Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çeviri için teşekkürler.oyun aşırı derecede hata verip windows a dönüyor.bende windowed modda oynuyorum mecburen.3. yılda bölümün sonuna doğru makineyle zinciri indirip denize iniyorum tekrar.kolu çekmem gerekiyor ama denize inmeme engel olan bir durum var.karakter devamlı yukarı çıkmak istiyor.bu bir bug mu yoksa başka birşey mi yapmam gerekiyor?
  • Evet oyunda bazen takılmalar oluyor,bende de olmuştu.Çünkü günümüzün bilgisayarları bu oyun için çok hızlılar.İşlemciyi kastıran özel programlar var,geri planda bir tane çalıştır öyle dene,o zaman orayı geçebilirsin yani bende düzelmişti.
  • Linki yeniler misin lütfen bundan mahrum kalmak istemiyorum yada elinde bulunan yeniden upload edebilirmi lütfen.Elinize sağlık
  • oyun çok çözmeli abi ya bunun nasıl bitirdiniz siz. Tam çözüme karşı biri olarak işim zor gibi benim.
  • Arkadaşlar benim bir problemim var Windows 7 kulanıcısıyım ve oyunu türkçe oynamak istiyorum yazılanları yaptım fakat oyunda herhangi bir altyazı yok oyundan çıkmaya çalıştığımda ''Oyundan Çıkmak istediğinize emin misiniz?'' yazısı türkçe olarak çıkıyor fakat konuşmalarda alt yazı hiç geçmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seifer Almasy

çeviri için teşekkürler.oyun aşırı derecede hata verip windows a dönüyor.bende windowed modda oynuyorum mecburen.3. yılda bölümün sonuna doğru makineyle zinciri indirip denize iniyorum tekrar.kolu çekmem gerekiyor ama denize inmeme engel olan bir durum var.karakter devamlı yukarı çıkmak istiyor.bu bir bug mu yoksa başka birşey mi yapmam gerekiyor?

Belki başka soran olur diye yazayım o durumda Shift'e basıp koşarak çıkmanız lazım.
  • saolasın ama ben save çekmeyi uygun gördüm:)
  • Bende başladım oyuna, içi boş grafikli oyunlardan sonra ilaç gibi geldi, vakit nasıl geçiyor anlamıyorum, 2 sattir oynuyorum daha iş emrini imzalatma aşamasındayım. Ama çözümünü buldum. İlginç bir tarzı var oyunun. Hoşuma gitti. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak.

Çeviride gayet güzel. Teşekkürler.

Bu arada oyunu Windows 7 64 bit işletim sistemimde oynuyorum, kurulum için 64 bite uygun setup.exe indirdim anca öyle kurabildim, onun haricinde ne oyunda nede çeviride bi sıkıntı yok şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 10 Eylül 2011; 15:23:04 >
  • Güzel iş tebrik ederiz.
  • çeviri için teşekkürler.. yıllar önce oynamıştım bu oyunu şimdi tekrar kurdum fakat çözünürlük ayarını bulamadım.sadece 640*480 mi oyanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Bende başladım oyuna, içi boş grafikli oyunlardan sonra ilaç gibi geldi, vakit nasıl geçiyor anlamıyorum, 2 sattir oynuyorum daha iş emrini imzalatma aşamasındayım. Ama çözümünü buldum. İlginç bir tarzı var oyunun. Hoşuma gitti. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak.

Çeviride gayet güzel. Teşekkürler.

Bu arada oyunu Windows 7 64 bit işletim sistemimde oynuyorum, kurulum için 64 bite uygun setup.exe indirdim anca öyle kurabildim, onun haricinde ne oyunda nede çeviride bi sıkıntı yok şuanda.

bu oyunu win7 64 bit ile oynamak için çareler ararken kurulum için 64 bite uygun setup indirdim oynuyorum deniyor...arıyorum arıyorum bulamıyorum nette böyle birşeyi. ayrıca daha öncede bu başlık altında sorulmuş bu soru ve çaresini bulan varsa yazsın denmiş... bir link ataydın şurayada bizde oynayaydık olmazmıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimate82 -- 4 Mart 2012; 0:05:12 >

• Oyun severler, Grim Fandango benzeri bir oyun daha oynayabilmek için milyonlarca dolar bağışladı.
    Grim Fandango yaratıcısı Tim Schafer, bir süre önce yeni bir adventure oyunu yapmak istediğini ancak bu konuda oyuncular yardım istediği dile getirmişti. Yeni oyununu Double Fine adlı stüdyo altında kuracak olan Schafer, şimdiden 3,3 milyon dolar toplamayı başardı. 400 bin dolar hedefiyle yola çıkan kampanya, 3,3 milyon dolar toplayınca, beklentiler bir hayli tutulmaya başlandı. Bağış yapan oyuncular, oyunun yapımına dair belgesele sahip olabilecek, geliştiricilere özel olan forumlara giriş hakkına sahip olabilecek ve hatta oyunun şekillendirilmesine katkıda bulunabilecekler. Tim Schafer, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada, yeni oyunun Grim Fandango'dan 10 kat daha iyi olacağını da belirtti.

alıntı

http://www.vatanbilgisayar.com/News.aspx?nid=4e23c146-fd75-4eaf-962c-12721ba23bb0

vay anasını ya

• Çeviri için çok teşekkürler. Bilgisayarım dandik olduğu için yeni oyunlara gücü yetmiyor/çalıştırmıyor diye üzülüyordum, şimdi de Grim Fandango'yu oynamak için çok hızlı kalıyor ve sorun çıkıyor diye üzülüyorum

Şimdilik tek sorunum, bazen manny kendi kendine konuşurken oyun takılıyor. Çözüm olarak, o esnada F1're basıp oyunu kaydediyorum ve çıkıp baştan açıyorum. Takıldığı yerden itibaren sorunsuz devam ediyor. Benzer sorunu olanlara duyurulur. (XP sp3 kullanıyorum)
  • Hata alanları ResidualVM yi kulanmalarını tavsiye ederim. Oldukça stabil biçimde çalıştırıyor.
    http://residualvm.org/downloads/
  • Bu eski ama oldukça keyifli ve güzel oyunu hala oynamayan, bilmeyen kaldıysa konuyu hortlatıyorum ki görsün, bilsin, oynasın...
  • Geçenlerde muhteşem soundtrack'ini 320 kbps olarak indirdim, arabada ofiste paso dinliyorum. Müzikeri üstüne müzik yok. Hep diyorum Lucas Arts'ın "state-of-the-art" oyunu, adventureların tepe noktası diye
  • Bu oyun efsanedir :) Cocuklugumun oyunu heheh :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfur

Hata alanları ResidualVM yi kulanmalarını tavsiye ederim. Oldukça stabil biçimde çalıştırıyor.
    http://residualvm.org/downloads/

hocam ResidualVM ile oyun gayet güzel çalışıyorda malesef türkçeleştiremedim oyunu. grim.tab dosyasını kopyalıyorum ama hala ingilizce banamısın demiyor. bi yardım lütfen.
  • Selamlar konuyu hortlatmış gibi olucam ama bu oyunu oynayıp bitirmek istiyorum ve link uçmuş internette bulamadım hepsi uçmuş.. Elinde olup paylaşabilicek var mı acaba?
  • bu oyunu hiç çözüme bakmadan bitiren varsa, harbi harbi tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.