Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level 56 oldum elite de oynuyorum sadece 1 legendaryim var ..ben mi şanssızım yoksa düşme olasılığı mı cok düşük ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendarylerin item leveli yüksek dolayısıyla belli bir level üstü düşmeye başlar. İkincisi Epic'te düşme olasılıkları düşük; bir üst seviye asıl dropların arttığı yer. Ve en son olarak legendarylerler uniqueler gibi değildir yağmur gibi yağmalarını bekleme :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 17 Mart 2017; 15:33:11 >
  • *Bildiğim kadarıyla legendary ler level 50 den sonra düşmeye başlıyor.

Yeni 1.0.0.9. yamasıyla yeni bir Druid karakterle oyuna başladım.

Yeni yama ile shamana küçük bir buff gelmiş sanki.
  • Oyunun steam versiyonu şu an %50 indirimde, 19,50 TL. Almayan varsa kaçırmasın, soygun bu fiyata.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekküler, kaptım 1 adet.
  • Aynen almayan kalmasın. Bu arada Face'den "Pazartesi burada olun, aydınlanma yaşatacağız diye" bir post yayınladılar bakalım yeni class açıklaması mı yoksa ek paket açıklaması mı göreceğiz:).
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    "enlightening"
    Ya yıldırımlı bir class/düşman gelecek ya da yıldız takımı tarzında 2. bir karakter geliştirme menüsü ek paket için.
  • Inquisitor class'ında zaten Lightning büyüleri var ekstradan başka bir class'a daha bu hasar tipini koymamışlardır diye düşündüm dolayısıyla kelime oyunu yapmamışlardır diye umuyorum :P. Şu an çok önceden söz verdikleri necromancer tarzı bir karakter bekliyorum şu an 2. class olarak.

Hmm 2. karakter geliştirme sistemi yapsalar ona da hayır demem açıkçası; kombinasyonlar sonsuza yaklaşır artık heralde. Ama şu an bile devotion sistemlerini habire dengeye sokmaya uğraşıyorlar öyle büyük bir sistem getirmek isterler mi bilemedim.

Neyse şurada kaldı 3 gün:).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 17 Mart 2017; 16:57:44 >
  • Bu kadar az legendary düşmesi yüksek level da bile olsa oyuna karşı soğuttu beni ..yani elite başladım ama yok hiç düşmüyor ..arada bir düşse keyifli olacak .sanki bosuna oynuyormuşum hissine kapılıyorum .level 56 oldum ve 1 leg olması bence normal degil ..oyuna baglama adına droplar keşke daha yuksek olsaydı ..ben yağmur gibi olsun demiyorum tabi ki.

• Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim Grim Dawn isimli oyun Steam'de indirime girmiş satın almayı düşünüyorum lakin merak ettiğim oyunda Türkçe altyazı desteği yok görünmekte , ingilizcesi iyi olmayan bir kişiyi çok sıkarmı bu oyun , benzer bir diğer oyun olan Victor Vran isimli oyunda resmi olarak Türkçe altyazı dil desteği var gözükmekte 2 oyun arasından hangisini tavsiye edersiniz ?
  • bu oyunnun mac os desteği çıkıcak mı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperV

Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim Grim Dawn isimli oyun Steam'de indirime girmiş satın almayı düşünüyorum lakin merak ettiğim oyunda Türkçe altyazı desteği yok görünmekte , ingilizcesi iyi olmayan bir kişiyi çok sıkarmı bu oyun , benzer bir diğer oyun olan Victor Vran isimli oyunda resmi olarak Türkçe altyazı dil desteği var gözükmekte 2 oyun arasından hangisini tavsiye edersiniz ?

Merhaba HyperV, oyunun türkçe dil desteği olmaması seni oynamaktan alıkoymasın derim lakin H&S türü içerisinde şuan en iyi seçenek, Diablo 2 Sigma çıkana kadar en azından, ortalama bir ingilizce ile sıkıntı çekmezsin action rpg olduğundan dolayı, kesinlikle hazır indirime girmişken kaçırma derim.
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Ben diablo 2 oynamadım daha önce, onyamayı dusunuyordum... Yeni bir versiyonu mu çıkıcak? yoksa şimdiki olanı indirip oyniycam battle.net ten
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    İlk defa oynayacak kişi normal halini oynamalı öncelikle. Sigma, dünyaca ünlü Median XL modun devamı niteliğinde oynanışa birçok yenilik getireceğini vaad eden bir moddur.
    Dahası için:https://forum.median-xl.com/viewtopic.php?f=44&t=1148

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 19 Mart 2017; 10:34:10 >
  • beyler dlc ile beraber mi alayım düz oyun yeterli midir ?
  • DÜz oyun şu anlık senin ihtiyacın olan her şeyi kapsıyor. Geliştiriclere ekstra para vermek istersen, kozmetik amaçlı Loyalist Dlc'si ve ya karakterlerin dalga dalga gelen düşmanlar tarafından sınandığı Lost Crucible Dlc'sini satın alabilirsin.
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    Oyun yeterli dlc arkadaşın dedigi gibi kozmetik ..140 saat oldu benim ve asla sıkılmadım belkide türünün en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

İlk defa oynayacak kişi normal halini oynamalı öncelikle. Sigma, dünyaca ünlü Median XL modun devamı niteliğinde oynanışa birçok yenilik getireceğini vaad eden bir moddur.
    Dahası için:https://forum.median-xl.com/viewtopic.php?f=44&t=1148

anladım tamam :) O zaman ilk halini oynayayım dlc siz
  • Crucible Mode DLC'si ile 50 tane daha fazladan Devotion point elde edebilirsin. Ama her 10 tane grubu bitirdiğinde verilen coinleri toplaman gerekli. ilk 10 Devotion için 5 sonra her point için 10 istiyor ve en son 12 point istiyordu diye hatırlıyorum.

Ayrıca Crucible Mode DLC ile daha hızlı lvl kasabilirsin.
  • Selam arkadaşlar , bugün oyunu alacağım fakat dlc ler hakkında bilgim yok.Hangi dlc leri almam gerekiyor? Hangi dlc hangi işe yarar ?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.