Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aldım oyunu indirimdeyken. Aldığım ilk erken erişim oyunu :) gerçi oyunun büyük bölümü tamamlanmış sanırım. Steamde bu tür oyunları daha çok görürüz umarım.
  • Oyunun tam çıkışını bekleyeli kaç sene olmuş, bugün bsc de görünce foruma gelip gelişmeleri görmek istedim :) steam de duruyor oyun, tam çıkışı baya yakın, Van helsingle vakit geçiriyordum son dönemlerde ... çıkar çıkmaz suyunu çıkaracağım oyunun
  • Bende alacağım bu oyunu 23TL iken. Ben Diablo 3 sevenlerdenim gerçi. Hala oynuyorum 1000 Paragon Levelini gördüm. :) Ancak arada insan değişiklik istiyor Path of Exile filan denemiştim. Birde buna bakalım. Hikayesinin tamamı yayınlanmış galiba başlamak için iyi vakittir.
  • Tam çıkışını beklemek mi iyi olur ? Tamamlandı oyun başlamak yersiz mi olur ? Eklenecekler ,videolar,vs olur belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar oyunu ındırdım yukledı ama oyna dedıgım zaman acılıyor dıyor oyun acılmıyor
    neden kaynaklı olabılır acaba bılgınız varmıdr?
    acamadım oyunu

Edit:
    Cozumu buldum arkadaslar eger kı oyununuzu acmaz ıse
    Vıdeo Lınk

Burdan aynı sekılde yaparsanız acacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 24 Aralık 2015; 13:02:54 >
  • Arkadaşlar bu oyuna 23 tl verilir mi yoksa tam sürümü mü bekleyelim?
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Valla verilir, verde. İndirimsiz hali 40 lira civarı birşey kaçırma hiç. Zaten tam sürüme bir kaç adım bir şey kaldı. Adamlar diğer erken erişim oyunları gibi çıkartıp satıp satıp aylarca ses soluk kesmiyorlar. Daha dün gece 500mb lık bir yama geldi. Son sürüme çok yaklaştılar gibi birşey oldu.
  • beyler gorevlerın tam acıklamasının oldugu bır sıte yada yazı varmıdır acaba?
    questlerın nerede oldugunu bulmakta zorlanıyorum
  • Steam ID leri verinde arada beraber oynayalım.
    Akşamları ve haftasonları online olurum

http://steamcommunity.com/id/namik_ylmz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 24 Aralık 2015; 22:09:11 >
  • Oyun şuanda tam sürümün bütün özelliklerine sahip sadece erken erişimden çıkacak ve bu çok yakın zamanda olacak.
    Kararsız olanlar,Diablo-Torchlight seviyorsanız hiç düşünmeyin alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Oyun şuanda tam sürümün bütün özelliklerine sahip sadece erken erişimden çıkacak ve bu çok yakın zamanda olacak.
    Kararsız olanlar,Diablo-Torchlight seviyorsanız hiç düşünmeyin alın.

Hocam grafikler-animasyonlar falan nasıl? Atmosfere sokuyor mu?
    Bence gayet başarılı.200 saati devirmişim.Alın olmadı Steam iade koşullarını okuyun geri iade edersin.
  • Elite baya zor olmuş dayanamıyorum.
  • Satın aldım , tarz olarak Diablo 2 nin günümüze uyarlanmış ve dahada geliştirilmiş hali diyebilirim , gördüğüm kadarıyla seslendirme ve karakter yaratma ekranı yok , çok önemli değil lakin en azından 3-4 farklı hazır karakter tipi ve şekli olsa daha iyi olurdu , ufak tefek buglar mevcut ve genel olarak denge ayarlamaları yapılması lazım bazı konularda , bunların dışında çok iyi bir yapım olduğunu söyliyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 27 Aralık 2015; 21:35:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkışından önceki son içerik güncellemesi yayınlandı. lvl 79 conjurer la ultimate act 2ye e kadar ilerledim ve ilk izlenimim şunlar;

Elite zorlayıcı olmuş ama imkansız değil, fakat ultimate de; pet veya shield tarzı classlarınız yoksa yani yakın dövüş felan yapıyorsanız imkansız olmuş. zor değil bence imkansız olmuş. şuanda 79 conjurer ile boss figtlarda baya kaçmak zorunda kalıyorum. elite e geçince tüm resistler -20, ultimate geçince tüm resistler -40 azalıyor, dolayısyla elite seviyesinde sağlam itemlar almadan ultimate a geçmemek lazım. ben zaten içerik gelene kadar sağlam bir pet class yaptığım için elite rahat oynayabildim ama iyi itemlarınız yoksa elite bile çok zor gelir size.

Legendary itemlar düşüyor ama bence şansı çok düşük. elite oynarken 5-6 leg düşürdüm, şuan ultimate oynuyorum henüz düşmedi. ultimate de sanırım legendary düşme şansı artmıyor ama uniq boss çok fazla var. attığınız her adımda bir tane boss çıkıyor. bazen 3 erli felan geliyorlar.

Level almak çok kolaylaşıyor, tüm questleri baştan yaptığınız için ona göre exp veriyor ve hızlı level alıyorsunuz. şuan 79 oldum ve sıfır farm yaptım. 60 elite ile başladım ve ultimate act 2 ye gelene kadar beni 60'tan 79 a çıkardı. bu hızla giderse ve daha az ölmeyi başarırsam oyunun sonunda 85 rahat çıkarır. bazen o kadar çok ölüyorsunuz ki tüm kazandığınız exp sıfırlanıyor. o yüzden tavsiyem büyük boss fightlara girmeden önce bir level alıp sıfır exp dan savaşa girin:)

Faction reset geliyor, normal oyunda yanlışlıkla outcast liderini öldürmüştüm, elite de tekrar seçmeme imkan verdi.

yeni itemlar efsane, öyle ki bazen bir silah düşüyor, sırf o silah için yeni bir class açmak isteyebiliyorsunuz. yalnız çok fazla item olduğu için istediğiniz itemların düşme olasığı biraz düşük. diablo 3 gibi sınıfa özel silahlar düşse güzel olabilir. düşen efsane itemlardan sadece 1 tanesi işime yaradı. item share burada önemli olabilir. işinize yaramasa bile saklayın en azından paylaşırsınız.

Şimdiden 300 saati devirmişim. oyunun grafikleri sizi yanıltmasın, biraz şans tanıyın.

• Zemox kullanıcısına yanıt
    İyi ilerlemişsin hocam maşallah :D Ben elite e dün gece başlayabildim. Full summoner olarak pek zorlamadı ama daha act 1 in başları.

Senin aksine bana baya bir legendary düştü, hem veteranda hem de elite de. Beastcaller setinin 2 parça planı düştü(direkt summonerlar için,tipide hoş), 2 tane 2 ellik bir tane de 1 ellik silah düştü bir de güzel bir kalkan düştü. Görevlerden de 2 tane plan geldi. Biri Outcasttin son görevinden biride son bossu kesme görevinden.
    Set süper oldu ama 68 istiyor parçalar, iyi bir tempo ile bugün bile olurum herhalde. Silahlar çok ikilemde bıraktı beni, warden var 47 de bıraktığım, direk dönesim geldi karaktere. İlk balta da muhteşem life steal ve bleed var üstelik +1 soldier ve shaman skillerine veriyor. Tek elli silah ve kalkanda baya hoştu hem tip hem özellik olarak. Silah direk NB yü coşturma üzerine, kalkanda tabancalı karakterler için biçilmiş kaftan.

Arkadaşlarla baştan başlayalım diyorduk, legendaryler beni cezbetti açıkçası :D

• Bu oyunun grafiklerini Path of Exile, torchlight 2, Diablo 3 ile kıyaslayabilir misiniz? Yani güzellik sıralamanız nasıl olurdur grafik açısından?
    İnternetten oyunu araştırıp kendince bir cevap bulabilirsin. Çünkü bunlar kişisel zevkler biraz ve bu oyunu oynayan grafikten çok mekaniklere, hikayeye ve içerik zenginliğine bakar bana göre. Bazısı torchlight ın göz yormayan basit grafiklerini severken, bazısı diablo ve ya başka bir oyunu tercih edebilir.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    haftasonu dışarı çıkmayınca gayet ilerleniyor:) Beastcaller seti düşmesini bekledim sürekli ama tek parçası bile yok daha. farklı class kasma olayına gelince ben de çok istiyorum sürekli yeni class açmayı ama ne vakit ne yürek yeter buna, tüm oyunu baştan 3 kere oynama fikri her class için biraz uzun geliyor bana, biz casual oyuncular için belki ilerde direk 60 ile elite felan başlatma gelse iyi olabilir. tabi böyle söylediğime bakmayın 61 blademaster ve 61 commando hazırda bekliyor:) oyun çıkmadan başlamanın avantajları, her patch de hepsine 10 ar level aldıra aldıra buralara getirdim.

bu arada blademaster ile elite e gireyim dedim. aman allahım:) act 1 oyunun başındaki köprüde indirdiler:) close combat için de bir ara bir çözüm üreteceğiz artık. life steal olur avoid chance olur, bulacağız bir çaresini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion

İnternetten oyunu araştırıp kendince bir cevap bulabilirsin. Çünkü bunlar kişisel zevkler biraz ve bu oyunu oynayan grafikten çok mekaniklere, hikayeye ve içerik zenginliğine bakar bana göre. Bazısı torchlight ın göz yormayan basit grafiklerini severken, bazısı diablo ve ya başka bir oyunu tercih edebilir.

Tamam da sana göre nedir? Yani sen nasıl değerlendiriyorsun grafikleri?

Not: Oyun=grafik gibi bir laf ağzımdan çıktıysa Allah belamı versin hocam
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.