Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.twitch.tv/crateentertainment

yeni sınıfın bayadır gelmesi bekleniyordu,şuanda yapımcılardan biri skilleri gösteriyor hemde son kontrolleri yapıyor.yakın zamanda eklenecekmiş oyuna.
  • oyun çok zor ama çok güzel ... bide level kasmak için önerisi olan var mı ? level kasmak çok zor
  • TheContortionist kullanıcısına yanıt
    Hocam zorluğuna takılmayın.Zaten oyunu 3 zorlukta bitirmeniz gerekiyor 3 kez bitirene kadar son seviyeye ulaşıyosunuz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    48 level saboteur kasmıştım sildim. Şimdi 42 level witchblade kastım veteranda bitirdim elite geçtim diğer arpglere benzemiyor bu gerçekten zor bir oyun. Diablo 3 , torchlight felan oynadım ama bu oyunun yeri ayrı . En son diablo 2 yi bu kadar sevmiştim
  • Bu oyun sizce de harita konusunda aşırı karmaşık değil mi ya? Hiçbir arpg oyununda kaybolduğumu hatırlamıyorum ama bunda yolumu bulursam şükrediyorum. Oyun öyle yatıyor kenarda sırf bu yüzden boğuluyorum oynarken.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bayağı kaybola kaybola bitirdim oyunu :) . Büyük haritada nerede olduğumuzu görebilsek ve yine büyük haritada hedefi işaretleseler sorun olmaz aslında da böyle hedefin dibine girmeden yıldız işareti çıkmıyor ki zaten o zaman da göstermesine pek gerek kalmıyor.

Bu türe ait ilk oynayıp bitirdiğim oyun oldu. Laptop alırken 15.6 inç full hd de simgeler küçük görünür,oyunda yazılar karakterler küçük görünür diyorlardı ama benim bu oyuna kadar hiç bir oyunda sorun olmamıştı bu. Ama bu oyunu 15.6 full hd ekranda oynamak eziyet. Çözünürlüğü hd ye düşürdükten sonra anca b'r şeyler görebildim :)

Daha önceden bu konuda sormuştum ama cevabını kendim buldum. Gamepad ile oynuyorsanız görev alacağınız kişilerle iletişim kurmak için kişinin yanına gidip alt ok tuşuna basmanız yeterli. Bunu bulana kadar bayağı zaman harcadım :).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Aynen ben de bayağı kaybola kaybola bitirdim oyunu :) . Büyük haritada nerede olduğumuzu görebilsek ve yine büyük haritada hedefi işaretleseler sorun olmaz aslında da böyle hedefin dibine girmeden yıldız işareti çıkmıyor ki zaten o zaman da göstermesine pek gerek kalmıyor.

Bu türe ait ilk oynayıp bitirdiğim oyun oldu. Laptop alırken 15.6 inç full hd de simgeler küçük görünür,oyunda yazılar karakterler küçük görünür diyorlardı ama benim bu oyuna kadar hiç bir oyunda sorun olmamıştı bu. Ama bu oyunu 15.6 full hd ekranda oynamak eziyet. Çözünürlüğü hd ye düşürdükten sonra anca b'r şeyler görebildim :)

Daha önceden bu konuda sormuştum ama cevabını kendim buldum. Gamepad ile oynuyorsanız görev alacağınız kişilerle iletişim kurmak için kişinin yanına gidip alt ok tuşuna basmanız yeterli. Bunu bulana kadar bayağı zaman harcadım :).

Hedefi gösteren bir mod falan var mı acaba?

Bilmiyorum hocam. Oyunu bitirdim sonra veteran mı elite mı öyle zorlukta başlayıp yarıya kadar gelip bıraktım. Başka karakter ile de oynamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Bu oyun sizce de harita konusunda aşırı karmaşık değil mi ya? Hiçbir arpg oyununda kaybolduğumu hatırlamıyorum ama bunda yolumu bulursam şükrediyorum. Oyun öyle yatıyor kenarda sırf bu yüzden boğuluyorum oynarken.

Hocam zaten Hack&Slash oyunların genel harita mantığı bu şekildedir.Bu tarz oyunlarda direkt olarak objektife yönelmek yerine haritanın tamamını açarak objektifler yapılır mantığındayım ben açıkcası ki tanıdığım herkes bu şekilde oynuyor bu oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Bu oyun sizce de harita konusunda aşırı karmaşık değil mi ya? Hiçbir arpg oyununda kaybolduğumu hatırlamıyorum ama bunda yolumu bulursam şükrediyorum. Oyun öyle yatıyor kenarda sırf bu yüzden boğuluyorum oynarken.

Hocam zaten Hack&Slash oyunların genel harita mantığı bu şekildedir.Bu tarz oyunlarda direkt olarak objektife yönelmek yerine haritanın tamamını açarak objektifler yapılır mantığındayım ben açıkcası ki tanıdığım herkes bu şekilde oynuyor bu oyunları.

200 saat Titan Quest, 200 saat Diablo 3, 500 saat Path of Exile oynadım, sadece bu oyunda kayboldum.
    Ben öyle bir sorunla karşılaşmamıştım oynarken. Genelde bir yolda gidebileceğim kadar giderim. Yolun uzun olduğunu anlarsam diğer yöne gider kapalı alanları açarım. Öyle öyle haritayı açarak devam ederim.

Sizin için şöyle bir şey var bakmak isterseniz. Üzerine kendi notlarınızı falan da ekleyebiliyorsunuz.
    http://the-maphack.com/index.php?page=2&lang=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 26 Ağustos 2017; 16:5:52 >
  • dewilswale kullanıcısına yanıt
    Haritayı açsam bile geri dönüp bir önceki map'e girmek gerekiyor vs. ve üstteki arkadaşın da söylediği gibi gitmeniz gereken hedef dibine girmedikçe görünmüyor ve haritalar devasa olduğu üstüne de on bin tane yan ve ana görev üst üste bindiği için bir süre sonra çorba oluyor benim adıma. Oyun da pek sarmadı açıkçası hani bazı oyunlar vardır kaybolursun ama asıl hazzı veren de o kayboluştur zaten ama bu oyuna emek veresim gelmedi açıkçası. Geçen yıl Haziran ayında aldım 15 saat civarı oynamışım sadece.
  • Ek paket 11 Ekimde çıkıyor piyasaya, Ashes of Malmouth.

-Seviye sınırı 100 e çıkıyor, devotion larda 55 e.
    -2 yeni sınıf ve 14 yeni yıldız takımı ekleniyor. Necromancer ölüler ve ölüm büyüsüyle uğraşırken, inquisitor 2 tabanca ve elemental tuzaklar üzerine yoğunlaşacak.
    -2 yeni act geliyor, Malmouth şehriyle ilgili ikisi de. 4 tane de yeni grup geliyor, aralarında seçim yapmamız gerekecekmiş.
    -Artık her şeyi respec edebileceğiz.
    -Ekipmanlarda masteryleri güçlendirecek yeni özellikler varmış.
    -Oyun çıktıktan kısa bir süre sonra 4. rogue-like mekanı da açacaklarmış.

• siberarmi kullanıcısına yanıt

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hem konuda yeni bir mesaj olması, hem de yeni paket çıkacak olması mutlu etti beni, teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Build calculator baya elden geçmiş, yeni sınıflarda eklenmiş.

http://www.grimtools.com/calc/
  • Son 19 saat
  • Yeni DLC çıkışına 10 saat kaldı yazıyor steam sayfasında ama hala fiyatı belli değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerxir

Yeni DLC çıkışına 10 saat kaldı yazıyor steam sayfasında ama hala fiyatı belli değil .

Yeni DLC çıktı 28 lira. Ayrıca oyunda yüzde 70 indirim görüp 11 liraya düşmüş. Çok çok iyi fiyat GD gibi bir oyun için.
  • bayağıdır oynamama rağmen yeni herolar aşkına aldım. necro açmak lazım :D
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.