Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla benim için en bela bosslar ultimate zorlukta nemesisler. Bela olmalarının en büyük sebebi rastgele yerlerde çıkmaları, Steps of Torment e giderken daracık koridorlarda undead nemesis hiç de hoş olmuyor.

TQ yu ben de çok severdim fakat vuruş hissi sıfıra yakındı. En güçlü büyüler, yakın dövüş saldırıları bile havaya sıkıyormuşuz hissi veriyordu. GD bu konuda çok gelişmiş durumda önceki oyuna göre. Blitz, skyshard v.b efektli büyüleri kullanmak müthiş zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Aralık 2016; 13:11:21 >
  • Bu oyunla bu kadar geç tanışmış olmam kendi adıma büyük hayal kırıklığı Oynadıgım süreç boyunca henüz hiçbir eksi yönünü göremedigim yegane ARPG oyunudur kendisi.
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    Son yıllarda çıkan en iyi aksiyon RYO bence. İlk başlarda Path of Exile daha iyi diye düşünüyordum ama 300 saatten fazla GD oynamama rağmen, sıkıldım başka "Diablo gibin" oynayayım diyemiyorum.
    PoE ye o kadar yenilik geldi, dönüp bakmadım bile 2 yıldır. GD de saçma karakter buildleri açıp 20-30 seviye oynamak çok daha eğlenceli geliyor bana şu aralar.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    End game'e henüz ulaşamadıgım icin end game konusu soru işareti hala merakla beklıyorum fakat onun haricinde dediğiniz gibi poe ve diablo'dan daha keyifli. Poe ücretsiz olduğu için yapımcıların biryerden para kazanması gerekıyor onuda görsel efekt satışlarıyla yapıyorlar normal ve doğal olarak ama bu benım pek hoşuma gıtmıyor her ne kadar görsel olsada. Ayrıca stash tab satışınında bulunması ayrı bi eksi yönü. D3 ise paragon levelı 900 olduktan sonrası artık öhg dedirtiyor bende herşey tekdüze. D3 ün en buyuk eksi yanı her sezon karakterlerın sadece belli buildlerinin iş yapıyor olması. Belli başlı 2 max 3 build var bu buildlerin dışına çıktığında sıkıntı yaşıyorsun.

Grim Dawn
  • Haftasonu bu oyunla geçti. Gerçekten Diablo 3 ten sonra keyif aldım. Henüz 23 level olmama rağmen çok heycanlı devam ediyor. Belki benim acemiliğimden ama Diablo 3 deki kadar gizem yok sanırım oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Son yıllarda çıkan en iyi aksiyon RYO bence. İlk başlarda Path of Exile daha iyi diye düşünüyordum ama 300 saatten fazla GD oynamama rağmen, sıkıldım başka "Diablo gibin" oynayayım diyemiyorum.
    PoE ye o kadar yenilik geldi, dönüp bakmadım bile 2 yıldır. GD de saçma karakter buildleri açıp 20-30 seviye oynamak çok daha eğlenceli geliyor bana şu aralar.

PoE'yi de silmeyelim yanlız bir kalemde. Şu an itibariyle content açısından, D2 dahil, tüm zamanların gelmiş geçmiş en zengin oyunudur.

Grafiği, motoru şusu busu tartışılır ama cotnent ve build diversity açısından yanına yaklaşabilen olmamıştır. Grim Dawn da çok çok iyi bir oyundur, D3'e her zaman tercih ederim, ama PoE'nin yeri de ayrıdır.

• Fabrice kullanıcısına yanıt
    PoE süper oyun ona laf yok, GD den önce o vardı zaten :D
    Ama nedense oynayasım gelmiyor artık. Güzelim hardcore necro ölünce toparlayamadım kendimi :(
  • Arkadaşlar siz de oyunda sık sık ölüyor musunuz? Level 28 oldum ama durmadan ölüyorum.
  • Benim garip bir sorunum var ; oyunu önce netten indirip deneme amaçlı oynadım, fakat bu süreyi biraz uzun tutunca 5 karakteri +55 level yaptım, daha sonra oyunun orjinalini aldım, ancak benim oynadığım pcde save dosyalarım yok, bu yüzden orjinali kuramadım tekrar sıfırdan başlamak zor geldi, kıyamadım karakterlere ve biriken itemlere.Konuda bir mesajda yeni paketin çıkacağını , yeni iki sınıfın falan ekleneceğini okudum ve heveslendim orjinali kurayım diyorum.sizce save dosyaları yeni kurulan oyunda olur mu? Bu arada oyunu oynadığım pc nete bağlı değil,..
    Edit: Sorun çözüldü,orjini yükledim ve eski save dosyaları yok,tüm karakterler gitmiş. sıfırdan başlamakta çok zor şimdi,level atlamak,set biriktirmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 9 Ocak 2017; 12:26:34 >
  • TQ severek oynamis biri olarak. Oyunun devam verdiyonu niteliğindeki GD çok beğendiğim. İos da suan TQ var indirip mobilden de oynayabilirsiniz. Oyun 9/10 veriyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gideceğin yeri göstermiyor. Diablo 3 te böyle bir sorun yoktu.

• Arkadaşlar zırhlar konusunda çok kararsız kalıyorum. Öncelikli olarak hangi değerlere bakmam gerekiyor. Hiçbirini atamıyorum envanterimde yer kalmıyor. Hepsinin özellikleri farklı farklı.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Hocam karaktere göre değişiyor sonuçta o. Herkese gerekli olan Physique/hp ve resistancelar öncelikli olarak, pabuçlarda move speed önemli.
    Bunlar dışında tank karakterler için reflect ve deflect damage iyidir, kalkanlarda da blok şansı.Elemental hasarı veren bir tipse o yönde + elemantal hasarı ekleyen kıyafetler ve +spirit önemli. Mana regen de hoş olur ama çok öncelikli değil.
    Karakter sınıfı söylersen daha net yardımcı olabiliriz.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Soldier karakterim. Ayrıca şunu da sorayım ikinci karakter olarak Demolotionist seçtim. Bunun ne yararı oluyor.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    2. seçtiğimiz sınıfında özelliklerini kullanabiliyoruz, amaç genel olarak sinerji 2.sınıf seçiminde. İkinci amacıda yetenek ağacındakia "+" dan gelen özellikler.

Demo dan güzel auralar gelir, Vindictive flame ve flame touched. Ek olarak Grenado ile güzel fiziksel alan hasarı gelir.
    Fire strike düz saldırılara ateş hasarı ekler. Kullandığımız silahı üzerinde "% physical damage converted to fire damage" tarzı özellikler varsa iyice coşturabiliriz ateş hasarında. Ama fire strike genel olarak tabanca ve arbeletler ile iyi gidiyor.

Kıyafetlerde +phy, +cun, +hp/hp regen, +fire damage ve retaliation damage iş görür başlarda. +all damage ve attack speed kaçırılmamalı.
  • Oyun beni çabuk baydı ya. Ya ben keşfedemedim ya heyecanı kaçtı. Diablo 3 kadar bile sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Oyun beni çabuk baydı ya. Ya ben keşfedemedim ya heyecanı kaçtı. Diablo 3 kadar bile sarmadı.

aynen bende senin gibi düşünüyorum.titan quest immortal throne adlı oyunu çok uzun süre oynamıştım hatta 2010'da sırf titan quest konusuna yazmak için üye olmuştum o zamanlar konu ve aktif oyuncularda fazlaydı.şimdi grim dawn'da birçok yönden tq'te benziyor ama atmosfer olarak çok farklı,daha karamsar yapısı oynanışı olumsuz etkiledi bana kalırsa.son bölümler zaten gözü çok yoruyordu bana göre.oyunu en son 23 ağutos'ta oynamıştım o zamanda görüntü alıp konuya eklemiştim o zamandan beri açıp oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Oyun beni çabuk baydı ya. Ya ben keşfedemedim ya heyecanı kaçtı. Diablo 3 kadar bile sarmadı.

aynen bende senin gibi düşünüyorum.titan quest immortal throne adlı oyunu çok uzun süre oynamıştım hatta 2010'da sırf titan quest konusuna yazmak için üye olmuştum o zamanlar konu ve aktif oyuncularda fazlaydı.şimdi grim dawn'da birçok yönden tq'te benziyor ama atmosfer olarak çok farklı,daha karamsar yapısı oynanışı olumsuz etkiledi bana kalırsa.son bölümler zaten gözü çok yoruyordu bana göre.oyunu en son 23 ağutos'ta oynamıştım o zamanda görüntü alıp konuya eklemiştim o zamandan beri açıp oynamadım.

Katılıyorum.Titan Quest İT yi yıllarca bıkmadan usanmadan oynamıştım ama Grim Dawn bi türlü sarmadı.140 saat civarı oynadım ama açıpta şöyle zevkle oynayamıyorum.

• 68 lvl Druid (shaman/arcanist) veteran zorluğunda kasıyorum. fort ikon u geçince plains in strife kısmında chthonic rift ararken yeşil bölgede bir boss denk geliyor skill barda can kısmının üzerinde yerleştirdigim toggled skillerimi silip charı perişan ediyor. sildiği anda (y) ile skilleri geri yüklememe fırsatta vermiyor 5 tane toogled skilim var. anca kaçarak arkadaki bölgelerde olan askerlerin arasına girersem onların destegiyle zor kesiyorum. Druid için iyi devotion build tavsiyesi de istiyorum.
  • Konuyu hortlatayım :D
    Yaklaşık 2 hafta önce aldım oyunu. Değişik buildler deniyorum ve hala öğrenme aşamasındayım. Hemen hemen her gün oynuyorum. En yüksek lvl 42 karakterim var.
    Beraber oynamak isteyenler eklesin steam id:thedreamon
    Yeni karakter açabiliriz, campaign ya da farm yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.