Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fire strike ı modifiye ediyor o, o tarz skillerin devamı gücünü ve işlevini arttırır skillerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Eylül 2015; 13:08:37 >
  • Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 27 Eylül 2015; 18:50:04 >
  • Dps biraz düşük kalmış ona yönelmeye çalışın rovari kolluklar var %12atak hızı veriyor onları takın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kapsamlı izlenimlerimi yazmayı bitirebildim sonunda:http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=25595
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir okudum senin yazıyı hacı, kolaylıkla ilgili dediklerinin çoğu daha oyunun başlangıç safhalarından olmandan kaynaklı. Warden a kadar olan kısım ısınma turları diyebiliriz, daha sonra coşuyor oyun yavaş yavaş ve Act 2 nin sonlarına doğru terletiyor iyice. İleri de potion CD si gelsin, kanamadan/zehirden ölmeyeyim diye dua ederek geçireceğin ve düşmanlardan kaçacağın yerler çok olacak. Dediklerim "Veteran" zorluğu için geçerli tabi, normal basit genel olarak.
    Yeni eklenen bataklıkta 5k dps li warden ım ile baya bir ölümden döndüm dün gece baya. Özellikle king of the swamp hiç hoş şeyler yapmadı bana...
    Enerji olayı ilginç, karaktere göre değişiyor harcama miktarı. Summonerla ve arcanist hiç kullanmadım mesela enegy pot. ama çift silahlı komando veya witch hunter ile su gibi içiyordum, shoplardan energ pot aldığımı bilirim 10 ar 10 ar.
  • Ya oynayan yok mu hiç benim 18 lvl soldier var ama yeni shaman başlıcam yeni başlamak isteyen varsa pm atabilir mi yada burdan yazsın akşamları girip oynuyorum genelde? Bi sinerji yaratalım??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haber yok mu ? Çıkışı ne zaman ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Yıl sonuna kadar yetiştirmeye çalışıyorlardı ama kesin bir tarih vermediler henüz. İyice yılan hikayesi oldu ama bir Diablo 3 e dönmedi hala
  • Baya güzel bir update geldi DEVOTİON hakkında.

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=25907

Shrine ler eklenecek haritaya, kırık ve aktif olmayan bir biçimde. Bunları tamir ederek aktif etmek bizim elimizde olacak, bazılarının görevleri basit olurken bazıları da uğraştıracak ya savaş ya crafting ya da gizli yerde olması bakımından. (ne yazık ki resimleri yapıştıramıorum foruma, adreslerine gitmek lazım...)
    http://www.grimdawn.com/forums/attachment.php?attachmentid=7723&stc=1&d=1444661856
    http://www.grimdawn.com/forums/attachment.php?attachmentid=7724&stc=1&d=1444661858
    http://www.grimdawn.com/forums/attachment.php?attachmentid=7725&stc=1&d=1444661860

Her aktif ettiğimiz shrine, 1 Devotion puanı verecek ve bu puanı skill ekranından harcayabileceğiz. Güzel bir ekran olmuş, takım yıldızları gösteren. (bu resmi kabul etti...)

Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

79 takım yıldız var ve bunlar 3-8 arası yıldızdan oluşuyor, toplamda 425 tane yıldız var. Oyunda alabileceğimiz toplam dev.point ise 50 en fazla Yani iyice seçip, karaktere göre yıldızlara dağılmamız gerekecek.

Kafamıza göre takım yıldız seçemeyeceğiz tabii, başlardaki basit yıldızların gereksinimleri olmayacak ama asıl kuvvetli olanlara yaklaşabilmek için ufaklardan başlamamız gerekecek. Her tamamladığımız yıldız takımı bize bir bonus verecek (Ascendant, Chaos, Eldritch, Order ve Primordial arasından) ve güçlü takımlar bu bonuslara göre açılacak.
    Devotion ağacını sıfırlamak zor olacak, sıfırlayan tek nesne nemesislerden düşecek (belli şansa o da)

Her seçtiğimiz yıldız bize ufakta olsa bir pasif bonus verecek ve bunların bazıları yeni pasif yetenekler olacak. Ölen düşmanların iskeletlerini yanımızda savaştırma veya her saldırıda belli şansa meteor yağdırma gibi yetenekler bunlar. Bu yetenekler çok güçlü olmayacak başta ama biz onları kullandıkça kendi içlerinde seviye atlayıp güçlenecekler. Ama bunları kullandığımız ana yeteneklerimize bağlamamız gerekecek, ne kadar çok akftif yetenek, o kadar yeni pasif yetenek demek olacak.

• Kulağa çok güzel gelen epey bir ilginç işler dönecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Kulağa çok güzel gelen epey bir ilginç işler dönecek gibi

Teoride Path of Exile ın pasif ağacı gibi aslında temel olarak. Ama istediğimiz yerden başlayabiliyoruz ve daha çok seçenek ama daha az puanımız var. Ay sonuna doğru bir güncelleme gelecekmiş, belki dahil ederler bunu da.
  • Yıllarca titan questi beğenerek oynadım hala onun tadında bir oyunla raslamadım.Bu oyunu merak ediyorum kış indiriminde kesin alacağım oyunlardan.
  • Merhaba, oyunun hikayesi ve geçtiği evren dışında pek farklı değil; bir de çok daha gelişmiş animasyonları, grafikleri ve sesleri haricinde... Skill ağacı ve inventory aynı, Siberarmi'nin bahsettiği ise oyuna özgü yenilikler.
    Çift Mastery oyuna çeşitlilik ve süreklilik katıyor, ben Spellbreaker'la oynuyorum şu an, Titan Quest'teki Thane benzeri bir karakter oldu. Roque + Wizard denebilir.
    İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 18 Ekim 2015; 13:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Merhaba, oyunun hikayesi ve geçtiği evren dışında pek farklı değil; bir de çok daha gelişmiş animasyonları, grafikleri ve sesleri dışında. Skill ağacı ve inventory aynı, Siberarmi'nin bhsettiği ise oyuna özgü yenilikler.
    Çift mastery oyuna çeşitlilik ve süreklilik katıyor, ben spellbreaker'la oynuyorum şu an, Titan Quest'teki Thane benzeri bir karakter oldu. Roque + Wizard denebilir.
    İyi oyunlar.

Bu güzel oldu.İstek listemde zaten.Banko oyunlarım arasında yerini sağlamlaştırdı.

• Titan Quest zamanları birlikte de oynamışızdır muhtemelen. O dönemki mahlasım farklıydı. Siz Storm + Spirit= Oracle oynuyordunuz en son...
    Grim Dawn'ın Twitch'te canlı oynanış yayınları da oluyor; isterseniz ordan da bir bakın sizi yanlış yönlendirmiş olmayım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Titan Quest zamanları birlikte de oynamışızdır muhtemelen. O dönemki mahlasım farklıydı. Siz Storm + Spirit= Oracle oynuyordunuz en son...
    Grim Dawn'ın Twitch'te canlı oynanış yayınları da oluyor; isterseniz ordan da bir bakın sizi yanlış yönlendirmiş olmayım. :)

Güzel günlerdi.Akşamları azmı yürüdük typhona ve hadese : D
  • Oyun kısa degil mi world map haritasının tümünü act 1 sanıyordum o karlı kısma gelmeden rack müzik çaldı oyun bitti...
  • astralll kullanıcısına yanıt
    Oyun 4 actten oluşuyor ama daha 3 tanesini oynayabiliyor sadece. 20-25 saatlik bir oyun süresi var aslında şu an tek karakterle bile ama gizli mekan ve yan haritalara girmeniz lazım. Dinamitler ile patlatarak girebileceğimiz 3 tane koca harita var, bir iki tane de gizli yolları izleyerek girdiğimiz var. Ayrıca Stairs of Torment var.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hmm dinamit yüzünden çogu yere gidememiştim bakarım artık Stairs of Torment nedir?
  • astralll kullanıcısına yanıt
    undeadlerin bol bulunduğu bir mekan. Mekan harpy lerin bol bulunduğu arazide, gizli de değil çok dolaşmak lazım sadece biraz.
    Ama ilk önce görevi yapmak lazım oraya girmek için, görevde şu haydutların ele başını öldürdüğümüz madenlerin batısındaki undead arazisinde bir necromancer dan alınıyor (yanında da bir hayalet var)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.