Şimdi Ara

Grim Dawn Steam indirim kuponu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde grim dawn indirim kuponu olan varsa rica etsem bana verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKATAR1M -- 3 Eylül 2020; 13:53:15 >

• açıkcası pek tavsiye edeceğim bir oyun değil. oynanış çok yapmacık ve zorlama geldi bana. çok kısa sürede sıkılıp bıraktım.
  • yoo gayette kaliteli bir oyun ve çeşitlilik fazla, ayrıca konumuz bu değil, dlc paketini almak için bu konuyu açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKATAR1M

yoo gayette kaliteli bir oyun ve çeşitlilik fazla, ayrıca konumuz bu değil, dlc paketini almak için bu konuyu açtım.
    steam şifremi verim oyna benden.
  • grim dawn için ilk defa olumsuz konuşan birini gördüm. çok iyi diablo alternatifiymiş diye listeme eklemiştim oynarım diye oysa.
  • bende var sağol :)
  • oyundan anladığı yok ya sallıyor kanka oyun 10 numara diablo alternatifi zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık steam üzerinden rdr2 gift
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TEKATAR1M T kullanıcısına yanıt
    diablo 4 gelmeden bir ara oynayayım inşallah o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

grim dawn için ilk defa olumsuz konuşan birini gördüm. çok iyi diablo alternatifiymiş diye listeme eklemiştim oynarım diye oysa.
    bence zorlama bir oyun kendini çok tekrar ediyor ve animasyonları cidden yetersiz. diablo 2'yi tekrar oynarım ama bunu oynamam şahsen ben. ciddi bir sunilik, basitlik var oyunda.
  • valla baya övüldüğü için oynayıp göreyim artık. ana oyun ucuzluyor zaten, full paket ucuzladığında denerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.