Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alper abi hadi dön artık askerden bekliyoruz özledim valla muıhabbetini
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

Vay be, çevirimle oyunu oynayan oyunseverler var ne kadar güzel :) O kadar utlu oluyorum ki. Glottis'i getirmek için üç adımı geçmeniz gerekiyor. Ama zaman şu an çok kısıtlı olduğu için yazamıyorum. Şafak 33 :)

Kalın sağlıcakla :)

Büyük adamsın.Bu patchi görünce oyunu yeniden yükledim.
  • Oyunu az önce bitirmeyi başardım. Türkçe yama ile çok keyifli oldu. Bu tür yamaların daha fazla yapılması lazım. Özellikle de bu tür oyunlara. Yapan arkadaşımızdan Allah razı olsun...
  • arkadaşlar tam çözümlere baktım şu an kedi yarışı yapılan yere gitmem gerekiyor.burası olması lazım ama giremiyorum bi türlü.dövmeciden fotoğrafı aldım nereye gidecem?buraya girmiyor.

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA
  • Güzel bir çalışma,ellerine sağlık.. Aslında bide Sanıtarıum için yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Güzel bir çalışma,ellerine sağlık.. Aslında bide Sanıtarıum için yapabilirsin

Süper fikir.

Mükemmel olur....

bu arada ellerine sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetdai

arkadaşlar tam çözümlere baktım şu an kedi yarışı yapılan yere gitmem gerekiyor.burası olması lazım ama giremiyorum bi türlü.dövmeciden fotoğrafı aldım nereye gidecem?buraya girmiyor.

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA

Oraya zaten giremiyorsun, fotoğrafı bilet gişesindeki elemana vermeye çalış . dahasını da söyleyemem :)
  • Ellerine saglik güzel olmus.
  • Oblivion için yapılan çalışmalarınızı da dört gözle bekliyoruz.
  • Arkadaşlar oyunda karakterde çizgi sorunu yaşayanlar için ( Daha önce yazıldıysa şimdiden özür)

" çalıştır " a tıklayın.
    dxdiag yazın. tamam deyin.
    Ekran sekmesine tıklayın.
    DirectDraw hızlandırmasını devre dışı bırakın. 9800gt ekran kartımla yaşadığım çizgilenme sorunu bitti.

not: Başka bir oyuna geçeceğiniz zaman etkinleştir e tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 5 Nisan 2009; 23:06:34 >
  • alperkurt önce tebrik ediyorum mükemmel calısmandan oturu
    sonrada sorunlarıma geciyorum oyundaki butun adımları dediğin gibi izlediğim zaman oyuna girdiğimde hata weriyor dosya bulunamadı yada cd yok dio
    grim fandango launcherı yüklemeden sadece grim.tab ı kopyalayıp oyuna girdiğimde alt yazı ara sahnelerde yok oyunun basındaki mektubu okurken sadece özel bir is falan dio orda takılıo bitio :D yardım edebilirseniz cok cok cok mutlu olurum
  • aha bu sefer girdiğimde sekreterin orya kadar gittim baya konuştuk sekreterle sonra sekter takılı yakldı himhimhimhimhimhim ... :P
  • Arkadaşım %100 Türkçe yaptığın için oyun ilgimi cekti. Kesinlikle Emeğine saygı duyuyorum fakat oyun iğrenç yaw oynancak gibi deil. Genede Emeğin için Teşşkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenjinn

Arkadaşım %100 Türkçe yaptığın için oyun ilgimi cekti. Kesinlikle Emeğine saygı duyuyorum fakat oyun iğrenç yaw oynancak gibi deil. Genede Emeğin için Teşşkürler

Nesi igrenc arkadasım.Grafik sarmadı seni sanırsam.Hayatımda oynadıgım en iyi oyunlardan biridir bu.Süper senaryo.Ceviren arkadasa da teşekkür ediyorum.O olmasa ben oyunu oynamazdım cünkü adventure oyunlar için ingilizcem pek iyi degil.Böyle güzel bir oyunu sayesinde oynadım diyorum ama oyun felan demek hakaret olur film resmen bu.Başyapıt hatta.

• vay be, demosunu oynayip satin almistim...cdler hala duruyo cd cantasinda...bi ara kurup turkce oynamak lazim, o zamanlar ingilizce bilmiyodum
  • Böyle bir oyun bir daha gelmedi dünyaya :) Oyun hala aklımdadır, 2-3 kere de bitirdim. Manny'nin triplere hastayım valla, bu oyunu filme çeksek Haluk Bilginer olsun Manny derim . Yenilerde bu tip oyunlardan pek yok herhalde?

Lucas'dan umudum odur ki bu oyunun iphone versiyonu çıksın
  • Ne oyunda ya hakkatten...
  • arkadaşlar emeğinize sağlık ...
    kriz geldi bir an önce eski günleri yaaadeetmek istiyorum . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corman -- 13 Eylül 2009; 4:40:42 >

• Eski güzel TÜRKÇE oyunlar :)
  • Arkadaşlar bu oyun vistada çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.