geldi bana o kadar oynuyorum 2k iron oldu sadece zaten gerek duymuyorum da bazen lazım oluyor onda da yok acıyorum 1 pot'a 392 iron vermeye

Nasıl oynuyorsunuz ? Satın almakmı gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

oyun beni acayip sardı ya soldier kasıyorum şimdilik 9 level'ım fakat şu hp / enerji potları aşırı pahalı geldi bana o kadar oynuyorum 2k iron oldu sadece zaten gerek duymuyorum da bazen lazım oluyor onda da yok acıyorum 1 pot'a 392 iron vermeye

Nasıl oynuyorsunuz ? Satın almakmı gerekiyor ?

yukarıda sizin için yazmıştım fakat tekrar yazmayayım size mesaj atacağım

• the warden'ı öldürüm fakat yanda ki görevler hala duruyor bir sürü oraya gelene kadar hiç birini nasıl yapamadım nasıl denk gelmedi anlamış değilim atladığım bi yer mi var ?
  • abi zaten öldürsen de bi sonraki oyun açısında diger bosslarda da oldugu gibi kanlı canlı bi şekilde bulabilcen aynı yerinde ve oyun bitmicek o görevleri yapabilcen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 12 Haziran 2013; 18:48:31 >
  • quote:

Hele bi 20+ yap da karakterini ondan sonra sattığın şeyler pahalılşaınca eğer güzel farm yparsan saatte 15 k kasabiliyon

Hocam zaten ufacık bir map var ve 25 level cap var. Daha neyini farmlayalım yahu amaç yok ki

Sonuçta bu karakter tam sürüme aktarılamayacak diye biliyorum. Aktarılmamalı da zaten. Silinip gidecek yani. Başka karakter açın farklı buildler deneyin daha mantıklı. Farmla neden zaman kaybedesiniz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Haziran 2013; 19:01:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Hele bi 20+ yap da karakterini ondan sonra sattığın şeyler pahalılşaınca eğer güzel farm yparsan saatte 15 k kasabiliyon

Hocam zaten ufacık bir map var ve 25 level cap var. Daha neyini farmlayalım yahu amaç yok ki

Sonuçta bu karakter tam sürüme aktarılamayacak diye biliyorum. Aktarılmamalı da zaten. Silinip gidecek yani. Başka karakter açın farklı buildler deneyin daha mantıklı. Farmla neden zaman kaybedesiniz ki.

aynen soldier kastım diğer 2tanesinden wizard gibi olandan kasıcam hangi skilleri açmalıyım ?

• Kendi forumlarında save'lere save dosyalrında çok büüyk yapısal değişiklik olmadığı sürece saveler kalcak dendi o yüzden risk alınabilir:).
  • quote:

the warden'ı öldürüm fakat yanda ki görevler hala duruyor bir sürü oraya gelene kadar hiç birini nasıl yapamadım nasıl denk gelmedi anlamış değilim atladığım bi yer mi var ?

portalın az aşağında ana şehirin altına giren bir kapak var o görevi yapmazsan görevler bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

the warden'ı öldürüm fakat yanda ki görevler hala duruyor bir sürü oraya gelene kadar hiç birini nasıl yapamadım nasıl denk gelmedi anlamış değilim atladığım bi yer mi var ?

portalın az aşağında ana şehirin altına giren bir kapak var o görevi yapmazsan görevler bitmez

ryvallah sağol şimdi farkettim yerdeki kapıyı

• 6 gündür hiç mesaj yazılmamış...Sorun mu var oyunla ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.