Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılbası ındırımı olurmu kı acaba oyuna tekrardan ay sonuna dogru?
    arkadaslarımada aldırmak ıstıyorumda ona gore beklemede kalsınlar duyum vs varmı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Çok rehberlik bir durum yok aslında, Diablo ve Titan quest oynadıysanız %75 ini cebe indirdiniz oyunun. Destek olarak bir kaç şey söyleyebilirim en fazla.

-Seçtiğiniz sınıfın bütün skillerini açmaya çalışmayın, 3-4 tane skill üzerine yoğunlaşıp onları en yüksek seviyelerine taşımaya bakın.
    -Seçtiğiniz sınıfların belli bir kalıbı yok, demolotion seçip de illa tabanca tüfek kullanmak zorunda değilsiniz. Yakın dövüşe gidip ona göre skill ve özelliklerinizi ayarlayabilirsiniz.
    -10. seviyede 2. bir sınıfı yan sınıf olarak seçebiliyoruz. Başlarda biraz görmezden gelebilirsiniz ama buraya yatıracağınız punalar size hp, mana ve diğer statlar olarak geri döneceği için ileride rahatlarsınız. Sadece 1 sınıfa yüklenirseniz 30-35 gibi zorlanmaya başlayabiliriniz (özellikle HP yönünden)
    -Sağdan soldan bulduğunuz ve 3 er 4 er birleştiridiğiniz "component"ler baya önemli yer tutuyor. Hem crafting de eşya yapmak da kullanıyoruz hem de yeni açılan devotion sisteminde shirenları aktif etmek için. Ve bunları asla tamamlamadan kullanmayın lütfen :)
    -8 tane resistance var oyunda, hepsini aynı anda yüksek tutmaya çalışırsanız diğer yönleriniz zayıf kalır. defansif karakterlerle bile 1-2 tanesini seçip onlara yönelin. Chaos ve poisondır benim önerim başlangıç için.

Aklınıza takıldığınız yerleri sorun diyeceğim bunlar dışında. Öyle çok takılıp kalacağınız bir oyun değil, en fazla çok ölmeye başlarsınız bu da eşya ve skiller yüzündendir. Skilleri sıfırlama basit ama eşya konusunda şanslı olmanız lazım :)

çok teşekkür ederim ;)
    tavsiyelerinizi değerlendireceğim

@nzm13 oraya da bakarım bir ara teşekkürler ;)

• Bu quest bölgelerini map üzerinde görme şansımız yokmu?
  • oyunu almayı düşünüyorum nasıl arkadaşlar alınabilinir mi
  • Görevlerde takılan arkadaşlar için World Map,benim çok işime yaradı

http://maps.grimdawn.es/
  • Merak ettiğim bi kaç şey var?
    1. Farm ve exp kasmak için neresi kesilmeli?
    2. Epic yada legendary item için neresi kesilmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliteKillaz

Merak ettiğim bi kaç şey var?
    1. Farm ve exp kasmak için neresi kesilmeli?
    2. Epic yada legendary item için neresi kesilmeli?

Stairs of Torment her ikisinin de cevabı. Arda arda faction bounty görevlerini de yapmak güzel XP getirir.
    XP zaten kolay geliyor gerçi eğer sürekli seviyenizin üstündeki yaratıkları keserseniz. Ama eşya için en iyi Stairs of Torment, müthiş yoğunluk var herolar açısından.
  • En son kilitli kapı varya orayı açmak için blood of ch'thon gerekli oda her zaman düşmüyor depraved sanctuaryden? Yani sadece en sonda kapının Ordaki sağlam boss kalıyor eşya düşücek yanlış mı düşünüyorum :( bilemedim.. Aydınlat beniii siberrrarmiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: EliteKillaz

En son kilitli kapı varya orayı açmak için blood of ch'thon gerekli oda her zaman düşmüyor depraved sanctuaryden? Yani sadece en sonda kapının Ordaki sağlam boss kalıyor eşya düşücek yanlış mı düşünüyorum :( bilemedim.. Aydınlat beniii siberrrarmiiii

Kapıya kadarda iyi eşya ve XP gelir ama asıl olay kapıdan sonra.
    Blood her zaman düşmez oradan, şansa bağlı. Orası biraz da zorlar ve çok iyi değil o kanı farm etmek için. Şu Blood Grove mu ne, Homestead ın kuzeyindeki mekan daha iyidir blood of ch'thon farmı için. 3-4 tane cultist boss oluyor oralarda, birinden düşer.
    Act 4 ün başında da bir tane boss var aslında, ondan da düşebilir sıklıkla. Act 1 in son bossu Warden da düşürebilir ve giderken daha güzel xp/loot var.

• Beyler bişi sorucam, ben Türkçe yaması var diye "The Incredible Adventures of Van Helsing" oyununu almıştım, oyun güzel oynuyorum ama bu oyunda güzel duruyor, sizce bu oyunun artısı var mı? Almak için bahane arıyorum :P
  • DeLyWar kullanıcısına yanıt
    Bu türde (Diablo gibin) şimdiye kadar ki en oyunlardan bir tanesi. Eğer benzeri her hangi bir oyundan zevk aldıysanız bundan da zevk alacağınız kesin. Türkçe yaması yok oyunun ama pek de gerekli değil oynamak için.
    Şu an erken erişimde haberiniz olsun ama büyük bir kısmı tamamlanmış durumda.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hocam, öncelikle bugün saat 8 de başladığım ve 5 saat aralıksız beni sıkmadan oynatan bu oyunu bulmama vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim 20 level bir Shaman yaptım devamlı yanımda bir ayı ile geziyorum birde yıldırım çarpıyorum çok eğlenceli Act1 son bossunu kestim sanırımki act2 nin yolunu açtım. Merak ettiğin act1 de bir türlü anlamadığım 5 tane quest kaldı bunları yapmam çok mühimmi dönüp iyice araştıyımmı? Mesela help out var , su pompasına yardım et görevi var , haritada girilmedik delik kesmedik yaratık bırakmadım zaten baya eğlenceli. Şimdiden teşekkürler

• Görevleri yapmaya çalışın mutlaka, hem güzel XP verir hem de aldığınız bölgeyle aranızı iyileştirir.
    O su pompası görevi için önce köydeki elemena 5 adet "Scrap" vermeniz gerekiyor sonra da onun hemen biraz kuzey doğusunda bir kapak var bodruma açılan, oradaki bossu kesmeniz gerekiyor. Arkadaşlardan birisi bu sayfada güzel bira harita paylaşmıştı, oradan da yardım alabilirsiniz bazı görevlerle ilgili. Baya detaylı.

http://maps.grimdawn.es/
  • Act 4 eklendimi ve toplam kaç act olacak..tam sürüme bi türlü geçmedi..başlasam oyunun sonu yok sanırım..tamamlanmadığı için.

• Bu tarz oyunların genel olarak pek sonu yok zaten. En yüksek seviyeye gelerek eşya tamamlamaya çalışıyoruz bir süre sonra sadece, ana hikaye arka planda kalıyor baya.
    Act 4 ün yarısı geldi, geri kalanı da Aralık ayı sonunda gelecek ve aynı yama ile "legendary" eşyalar ve setler de gelecek. Bir nevi tamamlanmış oluyor aslında oyun o noktadan sonra. Cilalama ve ssorunları giderme kalır çıkışa sadece.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiler için . Ozaman act1 e dönüp didik didik edicez tekrar

Bu oyunun benim için bi 100-150 saat gideri var gibi duruyo her classı kasarım sanırım

• Verdiğin bilgiler için çok saol.. Bende hiç legendary neden düşmüyor diyorum meğer daha varmış çıkmasına o yamanın..
    Oynayan yok mu ya multiplayer yapalım birazcık ?
    Senatusss? Kasalım yeni adamlar kardeşimm

• EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    Valla uyar bana , Steam id ni yaz bana PM üzerinden her karakteri kasarız valla

• Şu an işteyim akşam eve gidince bakayım. İlk defa steamden oyun oynuyorum. diablo 3 teki hayal kırıklığımdan sonra bu oyun ilaç gibi geldi. Katherina19 olması lazım steam nick. Bi dene yada sen yaz ben ekliyim
    Valla bildiklerimizi birleştirelim benim için havada olan çok şey var

• Saatlerce farmlardik SoT ta, özledim oyunu :( Act 4 çıkmamış sanırım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 11 Aralık 2015; 8:13:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.