Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynadım yama başarılı olmuş Fallout 2 ninde yaması olsa ne iyi olurmuş
  • türkçeye eviren arkadaşlar tales of monkey islandada bi el atsanız çok makbul geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Arkadaşlar bu oyun vistada çalışıyor mu?

Evet çalışıyor. Şu linkten detaylari ve olasi çözümleri bulabilirsiniz.
    http://www.grim-fandango.com/comments.php?type=news&id=19

Fallout 2 mi ? hımm pek uzun soluklu ama güzel bir proje. Neden olmasın ?

Tales of monkey island'in kendine has bir dili var, bozmak istemediğimizden dokunmasak daha iyi olur :) Başka oyunlar için bekleyiniz efem :) Oblivion yamamız içinse RPG bölümünü ziyaret edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkurt -- 14 Eylül 2009; 5:17:41 >

• Eline diline beynine sağlık gerçekten Alper süpersin
    ayrıca Oblivion işinide merakla bekliyoruz..
  • Teşekkür ederim Lazomir, abim adına, oblivion için Türkçe Kitaplar bitti, yakında Cemre Serpal arkadaşımızın organize ettiği Türkçe Görevler yaması da gelecek. O zaman gerçekten güzel olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 14 Eylül 2009; 11:37:41 >
  • arkadaşlar son yıldayım rubicavaya araba almaya geri döndük blue casket teki mutfağa giriyorum daha çıkamıyorum yani mutfağın kapısını gösteriyo orda donuyo heralde bug felan anlamadım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corman -- 23 Eylül 2009; 16:49:33 >
  • bi allahın kulu da bioshocku çevireyim demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

bi allahın kulu da bioshocku çevireyim demiyor.

Bir sor bakalım dil dosyaları bulunabiliyor mu diye . Unreal 3 motoruyla yapılan oyunların dil dosyalarını bir türlü bulamadık. Bulabilen varsa göstersin çevirelim. Ha tabi bu Grim Fandango'nun sırf o bulunamıyor diye çevrildiği anlamına gelmez. :)

Corman;

Donuyor derken ? Oyun çöküyor mu, karakter hiç mi hareket etmiyor ?
  •  'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA

ikinci resimde görüldüğü gibi kapıdan girince hiçbişe yapamıyorum ölee klıyo oyundan atmıyoo hata wermio ama ne geri çıkabiliyorum ne içeriyi görebiliyorum hiç bişe yapamıyorum ölece kala kalıyo ???
    yoqmu bi çözüm ltfn yardmcı olun ark. araştırdım bi kaç forumda rastladım aynı hatadan muzdarip ark. war ama onlarda çözüm bulamamışlar ???

• çok üzgünüm oyunu kaldırmak zorunda kaldım . . ..
  • tam 5 kere bitirdiğim cd si hala çekmecemde olan müthiş bir oyundu böle çalışma için teşekkürler oynamayanlar mutlaka oynamalı.
  • teşekkürler çeviri için bakalım bide böylesi nasıl oluyor
  • Böyle bir oyun olduğunu dahi bilmiyordum şu ana kadar.Ama madem ki arkadaş türkçe yama için bu kadar uğraşmış, bende indirir, oynar, üstüne üstlük bir de arkadaşa teşekkür ederim
  • Bende oynayacağım.,

bende bilmiyordum böyle bir oyunu yamayı yapan arkadaşada şimdiden teşşekür..
  • İnanamıyorum. Yıllar önce, elimde sözlük, deli gibi oynayıp, level deki tam çözüm sayesinde bitirebildiğim oyun, şimdi Türkçe olarak ellerimde. Ağlamak istiyorum. Ellerin dert görmesin üstad.
  • vay be level dergısı ılk elıme gectıgınde bu oyun gozume takılmıstı.kurukafalar falan , ne olduguna bı anlam verememıstım.baya methını duymustum sonradan.ama bende o ara pc yoktu.oynamak bugunlere kısmetmıs.oyunu sımdı ındırıyorum.turkce yamasını da ındırdım.umarım bır sorun olmadan oynarım.yamayı hazırlayan arkadasa cok tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corman

ikinci resimde görüldüğü gibi kapıdan girince hiçbişe yapamıyorum ölee klıyo oyundan atmıyoo hata wermio ama ne geri çıkabiliyorum ne içeriyi görebiliyorum hiç bişe yapamıyorum ölece kala kalıyo ???
    yoqmu bi çözüm ltfn yardmcı olun ark. araştırdım bi kaç forumda rastladım aynı hatadan muzdarip ark. war ama onlarda çözüm bulamamışlar ???

Corman çözümü ben de bulamadım, tek çözüm ya cheat yazacaksın bir sonraki sahneye atlatmak için, ya da bir yerden save game bulacaksın. Her ikisi içinde googlea başvuryoruz :)

Çeviriyi beğenirsiniz umarım arkadaşlar. Bu oyunu kaçırmayın sakın.
  • oyun 64 bitte çalışmıyor ne yazık ki. oyunun setupını çalıştırdığımızda 64 bit desteklemiyor diyor. çalıştırabilen varsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 8 Ocak 2010; 16:30:37 >
  • oyuna yeni başladım arkadaşlar Çeviren alperkurt adlı arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Her ne kadar ingilizcem olsa da her kelimeyi bilmediğim için sıkıntı çekiyordum adventure oyunlarında. Yemin ediyorum bir oyunu türkçe oynamak kadar güzel bir şey yok bence...

Tekrar teşekkür ederim alper kurt kardeş...
  • oleyy
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.