Şimdi Ara

Minecraft İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce yılbaşı indirimi olur mu oyunda alıcam bu aralar ama yılbaşını beklesem mi? 10 euro 1 günlüğüne falan der mi minecraft gaza gelip?

• LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Bu aralar bende sardim. Premium falan nedir. Ayrica pc icin nerden orjinal alabilirim minecraft.net sitesi bakimda diyor ve girmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben buradaki bir arkadaştan 2. el olarak aldım. Sitesi açık şuan oradan alabilirsin 20 euro fiyatı.

Sahibi steam origin gibi yerlere vermiyor oyunu o yüzden tek çare siteden almak gibi duruyor.
    hocam kimden ve güvenli mi PM'den yazar mısınız zaten konuşuyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Benden almış bulunmakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eastlaurn

quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Benden almış bulunmakta

Vermiştim hocam özelden adını
  • Pardon malum zor vakit buluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam %15 indirim
    5 ay önce açıldı
    Steam Oyun %20 indirimli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • premium veya crakli arasında bir fark varmı arkadaşlar oynayış vb.. şeylerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

premium veya crakli arasında bir fark varmı arkadaşlar oynayış vb.. şeylerde

Crackli de güncelleme geldiğinde alamıyorsun bildiğim kadarıyla eski sürümlerde oynanıyor online zaten oynayamıyorsun skill değiştirmeler sıkıntı oluyor gibi sorunları var benim bildiklerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

premium veya crakli arasında bir fark varmı arkadaşlar oynayış vb.. şeylerde

Tek farkı Skin değiştiremiyorsun birde premium serverlere girilmiyor.
  • Hala almadıysanız hesabımı ucuza satabilirim 20TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralizasyon

Hala almadıysanız hesabımı ucuza satabilirim 20TL.

Keşke bi okusaydın hocam konuyu yazmadan.
  • Minecraft gibi bir oyuna para vermekte koyuyor aslında.Ama sadece hunger games için satın almak mantıklı değil bence.
  • Hocam para vermek değil 20 euro olması koyuyor ucuz olsa hak ediyor bence euro ülkemizde yakın zamana kadar 3.30 larda gezdi şu aralar alanlar daha şanslı

Crackli de sıkıntı hocam fake launcher indircen falan filan saolsun burdan bi arkadaş 20 tl den sattı istediğim modu istediğim gibi oynuyorum online-normal kafan göre.
    Evet işte zaten 20 euro olması sıkıntı 5-10 lira olsa belkide 20 euro koyuyor.
  • oyun single player oynanacak ise orijinal almak mantıklı değil bence..ama eğer mcsg,hivemc,mineplex gibi serverlerde takılmak için alınacaksa 20 euro değer bence..ben 2 hafta önce minecraft'ın orijinal sitesinden 53 tl'ye yani 20 euro'ya almış bulunmaktayım..öncesinde cracklı serverlere giriyordum ama keyif vermiyordu..Alacak olanlar minecraft'ın orijinal sitesinden alsın...kimse babasının hayrına daha ucuza vermez hesabı bunu bilin..bu aralar 1 tane hesabı 5-10 kişiye satıyorlar kar etmek için..eğer ucuza aldıysanız sanmayın hesabın sahibi sadece siz olduğunu..bu arada önceden o arkadaştan alacaktım bende bana 25 dedi son anda almadım..iyi de yapmışım diyorum..
  • Hocam emaili ve tüm şifreleri alayını değiştirdim nasıl başka birisi kullanabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Hocam emaili ve tüm şifreleri alayını değiştirdim nasıl başka birisi kullanabilir ki?

mcsg - mineplex - hivemc gibi serverlere girerken şifre istemiyor..yani şifreyi değiştirmen tam sorun değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Hocam emaili ve tüm şifreleri alayını değiştirdim nasıl başka birisi kullanabilir ki?

mcsg - mineplex - hivemc gibi serverlere girerken şifre istemiyor..yani şifreyi değiştirmen tam sorun değil..

Olur mu bi kere minecraft ı ilk indirdiginde ilk giriş için istiyo e teknik launcher le bağlandı var yani benim bildiğim öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Olur mu bi kere minecraft ı ilk indirdiginde ilk giriş için istiyo e teknik launcher le bağlandı var yani benim bildiğim öyle

sende önce başkası girdiyse ne olacak ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.