Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi ezberlemişsiniz yol tarifi gibi oldu teşekkürler:)
  • Ben de uzun süredir oynayanlardanım. titan questi 2 yıl oynadığımı bilirim. geçen ay grim dawn a başladım ve bayıldım, anlaşılan yine uzun yıllar oynatacak gibi duruyor. şuan lvl 48 commando ve 45 blademaster var. tek eksik gördüğüm bir shield defans class olmaması. tq de direk defense diye bir class vardı ve gerçekten çok enterasan farklı build ler yapabiliryoduk. bunda soldier içine monte etmeye çalışmışlar.

Ayrıca act 4 veya yeni content ne zaman gelir? offical formu a girdim ama baya kafam karıştı, çok güzel update ler var ama çıkış tarihleri felan yazmıyor.

Bir de bu faction de düşman olanları arttırınca ne oluyor? undead tarafında lvl 2 ye geldim ama bir fark veya fayda göremedim.
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Defansif olarak soldier var sadece ama bazı kıyafetlerin özelliklerinde de var defansif yetenekler. 2 tane benzer sınıf açacaklarını soldier altında birleştirmişler TQ deki ofans ve defans sınıflarını. Baya yeterli aslında Soldier tek başına bile kalkan olayında.

-Act 4 ve "Devotion" ne zaman gelir bilemiyoruz. Devotion duyurulmadan önce oyunu yıl sonuna yetiştirmeye çalışıyorlardı ama baya kapsamlı bir eklenti olacak gibi, 2016 ilk aylarına sarkabilir. Genel olarak tarih vermekten kaçınıyorlar ve geç olsun güç olmasın diyorlar.

-Aramız bozuldukça sırasıyla düşman sayısı artıyor, ek herolar çıkmaya başlıyor öncekilerin yanına ve en son nemesis adı verilen baya kuvvetli düşmanlar gelmeye başlıyor. Undeadler normalde de kalabalık olduğu için 2. seviyede fazla fark edilmez değişiklik

• convert damage hakkında bilgisi olan var mı? o kadar çok damage type var ki, vuruşlar nasıl hesaplanıyor hala anlamış değilim ama anlamak üzereyim derken karşıma bu çıktı şimdi:)

bazı skillerde örneğim demolitionis te grenedo skilli fire vuruyor. ama ilerde syfire grenedo skilinde şu var: %50 fire i lightinte çeviriyor yazıyor. şimdi burada soru şu;

1. Tüm fire damage mi lighting e çeviriyor? yani firestrike skili ile vurduğum fire da mı lighting e dönüyor yoksa sadece grenedo ile vurduğum mu?
    2. Bazı itemlerin üzerinde de bu convert damage var. örneğin ben tüm buildi fire a göre ayarladım ve bir kolyemde %30 fire damage to cold yazıyorsa, bu tüm fire vuran skillerimi etkiliyececek mi? eğer böyleyse sadece bir item, tüm vuruş sistemini çökertmeye yeter!

çok kafa şişirdim ama bir sorum da damage hesaplaması ile ilgili;

bütün silahların üzerinde weapon damage yazar, peki fire damage neye göre hesaplanıyor. örneğin firestrike üzerinde 52 fire damage yazıyor. bu silahın verdiği hasar haricinde bir de 52 de fire hasar vurursun demek mi? sonra skillerden ve itemlardan aldığım her %fire damage ile bu 52 hasarı mı arttırıyorum.

kafamda bir dünya sorular:) anlatmakta bile zorlanıyorum

convert damage, pasif skiller (auralarda da sayılıyor)veya eşya üzerinde ise bütün zararı çevirir. Hem yetenekleri hem de normal saldırıları etkiler.
    Aktif bir yetenekte ise (grenado gibi) sadece o yeteneğin hasarını modifiye eder.
    Bir de direkt +hasar ekleyenler var (5 fire damage, 3 piercing gibi) bunlarda her türlü saldırıya eklenir. Hem büyü hem normal.

Karakter ekranında sağ üsstte 3 tane sekme var, bir tanesi elemental hasar yüzdelerini ve o anki hasarınızı güzelce gösteriri. Değişiklikleri en güzel oradan takip edebilirsiniz.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    sağolasın cevap için, zaten sürekli inceleme ve araştırma halindeyim ama gerçekten ben anlamakta zorlanıyorum, adamlar nasıl kodlamış anlamak mümkün değil:) bu durumda benim dps i yükselten ama convert damage itemları tek tek gözden geçirmem lazım, gösterişte dps artıyor ama bu durumda gerçekte vurduğun fire azalacaksa dps aslında düşük oluyor.

char 2 kısmında ise firestrike ne hasar verdiğini gösteriyor, direk orayı dikkate almak lazım o zaman. orada da karışık olan şey; her hasarın toplamını yazıyor. yani lighting 1000 vuruyorsun fire 500 vuruyorsun vss diye yazıyor. ama buradaki light belli bir şanşla vuruyor, onu direk oraya dahil ediyor. şansız vurduğun, klasik atışın verdiği hasarı göstermiyor. şuanda 3200 görünüyor ama sırf bunun 1000 küsürü light, o da 3. pasiften gelen (static strike) belli bir şansla vuruyor.

neyse bakalım oynadıkça göreceğiz, deneyimleyeceğiz.

• sonunda haber geldi, bu ay act 4 ve devotion sistemi geliyor, lvl sınırı 60 a çıkıyor, itemleri ayırma ve stack sınırını yükseltiyorlar. step of torment ten kurtulduk sonunda:)

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=26469
    Oh oh oh, şöyle dans ediyorum izninizle.

• Steps of Torment ya da reputation farmlamak isteyen var mı? Hem multiplayerı da test etmiş oluruz?
  • Beyler ben her akşam girip oynuyorum, eğer oynuyorsanız keşfettiğimiz şeyleri paylaşalım. Nerde ne var Nasıl diye? Multi yapalım olmaz mı? @Katıksız Manyak! @siberarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    Bu aralar oynamıyorum :) Yaz sonu gibi baya oynadım bıraktım sonra, artık çıkışa kadar ellemem herhalde. O zaman oynarız sonuna kadar.
  • tam sürüm olarak ne zaman çıkacak bu oyun ? hep böyle yamaya yamaya mı gidecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

tam sürüm olarak ne zaman çıkacak bu oyun ? hep böyle yamaya yamaya mı gidecek ?

Ocak ayında olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynadigim en iyi hacknslashlardan biri titan questti.galiba onun yapimcilari yapiyor tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

oynadigim en iyi hacknslashlardan biri titan questti.galiba onun yapimcilari yapiyor tavsiye eder misiniz?

torchlight 2 çok iyi. hack and slash oyunları arasında.
  • quote:

quote:

oynadigim en iyi hacknslashlardan biri titan questti.galiba onun yapimcilari yapiyor tavsiye eder misiniz?

cok severek oynadim gercekten guzel bir oyun su aralar farkli hacknslash arayislari icindeyim de.bu oyun gozume carpti
  • quote:

quote:

quote:

cok severek oynadim gercekten guzel bir oyun su aralar farkli hacknslash arayislari icindeyim de.bu oyun gozume carpti

grim dawn tamamlandıktan sonra alıcam ama van helsing serilerinide merak ediyorum.

• Zierox kullanıcısına yanıt
    Titan Quest seviyorsanız kaçırmayın. Kök aynı kök sadece mekan ve atmosfer değişik ve karakter kısmı elden geçmiş durumda. Baya da yenilik var TQ ya göre.
    Şu an erken erişimde ama tek karakterle bile ACT 3 ün sonuna kadar 15-20 saat arası oyun süresi var. Baya da gizli harita var araştırmayı sevenler için.
    2016 ilk çeyrekte çıkacak gibi en kötü ihtimal. Ay sonuna doğru yeni bir yama ile ACT 4 ün ilk yarısı gelecek, bir daha ki yamada oyun tamamlanır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Kasım 2015; 19:37:42 >

• Ya bu nedir setler dizdim level kastım format attım adamım yok şuan..... Yeniden baştan başlayacağım mecbur... Bu arada başlayacak olanlara tavsiye belgelerim deki saveyi saklayın oyun güzel ayrıca
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.